Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@bubacik5 drzime si palce, lebo cez tyzden ovulovat pre mna hroza, taka som vyflusnuta po robote, ze sa musim vecer dlho naladovat na ťuťu
@palculienka2011 to ti verim, tiez to tak niekedy mam. tak drzim palce nech bude, potom daj info 😀 a drz aj mne 😀 mozno budeme mat narovnako. a potom budeme spolu ratat DPO :D
@bubacik5 jasna vec ze drzim 😀 a kedy nemas dostat mrchu? uz stracam prehlad 😅
ano, ale ta firma je v holansku, nie cez slovensku agenturu.............
a dovedela, som sa ze hostia z ameriky doniesli, co sa tak skrabem............
@palculienka2011 joj tak u mna je to rozne, to ti neviem povedat, mne to kolise jedna radost. ale odkedy uzivam gynex tak ide skoro na 25 DC, 31 DC....tak hadam pride tak nejako 🙂 teraz som 11 DC
caute krasky, zelam vam krasny a pohodovy vikend 😎
@bubacik5 cize priemer 28 a to mas rovnako ako ja 😀 😀 😀 jaaaaj tak ideme do toho spolocne, tesiiiim
@palculienka2011 uvidime po vikende 😀 😀 😀
Pekne coro moro vam zelam 😀 Idem este mailnut MY SWEETIE 😀 paaa
@palculienka2011 už máme po 😉
@vardzikova JASNE JASNE,,SNAD NIECO Z TOHO BUDE,,A KED NIE TAK NABUDUCE 🙂
baby 5 dníi pred mrchou by mohol test ukazat ak by som bola tehu ze? ak ano tak v pondelok testujem o dušu 🙂 🙂
baby ja som isla spinkat tu sa u nas pilo, ze mam mimi, rano tstnem a uvidime, ci je to pravda.......... 😀 😀 😀 😀
baby nie je tam nic silnejsie na teste, co to znamena.................., hodim fotku, ale ci nieco uvidite?
ja po cikany som vydela ducha, ale nesilnie, skor by som povedala, ze po piatich minutach ako test bledne, duch slabne ☹

@palculienka2011 aj ja mavam s tym problemy urcit kedy, je, bude... :D vcera som mala ducha a dneska nic....tak ocakavam, ze sa cez vikend ukaze, dufam 😠 😠 😠