Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova jeeeeeej to je super, sa tesiiiiiim . a co ti povedal doki kedy najblizsie ides znovu?
@anlady bud v pohode mne dosla az na 15 den po vyvolavacke v lete este. ale skus zavolat, niekedy to dlhsie trva kym sa telo rozhybe.ja som mala ist vcera na vyvolavacku a den pred tym mi prisli, skoro tri tyzdne meskali:/
@zuzanka9999 ale mne dnes vyšli // 😵 😵 😵
@anlady gratulujem hod foto, ja som tiez na ihlach z mojho ducha, dufam, ze rano sa niekto zlutuje a kupim test, lebo prachy nikde, alebo si zasa poziciam od kamosa 😀 😀 😀 😀 😀
inac baby ja som nasrata, upratujem v hoteli a mali sme tam neake blchy, alebo co a ja som to chytila.........
skrabala som sa celu noc, isla som k dokumu dal mi krem a kremujem o sto sest, ked mam mimi snad mu to neublizi chudatko moje ☹ ☹ ☹ ☹
idem do prace za chvilu, tak im tam vsetkym vynadam, a asi poziadam o zmenu hotelu, tento je spinavy fujjjjjjjjj a mame tam aj mysi 😠 😠 😠
toto ja o hubu, ked chceme babo, po prvom ja uz nikdy netestujem a neprezivam stresy 😉
moj povedal, ze chce mat 15 deti, ze on sa nebude len tak milovat, ze toto mu uz zabralo vela casu 😀 😀 😀 😀 , a MK sa mu paci vcera som mu ukazovala fotobloky, babik, povedal, ze je to super, ze sa na vzajom povzbudzujeme, tak som mu povedala, ze nie sme na fudbale 😀 😀 😀 😀
Baby fakt tomu testu môžem dôverovať? nerobí falošné čiarky?
dokonca ani sexik, ze moj to nechce dostat odo mna 😝
baby ja uz par dni neranajkujem nechuti mi poznate to, neprijemne, lebo, taky onicom posit, ja som bez ranajok, nevychadzala nikdy z domu a obedy zjem dva 😀 😀 😀 😀 😀
to mimi si robi co chce 😕
@vardzikova ano na tej klinike ti budu robit NT Screeningove testy, to znamena budu ti brat odber krvy na Downov syndrom a vyvojove vrodene chyby a mal by ti spravit prve ultrazvukove vysetrenie, kde presne pomeria drobatko ... Mna to teraz caka 1.februara ...A ak som to spravne pochopila tak najblizsie ides k doktorovi az v 11.tyzdni ..?? To do vtedy nepojdes ..???
baby neviem mne to moc nepomaha nemozem nic vyguglit z liecbou parafinu, ukazuje mi to atopicky ekzem skocim k dokimu, ale frcim do prace paaaaaaaaaaaaa 😉
Dobre ranko lasky .. tak dnes som zavolala do tej socialnej poisťovne ohľadom toho DNP .. a je to tak že zanika iba tym ktory už maju zaplatenych 270 dni ty ktory nemaju tak nič sa im na poistnom nemeni ... jupiiii takže platim dalej
@chorucka ccc ty si ale potvora .. ona si uživa a nam to nechce dopriať neskutočne niečo
@adriana_13 no jasne lasko ale ved ste sexovali nie?
@lucecita mojka a nejedla si nahodou iba klobasku? teraz hovoriš aj o syre? no a že ja budem tučna prosim 😀 😀 😀 😀
@spula22 ja viem mojka preto som to ani nejedla iba dve lyžičky a to by nemalo uškodiť nie?

@gelinka75 tebe chodí tak skoro mrcha? veď si 26 DC, či?