Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 ...rozmyšľam aj ja nad testom, uvidím, či budem zajtra niečo mať, ak nie, idem kúpiť test a skúsim....
@purina12345 aj ja chcem začať merať, mám v pláne po kramoch, ale keď mi to takto strečkuje, možno začnem už skôr
@purina12345 jasne, napisem..uz potom mozeme snazilkovat, lebo mi minula ovu vysla na 10 DC, tak vela casu nemame :D
babenky, idem ja spať, akosi ma bolí hlava, som akási nervózna a nerobí mi momentálne dobre pozerať do notebooku..... majte sa krásne a zajtra sa ozvem, že čo a ako... papa
@spula22 no tak zajtra daj znovu vediet ked uvidis vysledok
@purina12345 mne to stále nejde...ak to nejakým zázrakom funguje, tak ti príde odo mňa kopec správ 😀 😀 😀 😀
@lucecita keď kliknem na nejakú staršiu správu od teba tak to jednoducho nefunguje, tak skús zajtra, ok?
@purina12345 jasnéééé, skúsim z práce, hádam to odtiaľ pôjde 😀 ale fakt ďakujem za ochotu...
idem aj ja do hajan...pekné sny všetkým
@delideli ďakujem za info, daj prosím tiež vedieť aký máš s nich pocit 🙂
@nikinka1111 neviem či to tak robíš ale pre istotu ti chcem povedať že ovu testy treba robiť okolo obeda a 2 hod. pred nepiť
neake tehu sa rysuju pochopila som spravne 😀 😀 😀 😀
@eri28 uz by bolo nacase, nie? :D
@purina12345 teplotka rano 36,8, pokracujem v merani dalej
@purina12345 ahoj, robím ich okolo 17,00 keď prídem z práce a pijem naposledy o 15,00. ráno teplota stále 36,4
@purina12345 bré ránko, ono mi to nejde poslať ani z práce 😀 to čo je s touto stránkou?????
Dobré ranko dievčata
Dobré ránko všetkým snažilkám želááááám 😎 😎 😎 Babyyyy, ide vám poslať IP alebo si prečítať starú? Mne to nejde ani doma ani v práci.....
@lucecita nie nejde, stále vyhadzuje chybu
dobre ranko
bré ránko baby, ani mne to nejde ☹
ahojky
Dobre ranko vsetkym 🙂
@purina12345 : urcite dam..🙂 objednala som si aj ten pre-seed gel, tak som zvedava, tiez poreferujem..inak tie ovu testy som si robila tiez az okolo piatej a pila som ako duha, takze mi samozrejme nevysli, aj ked som ovu mala podla grafu krasnu,tak uz si tentokrat dam pozor..
Už som poslalaaaaaaaaaaa...tak to ide 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@roka84 a mozno si tehu, lebo niektore zeny zvyknu mat aj tak, ja som mala silny 2hy den, takze to nehrozi