icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
27. jan 2012

@gelinka75 tebe chodí tak skoro mrcha? veď si 26 DC, či?

gelinka75
27. jan 2012

@anlady neboj nic, ved uz si kolko po termine mrchy, len ti pomaly stupalo hcg 😀 aj spula tak bola, ale baby ked su ciarky preco tomu neverite? ja by som tiez neverila, neviem si to ani predstavit ciarky na mojom teste 😀 😀

gelinka75
27. jan 2012

@fifitko25 hej, mne to pride od 25--28 DC, nikdy neviem kedy, kuk grafy co sa prekryvaju tam to vidno 😅 len vecer som mala az krce a nic, uz nech to pride radsej

fifitko25
27. jan 2012

@gelinka75 ani ja som neverila, že môžem mať dve čiarky na teste a vidíš, bolo to tam... treba tomu trošku aj veriť 😉 a možno mrcha nepríde a budeš ešte prekvapená 😉

gelinka75
27. jan 2012

@fifitko25 dik za povzbudenie, necitim sa vobec na tehu, skor ze kazdu chvilu pride 😉 tak ale kym neni tak moznost stale je..uvidime

anlady
autor
27. jan 2012

@fifitko25 Tak moja,ja k nemu musím aj tak bo som 12 Deň od vyvolávačky a stále som nedostala. Tak dnes volám

zuzanka9999
27. jan 2012

@vardzikova jeeeeeej to je super, sa tesiiiiiim . a co ti povedal doki kedy najblizsie ides znovu?

zuzanka9999
27. jan 2012

@anlady bud v pohode mne dosla az na 15 den po vyvolavacke v lete este. ale skus zavolat, niekedy to dlhsie trva kym sa telo rozhybe.ja som mala ist vcera na vyvolavacku a den pred tym mi prisli, skoro tri tyzdne meskali:/

anlady
autor
27. jan 2012

@zuzanka9999 ale mne dnes vyšli // 😵 😵 😵

eri28
27. jan 2012

@anlady gratulujem hod foto, ja som tiez na ihlach z mojho ducha, dufam, ze rano sa niekto zlutuje a kupim test, lebo prachy nikde, alebo si zasa poziciam od kamosa 😀 😀 😀 😀 😀

inac baby ja som nasrata, upratujem v hoteli a mali sme tam neake blchy, alebo co a ja som to chytila.........
skrabala som sa celu noc, isla som k dokumu dal mi krem a kremujem o sto sest, ked mam mimi snad mu to neublizi chudatko moje ☹ ☹ ☹ ☹
idem do prace za chvilu, tak im tam vsetkym vynadam, a asi poziadam o zmenu hotelu, tento je spinavy fujjjjjjjjj a mame tam aj mysi 😠 😠 😠

fifitko25
27. jan 2012

@anlady ak máš naplánovanú návštevu, tak choď, aspoň budeš mať istotu 😉

@eri28 blééééé, to čo sú za pracovné podmienky.... to ešte nezavrela hygiena??? 😠

eri28
27. jan 2012

toto ja o hubu, ked chceme babo, po prvom ja uz nikdy netestujem a neprezivam stresy 😉
moj povedal, ze chce mat 15 deti, ze on sa nebude len tak milovat, ze toto mu uz zabralo vela casu 😀 😀 😀 😀 , a MK sa mu paci vcera som mu ukazovala fotobloky, babik, povedal, ze je to super, ze sa na vzajom povzbudzujeme, tak som mu povedala, ze nie sme na fudbale 😀 😀 😀 😀

anlady
autor
27. jan 2012

Baby fakt tomu testu môžem dôverovať? nerobí falošné čiarky?

eri28
27. jan 2012

@fifitko25 bohuzial nie a ja si pripadam, ako bezdomovec ☹

eri28
27. jan 2012

dokonca ani sexik, ze moj to nechce dostat odo mna 😝

eri28
27. jan 2012

@anlady vsak ti meska, meskava ti casto, ked nie je to tam, inac ani ja nechapem musela som mat ovulku hned po menzese par dni ja som ja som 6 dni pred menzesom a uz duch 😀 😀

gelinka75
27. jan 2012

@eri28 nato su aj sampony, u nas to mavaju v lekarni tak pokukaj

eri28
27. jan 2012

baby ja uz par dni neranajkujem nechuti mi poznate to, neprijemne, lebo, taky onicom posit, ja som bez ranajok, nevychadzala nikdy z domu a obedy zjem dva 😀 😀 😀 😀 😀
to mimi si robi co chce 😕

eri28
27. jan 2012

@gelinka75 mam ale to je nieco ako parafin smikam sa ked sa prchujem a ten krem je tusim tiez neaky parafin mastne, ale pomaha 😅

momamo
27. jan 2012

@vardzikova ano na tej klinike ti budu robit NT Screeningove testy, to znamena budu ti brat odber krvy na Downov syndrom a vyvojove vrodene chyby a mal by ti spravit prve ultrazvukove vysetrenie, kde presne pomeria drobatko ... Mna to teraz caka 1.februara ...A ak som to spravne pochopila tak najblizsie ides k doktorovi az v 11.tyzdni ..?? To do vtedy nepojdes ..???

delideli
27. jan 2012

@anlady : gratulujem 🙂 nepocula som,ze by mamatest robil falosne ciarocky..
@gelinka75 : aj ja som sa tak citila nez som si nasla 2 //..🙂 dufam,ze to u teba bude podobne..

eri28
27. jan 2012

baby neviem mne to moc nepomaha nemozem nic vyguglit z liecbou parafinu, ukazuje mi to atopicky ekzem skocim k dokimu, ale frcim do prace paaaaaaaaaaaaa 😉

anlady
autor
27. jan 2012

@delideli Tak dufam,ale stále neverím :(

spula22
27. jan 2012

@eri28 ty mas tiez ducha na testiku?🙂

spula22
27. jan 2012

@momamo ty chodis castejsie?? ja som bola tiez na potvrdeni v asi 6tt a idem len 6.2 to budem asi v 12tt 🙂 a povedal, ze mu to staci, ked pridem len v tom 12tt a potom mi vsetky testy porobi 🙂

vardzikova
27. jan 2012

Dobre ranko lasky .. tak dnes som zavolala do tej socialnej poisťovne ohľadom toho DNP .. a je to tak že zanika iba tym ktory už maju zaplatenych 270 dni ty ktory nemaju tak nič sa im na poistnom nemeni ... jupiiii takže platim dalej

vardzikova
27. jan 2012

@chorucka ccc ty si ale potvora .. ona si uživa a nam to nechce dopriať neskutočne niečo

vardzikova
27. jan 2012

@adriana_13 no jasne lasko ale ved ste sexovali nie?

vardzikova
27. jan 2012

@lucecita mojka a nejedla si nahodou iba klobasku? teraz hovoriš aj o syre? no a že ja budem tučna prosim 😀 😀 😀 😀

vardzikova
27. jan 2012

@spula22 ja viem mojka preto som to ani nejedla iba dve lyžičky a to by nemalo uškodiť nie?