icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
26. jan 2012

@fifitko25 tak môj si už zvykol a už sa nepýta 🙂 ale zo začiatku som mu to musela niekoľkokrát dopodrobna vysvetľovať, kým to pochopil 😀 zlatý 🙂 no, ja zas v práci často potrebujem použiť počítač, moj sa mi nechce prenášať a v zborovni máme len jeden a je nás tam dosť, takže je problém sa k nemu dostať aj keď potrebujem vytlačiť písomky, no hrôza....tak potom si doma všetko chystám a v robote už len vytlačím najrýchlejšie ako viem 🙂 teraz som rada, že som doma a mám od toho trochu pokoj 🙂

chorucka
26. jan 2012

@palculienka2011 no super dufam ze niektora z nas bude tehu 🙂

gelinka75
26. jan 2012

@chorucka ja budem davat odspodu, takze bude to o nieco lepsie, aj ked aj to je nic moc 😀 😀

gelinka75
26. jan 2012

@palculienka2011 no ja som merala skoro 4, bohvie ci som si tam nieco aj nezavlacila 😠

fifitko25
26. jan 2012

@kikaneu aj ja som môjho mm "zaúčala", lebo bol zvedavý, čo znamenajú tie naše skratky DC, DPO, BT a potom si ma doma doberal 😀 😀
tvoja práca je asi naozaj taká, že si musíš časť nosiť aj domov, kontrolovať a pripravovať materiály pre detičky... uf a keď si predstavím, koľko vás v tom školstve platia, tiež na zaplakanie ☹

palculienka2011
26. jan 2012

@chorucka statistika a pravdepodobnost nepustia...ja uz som si zakruzkovala v kalendari 13ty februar a kedze 13teho januara pribudlo hned niekolko tehu, tak to snad bude dobre znamenie 😉

adriana_13
26. jan 2012

@merry_v nebudem si nic nahovarat,,,,,,,radsej

chorucka
26. jan 2012

@gelinka75 ja som mala raz od spodu macmiro ci tak nejak take gulicky a mala som si tam dat dve na vecer a ziadny kex tyzden 😠

kikaneu
26. jan 2012

@fifitko25 sranda z tých našich chlapov 🙂 no, niekedy sa inak nedá, len doniesť domov, ale tak čo už, baví ma to, tak sa obetujem....peňazí málo, ale sa vytešujem, že od tejto výplaty mi pribudne asi 10 eur čo nám minister zvýšil 😀 😝

chorucka
26. jan 2012

@palculienka2011 preco 13 februar?

gelinka75
26. jan 2012

@chorucka to nejak vydrzim 😝 aj ked najradsej by som uz bola potom a ty si chora?

palculienka2011
26. jan 2012

@chorucka vtedy necakaaaaaaaam 🙂 no a teraz v pondelok mam narodky, tak by som si dala pekny oneskoreny darcek, juuuuuj

fifitko25
26. jan 2012

@kikaneu waaaaaaaaaaaaau, to si môžete s mm vyjsť hádam aj na dobrú pizzu za tých 10 Eur 😀
je to smiešne, koľko dostávajú podaktorí štátni zamestnanci, hlavne že sa na ministerstvách rozdávalo vo veľkom 😠 ale v dnešnej dobe je naozaj asi dôležitejšie, že vôbec pracujeme a čosi zarábame, doba je zlá 😒

fifitko25
26. jan 2012

@gelinka75 ja si tiež musím vkladať utrogestan každý večer od 17 DC do 26 DC a teda poviem ti, je to dosť komplikované 😅 😅 plánovať snažilkovanie musíme predtým a kadejako inak 😅

chorucka
26. jan 2012

@gelinka75 nasla mi v krku bacile stafylokoka aureus a klebsiella oxytoca tak jem biseptol 😖

kikaneu
26. jan 2012

@fifitko25 nemôžeme, lebo keby sme si dali jednu na polovicu, tak on sa nenaje a keď si dáme jednu veľkú a jednu malú + niečo na pitie, tak nám 10 eur nestačí 😠 ale čo už no, aspoň na pár ciest do práce mám.....veru, tiež si to vždy opakujem, že hlavne, že mám prácu a stabilný príjem.....lepšie ako nič 😉

fifitko25
26. jan 2012

@kikaneu to je pravda, vidíš, ani na dobrú pizzu to nie je 😠 😠 síce robím vo veľkej firme, ale aj tak, ako sa menia zákony, mení sa aj naša štruktúra a pribudajúcou konkurenciou sme tiež v ohrození... a ak sa nám nebude dariť, firma bude šetriť - a kde - na zamestnancoch.... takže tešme sa z prítomnosti 😉

chorucka
26. jan 2012

@palculienka2011 aha ja som mala narodky 16,1 😀 darcek sa nekonal ale dufam ze teraz sa ujde aj mne 😀 ja tiez necakam 12-13.2 😀

palculienka2011
26. jan 2012

baby idem zaliezt pod sprchu trocha prehriat kosti a potom cakat na chlapaka, ozvem sa coskoro, paa

kikaneu
26. jan 2012

@fifitko25 je to ťažké asi všade 😒 tak, tak ja sa teším 🙂 no už som posielala nové žiadosti, 10 kusov a na 3 už odpovedali, že ma nepotrebujú....och joj

kikaneu
26. jan 2012

@chorucka ty máš narodeniny na mojé meniny? 🙂 sme oslavovali spolu 🙂

fifitko25
26. jan 2012

@kikaneu ☹ 😒 ty si teraz len na zástup? alebo je možné, že si ťa nechajú?

palculienka2011
26. jan 2012

@chorucka dodatocne vsetko naj...ak by to tento cyklus vyslo, tak by som si tvoje narodky pamatala dozivotne, kedze mi zacal cyklus vtedy 😀

fifitko25
26. jan 2012

@chorucka ja nečakám na Valentína 😀 ale ona asi príde, no nevadí, tento mesiac s tým nejako počítam 😠 akurát ma štve, že vtedy máme s mm výročník a nebude čoro-moro 😠

kikaneu
26. jan 2012

@fifitko25 hej, zastupujem počas MD....malá pravdepodobnosť a ani tam nechcem veľmi ostať, niečo bližšie by som si chcela nájsť, no uvidíme...ak by si ma chceli nechať, tak ostanem, ale aj tak budem každý rok hľadať iné miesto ;)

lucecita
26. jan 2012

@fifitko25 áno mojka, ešte som chorá...stále ma trápi to hrdlo, pondelok mi brala zasa výter, zajtra si idem po výsledky, tak som zvedavá, čo z toho zasa bude 😠 😠 a ty už chodíš do práce? ja som si myslela, že si vypísaná do konca januára...

fifitko25
26. jan 2012

@lucecita mala som byť doma do pondelka, vtedy idem ešte na kontrolu na na meranie folíkov, ale už som práce schopná od včera a už to ľutujem 😠 😠 mala som ešte ostať doma a odstresovať sa, lebo aj včera aj dnes nám opäť tú príšernú migrénu,keď prídem domov 😢

chorucka
26. jan 2012

@kikaneu no parada kto by to povedal ze 16.1 a tolko veci kolo toho 😀
@palculienka2011

l_e_n_o_c_k_a
26. jan 2012

ahojte mojky 🙂 dnes som akosi nemala cas sem prist... tak ma poinformujte co nove 😉 prajem vsetkym krasny vecer

chorucka
26. jan 2012

@fifitko25 sak ja tiez necakam ale ona stale pride tak teraz som povedala ze ju idem ignorovat ze si idem uzivat ako pride ziadne testy idem byt spontanna 😀 😀

kikaneu
26. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahoj, ja som tu dnes informátor 🙂 vardzikova a lusinda boli dnes na sono, obe videli len gestačný vačok a obe sú v poriadku a aj fazuľky 🙂 inak už nič také prevratné, iba sme tak klábosili 🙂 a ty sa ako máš dnes?