icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

spula22
27. jan 2012

@fifitko25 mozno by ste nato vobec nemali mysliet 😅 .a do ciny idete kedy? mozno sa to tam podari 😀

vavenecka
27. jan 2012

@mata_ba ja len tie,čo sa najčastejšie spievajú v kostole,ale to tak zo 5-10 možno 😀 hlavne sa v poslednej dobe snažím nielen stále prosiť o niečo,ale aj ďakovať 🙂 predminulú nedeľu mal jeden kňaz úžasnú kázeň o modlení a myslím,že odvtedy sa tak akosi čosi vo mne zmenilo 🙂

mata_ba
27. jan 2012

babulky,opustam vas..konecne ideme s drahym domov z robotky..tak vam zelam krasny zbytok vecera..a oddychujte a snazilkujte 😉 papaaaa

chorucka
27. jan 2012

@mata_ba pekne coro moro 😀 Paaa

fifitko25
27. jan 2012

@chorucka tento cyklus nemeriam... minulý som sa na to príliš sústredila a potom som mala nervy.... tento mesiac nejdem ani s liekmi a stimuláciou, doki je zvedavý, či mi folíky narastú aj bez liekov... pijem len alchemilku, grepový džúsik, ľanové semienka a pár vitamínov (vrátane maci) a manžel tiež len vitamíny.... a nejdeme ani riešiť ovulku, proste sme si povedali, že sa pomilujeme keď bude chuť, alebo každý druhý deň a hádam sa trafíme 😉

fifitko25
27. jan 2012

@spula22 odlietame 5.3. najbližšia mrcha by mala byť 14.2., ak príde, tak plodné dni mi vychádzajú tesne pred odletom, alebo hneď keď prídeme do Číny 😉

fifitko25
27. jan 2012

@mata_ba pekný večer aj tebe 😉

vavenecka
27. jan 2012

@mata_ba tak krásny večer,vína tak primerane,až zvládnete to,čo máte na pláne 😉

delideli
27. jan 2012

@nikasv29 : ten 18DC vyzera byt pozitivny,takze to sedi s tym,co povedal lekar.kludne pockaj do zajtra,nech su bojovnici pekne dozreti 🙂

palculienka2011
27. jan 2012

nazdiiis, baby ocuvajte, ktora z vas mala ovu testy od lauritky? viem jedine o vardzikovej, ktorej nevychadzali a ja som teraz tiez na pochybach...som 11dc, podla hlienu by sa uz mala blizit ovu, ale testy su stale snehobiele, az na druhy den je tam vidiet idipidi duch ducha...tak ci niektorej aj ukazal pozitivum alebo ee...vdaaaakaaaa

vavenecka
27. jan 2012

@fifitko25 vuaaa,Čína 😲 ticho závidím 😠 idete oddychovať? 🙂

fifitko25
27. jan 2012

@palculienka2011 ja mám od lauritky tehu testy, tie vyšli skoro všetkým pozitívne, tak aj ja chcem 😀

nikasv29
27. jan 2012

@delideli skús pozrieť môj album tam je test po uschnutí a nie sú rovnako silné čiaročky... podľa mňa... takže asi počkáme do zajtra 😉

delideli
27. jan 2012

@palculienka2011 : ja som od nej nemala,nevies aka je to znacka?ja som pouzivala ku koncu wondfo-objednavane z ebay a tie sa mi zdali dobre..ale inak co som mala predtym,tak nic moc..nakoniec sa mi osvedcilo viac riadit sa podla hlienu a ovu bolesti..

fifitko25
27. jan 2012

@vavenecka no to je tak.... mm tam ide na služobku - chodí každý rok... a teraz vezme aj mňa 😀 potrebujeme obaja vypnúť, lebo tu na nás padá celý svet..... tak spojíme užitočné s príjemným a pôjdeme na malý výlet: Hong-Kong, Peking, čínsky múr, zakázané mesto.... tešíííííííííím, bo tak ďaleko som nikdy nebola a už asi ani nepôjdem 😅

eri28
27. jan 2012

@chorucka prsia okej citam od druheho tyzdna ja by som mala koncit 3, ale to brucho nie je okej to ma rast az v 5 snad je to oki 😀 😀 😀

delideli
27. jan 2012

@nikasv29 : ovu som hodnotila vzdy podla udaneho casu v navode tusim som mala take ,kde pisali 3 -5 minut,takze nie az po uschnuti..na mnohych testoch upozornuju,ze po nejakych 10 min. a vic uz nemusi byt hodnotenie spolahlive..mrkni sa do navodu tych svojich ..podla toho by som sa zariadila..ale ten vikend je kazdopadne isty..🙂

palculienka2011
27. jan 2012

@delideli znacka one step...teraz kukam, ze citlivost 30...koki to je bezna cistlivost ovulacnych alebo su tieto tak malo citlive? 😲

delideli
27. jan 2012

@eri28 : z brucha si nic nerob,ja som sa zdula uz na vianoce a to som vtedy bola len 1DPO 🙂 a odvtedy som skoro rovnaka -nafuknuta ako balon🙂

vavenecka
27. jan 2012

@fifitko25 ooo,tak to vám moc prajem,užite si to,načerpajte silu,pozitívnu energiu aby ste ju mali,keď sa vrátite do tohto šialeného sveta 😉

bubacik5
27. jan 2012

@palculienka2011 ahojky ja mam tiez od nej a ukazuju podla mna dobre...ked mi ide ovulka alebo je po mam ducha, inak nic...a minuly cyklus mi ukazal pekne. kuk moj album

nikasv29
27. jan 2012

@delideli no aj mne tak píše ale ak sú rovnako silné za "mokra" tak by mali aj za sucha no nie??? aj mňa upokojuje to,že mi lekár vravel, že najskôr cez víkend tak preto začneme od zajtra.. 🙂 A ty si mala aj po uschnutí rovnaké čiaročky???

delideli
27. jan 2012

@palculienka2011 : na mojich wondfo ani na tych woman secret nie je citlivost v jedntkach vobec udana..len je napisane,ze su vysoko citlive..nic viac.. 😖

delideli
27. jan 2012

@nikasv29 : po uschnuti sa testy zmenili aj mne,lebo sa pamatam, ze ked som si porovnavala suche z dvoch po sebe iducich dni,tak sa skoro nedali rozoznat a na mokrych bol rozdiel viditelny..dnesna pozitivita by ti na ten vikend pekne sedela.. 🙂

eri28
27. jan 2012

@delideli okejjjjjjjjjjjjjjj, aj ja tak, ale pekne tehu nohavice som videla v HaM len 15 euro 😀 😀 😀

nikasv29
27. jan 2012

@delideli škoda,že nemáš foto aby som porovnala 🙂 skúsim ešte testnúť zajtra doobedu a uvidím lebo aj dnes lekár vravel, že až cez víkend tak neviem, žeby hneď dneska došlo k ovulke ale aj keby náhodou tak dúfam, že to stíhame aj od zajtra veď na testoch píše že do 24-48 hodín 🙂 čo ty na to? Ja len nechcem veľmi dnes lebo sme včera mali sexík 😒

lucecita
27. jan 2012

@fifitko25 @palculienka2011 ja som mala ovu testy od lauritky a boli super, a mala som aj tehu testy a ani nejden nevyšiel, tak tie sa mi nepáčia ako Zuzke 😀 😀 😀

delideli
27. jan 2012

@nikasv29 : no ked si,tak ze ovulka bude na druhy,pripadne treti den po nom..zo skusenosti to overene nemam, prvy cyklus som netestovala, druhy som mala blbe testy, treti som sa len zorientovavala,ale vtedy mi pozitivitu ukazalo v den ovulky,tak neviem a stvrty som zase netestovala..
a co hlienik alebo ine priznaky?ja som pri poslednych dvoch ovulkach mala aj ovu bolesti a zvyseny apetit 🙂 plus sa objavil ten bielkovy hlien..
ak ti aj doktor povedal,ze bude cez vikend,tak asi by som sa na to spolahla..ved mozte zacat kludne od zajtra rana 🙂
na druhej strane,ak si si nie ista,tak mozte aj dnes..v dobe ovulky preziju spermie v tele zeny aj tie 2-3 dni..

eri28
27. jan 2012

celkom pekne meno mercy to je africke 😉

nikasv29
27. jan 2012

@delideli tak ma vie sem tam pichnúť a hlienik je zatiaľ taký vodnatý trošku bielkový .... a ja mám zvýšený apetít skoro vždy 😉 😉 😉

nikasv29
27. jan 2012

@delideli no aj ja si tak myslím, že ak bol dneska pozitívny tak by mala byť ovulka zajtra 🙂 uvidíme ked zajtra testnem že čo a ako 🙂