icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

eri28
28. jan 2012
eri28
28. jan 2012

baby hladajte ducha ja neviem co to znamena.................

eri28
28. jan 2012

chcem poslat viac fotiek spravim fotku poslem a klikne mi to na prvu, preco, neviem skusim do bloku poslat

eri28
28. jan 2012

kliknite na moje meno, tie duchy to je hruuuuuuuuuuuuza

eri28
28. jan 2012

vsetci spite, nestvite ma ja musiiiiim do praca, aha je sobota, okej sorryyy 😉

simonkazga
28. jan 2012

@eri28 dobré ránko! no, ja mám pocit, že toho ducha vidím 😀 ktorý DPO si?

gelinka75
28. jan 2012

@eri28 aj ja ho vidim, toto bolo do kolkych minut? zda sa mi rovnako silna ako minule, mozno o malinko silnejsie, ale je tam 😀

mata_ba
28. jan 2012

@eri28 ahoj,je tam duch 🙂 super

mata_ba
28. jan 2012

@chorucka @fifitko25 @mattuliatko30 @vardzikova @delideli @gelinka75 @vavenecka @lucecita
Dobre ranko baby..pekny den vam zelam..ja som si 100% ista,ze tento cyklus nic vdaka mojmu manzelovi..naslubuje hory doly a skutek utek..ale kedze je uz po ovulke,tiez mi bude par dni kazdy vecer daco..som z neho sklamana 😢 a este sme sa aj vcera dozvedeli,ze nasi naj kamarati budu mat babo..na jednej strane sa strasne tesim a na druhej mi je luto,ze ja nic..asi na vsetko kaslem..ostavaju mi z kazdej strany len oci pre plac..a nehnevajte sa,ze si tu vylievam srdce,ale nemam kde inde.. 😢

vardzikova
28. jan 2012

@lucecita nie lasko ostrihana som super .. ale nemala som čas prisť pokecať lebo najprv som bola u kaderničky, potom som musela konečne poupratovať,povysavať,poprať,požehliť a nakoniec som išla ešte do mesta kupovať topanky na ples, a potom sme išli oslaviť ockove narodeniny do mesta .... 😉 🙂

vardzikova
28. jan 2012

@adriana_13 mojka s tym testovanim ešte chvyľočku počkaj lebo ti nemusi ešte nič ukazať ja som testovala pať dni potom čo mala prisť mrcha ale mala som len ducha takže ešte chvyľočku vyčkaj 😉

gelinka75
28. jan 2012

@mata_ba cauko neboj nic, si este mladunka, treba s muzom pokecat, ze ci teda chcete babo co najskor alebo nie, ked ano tak nemoze to brat len tak ze teraz nie nemam naladu atd. je to blbe, planovane snazilkovat, ale to je najistejsie sa trafit, nam ide tiez o cas, takze kazdy cyklus je dobry a vyuzijeme ho ci sa nam chce alebo nie 😉

gelinka75
28. jan 2012

baby ja takto dnes, zatial mrcha nikde, tak som zvedava ci dnes, zvykne prist aj cez den aj navecer takze moze prekvapit, teplotka na pocudovanie stale hore http://www.fertilityfriend.com/home/38a231

vardzikova
28. jan 2012

@mata_ba oooo lasko .. hlavu hore mojka, si mladučka takže problem určite nepotrva dlho čoskoro sa budeš vytešovať aj ty z // lasko ved už maš predsa macu , papaš všetko čo treba takže vysledok saurčite dostavy len treba dať tomu čas , ja som bola tiež vždy sklamana ked som sa dozvedela že niekto z okolia bude mať babo ale bola to situacia ktora ma ešte viac nakopla k tomu aby som nepoľavila a hlavne nestracala nadej .. všetko zle je na niečo dobre .. 😉

vardzikova
28. jan 2012

@gelinka75 oooo lasko tak to je supeeeeeeeeeer, teplota nech sa neopovaži klesnuť lebo ju nakopeme do rite... držim moja pršteky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
28. jan 2012

@vardzikova dikes, normalne som v strese, lebo ja ju cakam uz od stredy 😀 ale dost ma pobolieva lavy vajecnik, tak neviem co chce, mozno sa mi len hormony zblaznili a natahuje ma

vardzikova
28. jan 2012

@gelinka75 takže ti už mojka meška? waaaaa....nooo tak to si asi na správnej ceste 😀 😀 😀 😀

gelinka75
28. jan 2012

@vardzikova tak mavala som aj kratsie cykly 27DC uz je jeden z tych dlhsich, tak este uvidime moja 😝

vardzikova
28. jan 2012

@gelinka75 juuuj tak som moja zvedava veľmi .. a čo inak noveho? včera som tu nebola cely den .. tak mi to skus zhrnuť 😀 😀 😀 😀

gelinka75
28. jan 2012

@vardzikova 😀 😀 nestalo sa nic take, baby ta zhanali, ani azzura tu nebola, tak sa vela nepisalo, foto s novym ucesom nemas?

mata_ba
28. jan 2012

@gelinka75 ale on mi praveze povefal,ze uz by chcel velmi babo..ale vtedy ked ma zabrat,tak sa na to proste vykasle..a ked mu nieco poviem,tak som najhorsia,lebo to prehanam atd.. ☹

@vardzikova ja viem,ze som mlada atd.,ale chcem babo cim skor..nechcembyt prvorodicka v 30-ke (nic v zlom nikomu)..a najviac ma vytaca ten jeho pristup..este aj vcera ako nam to povedali,tak sa obratil na mna,ze ja sa budem teraz hnevat na neho,lebo ja este nie som tehotna..no bodaj by som sa nehnevala,ked ani nemam byt z coho..na milion % sa zacne tulit po ovulacii..to ho necham ja cakat a trpnut ako on mna...ech vie ake je to prijemne..a dufala som,ze aspon dnes rano..o 8 mal ist do roboty a pre zmenu isiel uz o pol.. ☹

vardzikova
28. jan 2012

@gelinka75 nemam lasko foto vyzeram rovnako ako na tejto fotke lebo to tiež bolo fotene ked som prišla od kaderničky domov🙂 a čo som vam chybala? no toto 😀 😀 😀 😀

vardzikova
28. jan 2012

@mata_ba čiže ked tomu dobre rozumiem tak dieťatko chce ale snažiť sa mu nechce? mati a si mu vysvetľovala ako sa robia detičky? že same nam z neba nespadnu? 😒 moj mm je tiež niekedy dobry truba mna zasa vytočil včera a to neskutočne.... prišiel domov dnes rano o jednej ... chapeš o jednej.. no to akože ja už nechapem,, a že vonku budem len hodinu a išiel s kamošom o deviatej,,, nepoviem do jedenastej dobre možno aj dvanastej ale nie do jednej..ved to si ani ja už nedovolim, mame určite zasady a on ich len tak proste poruši,takže mame tichu domacnosť a možem sa ja nanho vysrať aby som sa s nim rozpravala ... 😠 😠 😠 😠

vardzikova
28. jan 2012

@mel84 ja viem lasko ale akurat som pozerala tie ceny na internete tak jedna košela stoji cca 150e 😒

vardzikova
28. jan 2012

@anlady mojka čo to čitam? robila si si test a mala si dušika? jjjeeeej tak to blahoželam a foto je kde?

vardzikova
28. jan 2012

@aduska_ba jeeej mojka tak to ešte raz blahoželam 😉 🙂 objednal ta aj na sono?

vardzikova
28. jan 2012

@chorucka ahoj fazuľka ešte nedala o sebe vedieť zle mi vôbec nieje 😝 len som prišla nato že sladke veľmi nemusim

vardzikova
28. jan 2012

@lucecita mojka čo to čitam ? pojdeš na operaciu? lasko a to ti ako zistili? tak mojka možno je lepšie isť teraz aby ti to neprerastlo až do migrény

delideli
28. jan 2012

@mata_ba : to ma mrzi, ze tento mesiac vam snazenie nevyslo..ale neboj vyjde na buduci..aj moj mm mal vramci snazenia take obdobie,ze nechcel,lebo sa mu tozdalo divne,ze na to ideme len kvoli ovu,tak sa chvilu zduval..neboj prejde ho to..
my sme boli v noci na pohotovosti, zacala som spinit a potom aj krvacat, dostali sme duphaston ,lezim a modlim sa ,aby bolo vsetko v poriadku..lekari boli uplne super, ukludnovali ma a na sone som prvykrat videla nasu fazulku,aj so srdieckom,tak sa snazilo a buchalo o stosest..🙂

vardzikova
28. jan 2012

@delideli oj mojka takže si doma a maš oddychovať určite ..bože ja by som sa hrozne zľakla