icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mel84
27. jan 2012

@vardzikova
@spula22 akurat vcera v relfexe davali , ze uz existuje oblecenie pre tehotne zeny, ktore chrani pred vsetkym tym ziarenim a vlnami..to dneska nielen PC vyzaruju ale z kadzej strany nieco skodi 😒

mel84
27. jan 2012

@mata_ba veru, veru konecne piatok, ja rozmyslam ze odidem uz cez obed domov, strasne mi je zle a fakt sa mi tu nechce sediet 😒

anlady
autor
27. jan 2012

@luciok no dve čiarky 😵 😵 😵 😵 😵

anlady
autor
27. jan 2012

@mata_ba Ďakujem. dnes sa objednám k lekárovi a napíšem bud.týždeň čo nové,ale už netestujem.

luciok
27. jan 2012

@anlady Ale to je úžasné 😵 Držím palce, aby pekne silneli a bolo všetko OK. Máš už aj nejaké príznaky?

lucecita
27. jan 2012

Dobré ránko, tak ja presne ako som predpokladala, ahaaaa http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@anlady gratulujem k //
@vardzikova no klobaňa bola olovrant, syr s hrankáčmi bola večera 😀 😀 😀 😀
@gelinka 75 počuj a si si istá, že mrcha príde 😉

l_e_n_o_c_k_a
27. jan 2012

dobré ránko všetkým 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

bubacik5
27. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a
@lucecita dobre ranko 🙂

mata_ba
27. jan 2012

@mel84 tak sa netrap zbytocne a bezkaj domov...a citis sa choro,ci daco ine? 😉

lucecita
27. jan 2012

@bubacik5 čaveeeees 😉 😉 😉 ako?

mata_ba
27. jan 2012

@anlady len sa pekne objednaj 🙂 juj,tesim sa..hadam ti to vyslo 🙂

mata_ba
27. jan 2012

babizne,co nepisete?uz je piatok..uz zvolnite tempo 😀

anlady
autor
27. jan 2012

@luciok no od útorka ranné nevolnosti, bolí ma podbruško a prsia a som hrozne unavená. Býva ešte niečo iné?

gelinka75
27. jan 2012

@mata_ba no to vysvetli praci co treba spravit, sama sa neurobi 😀 😀

anlady
autor
27. jan 2012

@mata_ba jooooooj, bodaj by.

gelinka75
27. jan 2012

@lucecita ty tej trave teda davas, tolko tuku 😀 tak ja myslim, ze pride, mne tieto mrchovske bolesti vyvolava asi femibion alebo kys. listova, aj predtym som to mala, nemala som to len ked som nebrala 1 mesiac, je to divne

mata_ba
27. jan 2012

@gelinka75 ved ja viem..tiez tu mam toho kopcom..a taaaaaaak sa mi nechce 🙂

@anlady nezabudni nas potom riadne informovat! 😉

anlady
autor
27. jan 2012

@mata_ba neboj určite. Len stále sa bojím že to nie je pravda :(

lucecita
27. jan 2012

@gelinka75 ona si chuderka zaslúži po toľkom abstinovaní si to zaslúži, ale hranolky boli robené v rúre, nie v oleji 😀 😀 😀 jáááááj, a ja že sa budeme tešiť u teba z //, keď máš taký krásny grafík 😉 ale tak možno sú to tehu príznaky, čo vieš 😕 😕

carie32
27. jan 2012

@zuzanka9999 nemám nič nové... stále bojujeme 🙂 a dúfam že to dobojujeme do víťazného konca.. momentálne čakám na mrchu a idem sa vrhnúť do dalšieho cyklu snaženia bez merania teplot a bez ovu testov 🙂

mel84
27. jan 2012

@mata_ba silna mrchana 😖 uz nech je zajtra, ja som prve dva dni K.O. vzdycky

mattuliatko30
27. jan 2012

@anlady moja prečo by to nemala byť pravda?...keď ti neprišla ani po vyvolávačke..a to vždy väčšinou príde....takže tehu byť môžeš..a keď ti vyšiel duch...tak isto si....jedine ak by to bolo mimomatern....(čo dúfam,že nebude) viac ti isto povie doktor...

bubacik5
27. jan 2012

@lucecita ja zatial ocakavam ovulku...som 11 DC a uz by mohla byt. dneska si testnem...a ty ako?

mattuliatko30
27. jan 2012

@mata_ba ahojky...dá sa celkom..konečne piatok 🙂 slniečko svieti...ale kosa je riadna vonku

anlady
autor
27. jan 2012

@mattuliatko30 nestraš ma? ja neviem či tam je duch. ona je normálne vidieť.

luciok
27. jan 2012

@anlady Hm no tak to máš jasné. A či býva ešte niečo? Myslím že tie základné príznaky máš a určite ti stačia ti čo máš 😀

carie32
27. jan 2012

@anlady vyšlo to???? máš dve čiarky???

mata_ba
27. jan 2012

@anlady ale ciarka sa nezjavuje len tak 😉 nebojkaj...

@mel84 fuuuu,to doverne poznam...ja ked som dostala teraz mrchu,az sef ma musel zaviest domov...este mi aj povedal,ze naco som sla do roboty..ze si mam oddychnut 🙂

@mattuliatko30 ani mi nehovor..rano som na tej zime stala tristvrte hodinu 😖 a grafik ako? 🙂

lucecita
27. jan 2012

@bubacik5 ja som už 3DPO, aha http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 tak som na čakačke 😀 😀 😀 😀 tak nech rýchlo príde ovu aj tebe, nech som na čakačke neni sama 😅

bubacik5
27. jan 2012

@lucecita pekne pekne. hadam sa coskoro pridam 😀 najdlhsie je asi to cakanie...