icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

anlady
autor
27. jan 2012

@mata_ba hmm....keď ja som z toho už nanič. Tak neviem či mám tomu doktorovi volať. :(

anlady
autor
27. jan 2012

Ja neviem čo robiť :(

delideli
27. jan 2012

@anlady : presne ako pise mata_ba, teraz nie je dobra doba na testovanie,najma ak si este na zaciatku tehu,moze test cez den vyjst negativny..treba pockat do rana na prvy moc..cez den sa jednak moc nariedi tym,ze pijes a jednak hgc na zaciatku tehu mava este nizke a casto aj kolisave hodnoty..neboj,bude tam znovu..drzim palce..

anlady
autor
27. jan 2012

@delideli tak neviem,mám sa objednať?

mata_ba
27. jan 2012

@anlady urcite mu zavolaj!!!ber to tak,ze ti dost dlho meska mrcha a navyse si mala pozitivny test 😉 neboj sa...ak si tehu,je este skoro,aby ti vysiel pozitivny test aj cez den..rano otestuj zase...

chorucka
27. jan 2012

@mata_ba co tak ho po plese znasilnuj alebo niekde ho stiahnes bokom 😀

chorucka
27. jan 2012

@anlady kolko je od vyvolavacky?

delideli
27. jan 2012

@anlady : ja by som mu urcite brnkla..najma ked ti mrcha meska tak dlho..moze ti urobit HCG z krvi,pozriet ta ultrazvukom,ci nieco neuvidi a tak..ja by som sa nebala..stale si vravim radsej zbytocne vysetrenie u lekara nez zbytocne stresovanie sa doma..

anlady
autor
27. jan 2012

@mata_ba hmm....ja už nemám test. Máme tu dve lekárne a stále do nej chodím.tak už nechcem a tak posielam švagrovú stále-ani to sa mi nechce.Asi sa vykašlem na to.
Aj by som zavolala,ale sestrička sa opýta že načo-ja jej poviem že som 12 od vyvolávačky a povie aby som ešte čakala do pondelka a keď poviem, že mi vyšiel pozitívny test a dostanem tak to bude trapas a navyše,keď sa nemá pozerať - tak som možno tehu ani nebola .Ja som ho ocikala včera večer.Len som ho hodila do kabelky a nekukala som až dnes ráno. Takže možno to tehu ani nie je :(

anlady
autor
27. jan 2012

@chorucka 12 Deň

mata_ba
27. jan 2012

@chorucka no neviem,kedze tam ma byt 200 ludi,,,tam asi nebude tmavy kutik 😀 😀 a on bohuzial nie je za taketo dobrodruzstva... 😖 ale ja uz daco vymyslim 😝

chorucka
27. jan 2012

@delideli jaj no to dufam ale testnem az ked mi bude meskat mrcha Ale ako sa poznam tak testnem asi skorej 😀 Teraz som si spravila ovu test 😀

chorucka
27. jan 2012

@anlady tak este pockaj 2dni a pondelok rano testnes Mne lekar povedal ze od vyvolavacky 2tyzdne a prisla mi presne na 14den sak co ak si tehu tak sa nic nestane ked pockas do pondelka a ak niesi tak mozno mrcha do pondelka pride 😉

mata_ba
27. jan 2012

@anlady jaaaaaaaaaaaj...tak to je zase o inom..tak este nevolaj...vykasli sa na predavacky,pekne si utekaj kupit testik a rano si ho sprav...a pozri sa na neho do 5 minut po ocikani...nie o par hodin...

chorucka
27. jan 2012

@mata_ba ale keby si mu narobila chut tak mozno by bol za dobrodruzstvo 😀

mata_ba
27. jan 2012

baby,kolko stoja ovu testy?

mata_ba
27. jan 2012

@chorucka hm..chut..asi by nebolo vhodne behat tam v spodnom pradielku 😀 😀 😀 😀

vavenecka
27. jan 2012

@mata_ba a chceš kupovať na SVK?lebo na ebay sú oveľa lacnejšie 🙂

delideli
27. jan 2012

@mata_ba : to je rozne,najdrahsi (a najviac na prd) ma vysiel de luxe ovu test od biogemy -necele 4 E..potom som si kupila v lekarni nejaky Woman secret,alebo nieco take, tam ich bolo tusim 5 ale uz nepamatam kolko stali,najlacnejsie ma vysli,ked som objednala z ebay,tam som mala zn. Wondfo,tam je potom vyhodnejsie ked kupujes vacsie mnozstvo..

mata_ba
27. jan 2012

@vavenecka no zatial este nie som rozhodnuta si ich kupit..to si robim len taky prieskum 🙂

chorucka
27. jan 2012

@mata_ba ale sak behat v spodnom pradle nemusite sak on si len rozopne zips a ty zodvyhnes saty a je to boze to ta mam ucit? 😀

mata_ba
27. jan 2012

@delideli dakujeeem...to je tak predbezne..rozmyslam,ci kupit,ci nie...

mata_ba
27. jan 2012

@chorucka ja som narazala na to urobenie chuti..nie ako sa to robi 😀 😀 😀 😀 😀 v tom uz mam nejaku prax 😝 😝 😝 😝

vavenecka
27. jan 2012

@mata_ba jaaj 🙂 mne mm objednával z ebay,tak 40 testov ovu + 4 tehotenské k tomu vyšli niečo cez 8 eur aj s poštou 😉

mata_ba
27. jan 2012

@vavenecka fakt???to je super 🙂

chorucka
27. jan 2012

@mata_ba to ta musi mm vidiet v spodnom pradle aby mal chut?

delideli
27. jan 2012

@mata_ba : len nakup..mne to prinieslo stastie..🙂 len co mi dosli ovu testy, pro seed gel a maca,tak som ich ani nestihla poriadne povyuzivat..(gel vobec)..🙂

mata_ba
27. jan 2012

@chorucka nieeeee...ale to je istota 😀

mata_ba
27. jan 2012

@delideli macu mam uz aj ja 🙂 a uz ju ani neberiem,lebo tu je ovulka..aspon mam ten pocit 😅 ale brala som od mrchy...a mm berie stale..aj ked ja som si nejake vyrazne zmeny nevsimla..teda skoro ziadne...