Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@palculienka2011 no super dufam ze niektora z nas bude tehu 🙂
@palculienka2011 no ja som merala skoro 4, bohvie ci som si tam nieco aj nezavlacila 😠
@kikaneu aj ja som môjho mm "zaúčala", lebo bol zvedavý, čo znamenajú tie naše skratky DC, DPO, BT a potom si ma doma doberal 😀 😀
tvoja práca je asi naozaj taká, že si musíš časť nosiť aj domov, kontrolovať a pripravovať materiály pre detičky... uf a keď si predstavím, koľko vás v tom školstve platia, tiež na zaplakanie ☹
@chorucka statistika a pravdepodobnost nepustia...ja uz som si zakruzkovala v kalendari 13ty februar a kedze 13teho januara pribudlo hned niekolko tehu, tak to snad bude dobre znamenie 😉
@merry_v nebudem si nic nahovarat,,,,,,,radsej
@palculienka2011 preco 13 februar?
@chorucka vtedy necakaaaaaaaam 🙂 no a teraz v pondelok mam narodky, tak by som si dala pekny oneskoreny darcek, juuuuuj
@kikaneu waaaaaaaaaaaaau, to si môžete s mm vyjsť hádam aj na dobrú pizzu za tých 10 Eur 😀
je to smiešne, koľko dostávajú podaktorí štátni zamestnanci, hlavne že sa na ministerstvách rozdávalo vo veľkom 😠 ale v dnešnej dobe je naozaj asi dôležitejšie, že vôbec pracujeme a čosi zarábame, doba je zlá 😒
@fifitko25 nemôžeme, lebo keby sme si dali jednu na polovicu, tak on sa nenaje a keď si dáme jednu veľkú a jednu malú + niečo na pitie, tak nám 10 eur nestačí 😠 ale čo už no, aspoň na pár ciest do práce mám.....veru, tiež si to vždy opakujem, že hlavne, že mám prácu a stabilný príjem.....lepšie ako nič 😉
@kikaneu to je pravda, vidíš, ani na dobrú pizzu to nie je 😠 😠 síce robím vo veľkej firme, ale aj tak, ako sa menia zákony, mení sa aj naša štruktúra a pribudajúcou konkurenciou sme tiež v ohrození... a ak sa nám nebude dariť, firma bude šetriť - a kde - na zamestnancoch.... takže tešme sa z prítomnosti 😉
@palculienka2011 aha ja som mala narodky 16,1 😀 darcek sa nekonal ale dufam ze teraz sa ujde aj mne 😀 ja tiez necakam 12-13.2 😀
baby idem zaliezt pod sprchu trocha prehriat kosti a potom cakat na chlapaka, ozvem sa coskoro, paa
@chorucka dodatocne vsetko naj...ak by to tento cyklus vyslo, tak by som si tvoje narodky pamatala dozivotne, kedze mi zacal cyklus vtedy 😀
@kikaneu no parada kto by to povedal ze 16.1 a tolko veci kolo toho 😀
@palculienka2011
ahojte mojky 🙂 dnes som akosi nemala cas sem prist... tak ma poinformujte co nove 😉 prajem vsetkym krasny vecer
@l_e_n_o_c_k_a ahoj, ja som tu dnes informátor 🙂 vardzikova a lusinda boli dnes na sono, obe videli len gestačný vačok a obe sú v poriadku a aj fazuľky 🙂 inak už nič také prevratné, iba sme tak klábosili 🙂 a ty sa ako máš dnes?

@fifitko25 tak môj si už zvykol a už sa nepýta 🙂 ale zo začiatku som mu to musela niekoľkokrát dopodrobna vysvetľovať, kým to pochopil 😀 zlatý 🙂 no, ja zas v práci často potrebujem použiť počítač, moj sa mi nechce prenášať a v zborovni máme len jeden a je nás tam dosť, takže je problém sa k nemu dostať aj keď potrebujem vytlačiť písomky, no hrôza....tak potom si doma všetko chystám a v robote už len vytlačím najrýchlejšie ako viem 🙂 teraz som rada, že som doma a mám od toho trochu pokoj 🙂