Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu diky za info...
mne sa posledne dni kazi vsetko pod rukami, dnes sa mi podarilo pokazit centralny vysavac 😖 ale inak sa mam fajn, mrcha nedosla, uz sa tym nezaoberam, kaslem na nu... pozri moj graf http://www.fertilityfriend.com/home/3a3656 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝
@chorucka vsetko vypni, okrem MK a mas pokoj 😀
@l_e_n_o_c_k_a fúha, dobre robíš, kašli na ňu 🙂 ja zas kašlem na svoju ovu, pozri: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
a čo myslíš, že prečo ťa tak naťahuje?
@l_e_n_o_c_k_a joj to nemozem tak drastycky 😀 by sa mi laska nahnevala 😀
@kikaneu vies, ja si myslim, ze teraz to bude dlhsie trvat kym sa to da dokopy po tom potrate... vcera som mala strasne krce, akurat som soferovala, no normalne som musela zastavit, tak ma to bolelo, tak som si myslela, ze mrcha uz je za rohom, a prdlajs makovy 😝 mne slo hlavne o to, aby mi doki zobral krv... bo potrebujem poslat vysledky do centra,,, no žial musia cakat, kym sa "urodzena"nedostaví 😠 😠 😠
stale si na PN? kontrolu si nemala?
@l_e_n_o_c_k_a jáj, jasné, som na to pozabudla, isto to bude kvôli tomu...ale neboj, ona príde....dobre, že si zastavila, dávaj na seba pozor
hej, ja som PN ešte do posledného, zatiaľ nebola 🙂 ale pekne doma sedkám, nikam nechodím 🙂 tak nech len prídu 😉
@kikaneu no ja zase som skoro stale mimo domu... tak sa bojim, ci sa nedotrúsia 😀
uz ste boli na tom spermiograme?
@l_e_n_o_c_k_a a kde si, keď nie si doma? nie, pôjdeme v pondelok alebo až piatok...neviem, manžel má ísť ešte za rodičmi a keď by šiel v pondelok, tak pôjdeme na spg až v piatok...ešte fakt neviem, všetko sa to nejak zauzľuje...takže potrebujem pár dní na rozuzlenie 🙂
@kikaneu mama potrebovala ist k lekarovi, tak som bola s nou... potom sestra volala, ze potrebuje ist kupit podlahu do Popradu, tak som bola s nou, bo mam vacsie auto... este som bola na fare, bo teta s ujom idu mat 50 vyrocie sobasa, a chceme im pripravit prekvapko, take nieco ako obnovenie manzelskeho slubu... a tak... strasne rychlo bezi cas 😀
@l_e_n_o_c_k_a jááj, moja 🙂 akčná žena si 🙂 počuj a odkiaľ si vlastne?
@kikaneu no predsa z Liptova, tu sme vsetky také rúče 😀
@l_e_n_o_c_k_a jáj 🙂 som nevedela 🙂 ale už viem ;)
@kikaneu ale na profile ci pri fotke mi to svieti, ci?
@l_e_n_o_c_k_a aha, jasné, svieti, len som predtým nekukla 🙂
@l_e_n_o_c_k_a no nič, vypínam ja....dobrú noc ti prajem 🙂
@kikaneu aj ja koncim, dobru noc aj vam 😉
@vardzikova micka ,ale vies, ze si treba davat na plesnive syry bacha a velmi ich nepapat-len tak trosku 🙂
@spula22 prečo??? to ma zaujima,,leo ja ich milujem
baby dobru noc, studovaa som si rozne testiky a porovnavame z mojim, uvidime, co bude 😀 😀 😀 😀 😀
Baby ja mám dve čiarky, ja tomu neverím
@adriana_13 v tehu treba obmedzit plesnive syry,lebo ta pliesen moze obsahovat listeriu a neviem ake este veci, co su nebezpecne pre babajko 🙂
ja sa citim totalne na mrchu este aj hlava ma boli 😠 http://www.fertilityfriend.com/home/38a231
dnes dostanem mrchu a teplota hore ja musim byt vynimka vo vsetkom 😀 😀

Baby ako to mam stihat pisat na vsetky strany 😀 na facebooku na azete vas neratam lebo mate prednost 😀