Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Ja neviem čo robiť :(
@anlady : presne ako pise mata_ba, teraz nie je dobra doba na testovanie,najma ak si este na zaciatku tehu,moze test cez den vyjst negativny..treba pockat do rana na prvy moc..cez den sa jednak moc nariedi tym,ze pijes a jednak hgc na zaciatku tehu mava este nizke a casto aj kolisave hodnoty..neboj,bude tam znovu..drzim palce..
@mata_ba hmm....ja už nemám test. Máme tu dve lekárne a stále do nej chodím.tak už nechcem a tak posielam švagrovú stále-ani to sa mi nechce.Asi sa vykašlem na to.
Aj by som zavolala,ale sestrička sa opýta že načo-ja jej poviem že som 12 od vyvolávačky a povie aby som ešte čakala do pondelka a keď poviem, že mi vyšiel pozitívny test a dostanem tak to bude trapas a navyše,keď sa nemá pozerať - tak som možno tehu ani nebola .Ja som ho ocikala včera večer.Len som ho hodila do kabelky a nekukala som až dnes ráno. Takže možno to tehu ani nie je :(
baby,kolko stoja ovu testy?
@mata_ba : to je rozne,najdrahsi (a najviac na prd) ma vysiel de luxe ovu test od biogemy -necele 4 E..potom som si kupila v lekarni nejaky Woman secret,alebo nieco take, tam ich bolo tusim 5 ale uz nepamatam kolko stali,najlacnejsie ma vysli,ked som objednala z ebay,tam som mala zn. Wondfo,tam je potom vyhodnejsie ked kupujes vacsie mnozstvo..

@mata_ba hmm....keď ja som z toho už nanič. Tak neviem či mám tomu doktorovi volať. :(