icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

soni1
16. nov 2011

@delideli ja som pre-seed gél už skúšala

delideli
16. nov 2011

@soni1 : tak som zvedava, cipomoze u nas..nechcem to prehanat s kdejakymi "overenymi" prostriedkami, lebo mi je jasne,ze to ,co slubuju sa nie vzdy podari splnit a tiez mi je jasne ,ze samotny lubrikant zazraky nenarobi..objednala som ho najma preto,ze obcas lubrikant pouzijeme a obycajne aj ked neobsahuju priamo spermicidy, tak nie su udajne uplne idealne na pH v posve atd. ,takze podmienky pre spermie nezlepsia,skor naopak..tak uvidime..

soni1
16. nov 2011

@delideli ale držím palce, nech urobí čo má

delideli
16. nov 2011

@soni1 : dakujem 🙂

carie32
16. nov 2011

@purina12345 ahoj snažím sa Ti poslať správu ale nejako to nefunguje... dneska som merala a výsledok 36,6 . mám radšej merať s teplomerom ktorý má dve desatinné miesta, alebo stačí to takto? a treba merať vždy v tú istú hodinu?

purina12345
16. nov 2011

@lucecita čaute kočky, tak správa mi prišla ale nie celá našťastie údaje tam boli píše mi tam to: Kompletný obsah tejto správy, bohužiaľ, nie je z technických dôvodov dostupný. Dúfam že to čoskoro opravia, ale urobila som ti tam nejaké úpravy tak sa už zobrazuje správne, môžeš si zaznačiť dnešnú teplotku a potom ti ostatok dorobím, ale to si dohodneme cez IP keď bude fungovať
@carie32 mojko teplotku treba merať najlepšie v tú istú hodinu, taká pol hodinka hore, dole nevadí
lepšie je merať s teplomerom na dve desatinné lebo lepšie ti zaznamená teplotku, (z vlastnej skúsenosti, viac ako mesiac som merala z obidvoma) ale meraj zatiaľ s tým čo máš, ak nemáš čas zháňať tu je link kde som ho videla zatiaľ najlacnejší: http://www.lpp.sk/index.php?option=com_joscomme...
a tu si môžeš niečo prečítať o tom ako merať: http://www.lpp.sk/index.php?Itemid=73&id=45&opt...
a značíš si už do grafu?

purina12345
16. nov 2011

@gelinka75 tak teplotka sa zdá normálna na túto fázu, teším sa na graf ako bude pokračovať tak ho sem tam ukáž 😉
@nikinka1111 tak to by mohlo byť ok, hlavne keď si dávaš pauzu s pitím, a značíš si teplotku do grafu?

nikinka1111
16. nov 2011

@purina12345 vytlačila som si tabuľku na meranie BT a tam si značím, kedže tá na ktorej si značíte vy, mi neajako nechce fungovať. možno sa mi cyklus upraví zas na 28 a ovu bude ešte trochu neskôr. uvidím. graf naskenujem a ukážem keď sa teplota zdvihne po ovu 🙂

purina12345
16. nov 2011

@nikinka1111 a čo ti nechce na tom fungovať? možno to vyriešime 😉

nikinka1111
16. nov 2011

neviem, mormálne som sa zaregistrovala, potom som chcela vojsť do grafu, stále mi vyhadzovalo tabuľku s podmienkami, tu som odsúhlasila a stále sa mi to vracalo na ňu, ďalej ma nepustilo.

delideli
16. nov 2011

nasla som prave zaujimave doporucenie, kedy sa pocas cyklu snazilkovat : takze - od 8DC kazdy druhy den, pritom merat ovu testami ovulku, ak vyjde test pozitivny tak na to hupsnut v ten den a dalsie dva nasledujuce, potom jeden den vynechat a posledny pokus 🙂

purina12345
16. nov 2011

@nikinka1111 ak ti prišla IP napíš mi prosím

gelinka75
16. nov 2011

@delideli na mna to akosik neplati 😅 ovulku som mala 10DC a snazilkovali sme sa 8DC a vsetko ostatne za tym bolo mimo 😠

purina12345
16. nov 2011

@gelinka75 ty máš krátky cyklus, musíte začať snažilkovať skôr, najlepšie hneď po ms

zabka88
16. nov 2011

@delideli
@purina12345 baby moje, tak nič so mnou, prišla ☹ zjavne sa mi predlžil cyklus.. ale díky krásne za podporu 🙂

gelinka75
16. nov 2011

@purina12345 no asi od zajtra ideme nato od 6DC kazdy druhy den 😅

gelinka75
16. nov 2011

@zabka88 ach jo, je mi to luto...som zvedava, kto tu prelomi tu smolu 😠

purina12345
16. nov 2011

@zabka88 je mi to ľúto, vyzeralo to nádejne, po ms zbehni ku doktorovi že ťa bolia vaječníky a držím palce do nového cyklu

@gelinka75 tak to som aj ja zvedavá kto to tu zachráni 🙄

barushkaaam
16. nov 2011

Baby este raz dakujem za podporu, ktorej sa mi dostalo. Som rada, ze sa mi ozvalo par z vas, ktore zazili to iste, co ja. Myslim, ze teraz je to to najlepsie co mozem urobit...porozpravat sa o tom s niekym, kto je na tej istej lodi.

Inak uz som objednana na prehliadku v piatok, kedze moj gynekolog ma dovolenku, idem k jeho kolegovi do vedlajsej ambulancie. Cela ta situacia nam myslim, ze s partnerom v urcitom zmysle pomohla, pretoze sme si teraz este blizsi a povedal mi, ze v piatok pojde na tu prehliadku so mnou. Ze pocka na chodbe, kym ma doktor vysetri a potom by sme sa s nim chceli obaja porozpravat, co sa teda stalo, co teda robit dalej a kedy by som mohla potencionalne otehotniet. Ja sice este nechcem, len ma zaujima, ako som na tom zdravotne....myslite, ze je mozne aby partner bol so zenou v ambulancii? ako hovorim nie pri prehliadke, ale potom pri tom zhodnoteni stavu, co ako dalej...pokial pisem nezrozumitelne, tak ma ospravedlnte, som este trochu mimo.

lucecita
16. nov 2011

@purina12345 ahoj moja a ďakujem za pomoc...nahodím si teplotu, a ešte sa chcem spýtať, či tam mám vypisovať aj o koľkej hodine, aký bol výtok a to všetko čo je tam 😀 😀 😀

gelinka75
16. nov 2011

@purina12345 chcem sa spytat, ze kedy treba sledovat ten hlien, hocikedy cez den?

lucecita
16. nov 2011

@barushkaaam fakt držím palce, všetko chce len čas, viem, že je to otrepané, ale fakt to pomáha...je od neho milé, že pôjde s tebou a podľa mnňa to vadiť nebude keď pôjde dnu s tebou, keďže sa len rozprávať budete...

lucecita
16. nov 2011

@gelinka75 @purina12345 @zabka88 keby sme tú smolu prelomili všetky naraz, to by bola aká prča 😎

purina12345
16. nov 2011

@barushkaaam ahoj moja, určite by mohol ísť s tebou, no existujú aj niektorý lekári že sa tvária ako kyslé kapusty keď ich požiadaš o povolenie ale to si netreba všímať. Dúfam že budeš mať dobré výsledky aby vám čoskoro váš anjeliček mohol poslať fazuľku Nestrácaj vieru, stala sa ti hrozná vec a fazuľku ti nik nenahradí ale dôležité je aby ste sa s partnerom navzájom podporovali a nezanevreli na to spojenie
ak sa môžem opýtať, fazuľka odyšla sama alebo si mala zákrok?

carie32
16. nov 2011

@purina12345 ďakujem za linky. od dneska už zapisujem do grafu. uvidím aká bude teplotka zajtra.

purina12345
16. nov 2011

@lucecita môžeš ale numusíš, hodinu môžeš vypisovať iba ak bola teplotka meraná inak ako v bežnom čase
@gelinka75 hlienik je dobré si prekontrolovať na obed aj večer, ráno keď sa zobudíš nemusíš hneď spozorovať ale ak je egg môžeš ho spozorovať aj ráno a ak napr. celý deň máš krémový a večer egg do grafu zapisuj ako egg
@nikinka1111 tak ti neprišla správa?

barushkaaam
16. nov 2011

@purina12345 mozes sa spytat, podla mna bude lepsie ak o tom budem hovorit, ako by som to mala v sebe dusit...mne ako povedali tie lieky, tak v nedelu cez den to uz vyzeralo nadejne, ale vecer akurat ked mi volal muzik, ako mi je, tak som citila, ako zo mna zacina vytekat krv, tak som ten hovor skoncila a isla za sestrickou, ze znova krvacam. Ona sa tak smutne zatvarila, ze hned som pochopila celu situaciu....povedala mi, ze sa mam vratit na izbu, ze doktorka hned pride za mnou. Tak prisla, chcela aby som jej ukazala vlozku a hned povedala, ze mam ist na ultrazvuk...tak mi sestricka pomohla tam dojst, lebo ja ako som velmi krvacala, tak mi zacalo byt blbo, tocila sa mi hlava a hovorim sestricke, ze je mi na odpadnutie. Tak doktorka potom pozrela na ultrazvuk a povedala, ze gestacni vacok tam uz nevidi ☹ po kyrete ked som sa prebudila, som sa pytala, ako to dopadlo a ona povedala, ze to bolo strasne rychle, myslim to cistenie, ze skoro vsetko zo mna vyslo same von.....aj pred tym ultrazvukom ked som si dala dole gatky, tak som videla nie cistu krv, ako normalne pri menzese, ale take uplne az hrce krvi....a pamatam si, ze bola strasne tmava...vobec nie cervena krv, ale uplne cierna....

delideli
16. nov 2011

@gelinka75 : ono to pocita s tym,ze ovu tes vychadza pozitivny asi 2 dni pred ovu,ak sa nemylim (takze tym padom snazilkujes realne 2 dni pred uvo a v den ovu a potom posledny pokus obden po nej- ten uz neviem na co je,ale asi len tak pre radost 🙂) a takisto zrejme pocitaju s idealnou dlzkou cyklu a ovulacie..ale ak by si si to prisposobila svojmu cyklu, zacala hned ako skonci MS, kazdy druhy den atd., mohlo by to zafungovat 🙂- samozrejem nemusi na prvy sup- ani na 100 percent zdravy par,ak sa trafi do ovulacie este nemusi ostat tehu, takze neboj, ono to vyjde 🙂

barushkaaam
16. nov 2011

@purina12345 myslim, ze uplne na celej veci je najhorsie to, ze to cistenie sa robilo na porodnej sale ☹ vtedy som si to tak neuvedomovala, lebo som bola uz oblbnuta liekmi, co davaju pred narkozou. Ale potom ked si to clovek uvedomi, je to strasny pocit.... ☹ najhorsi na svete ☹

delideli
16. nov 2011

@zabka88 : to ma mrzi :( ono aj je odkedy sa snazime tak sa mi zalezitosti okolo cyklu nejak pomenili- posledny sa skratil, bilkohlien zmizol a tak..ale hlavy hore, ono to pride 🙂