icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

elebe
28. jan 2012

@lucecita ahoj....niekedy je počas ovu creamy niekedy egg a niekedy nemusíš mať hlien vôbec....vlastná skúsenosť 🙂 ale skús si nahmatať krčok maternice....keď je ovulka,resp.plodné dni tak si krčok ledva dočiahneš a je taký mäkký ako pera a keď nie su plodné dni tak si krčok v pohode dočiahneš a je tvrdý ako kameň....alebo ešte skús ovulačné testy....hlien je je vždy smerodajný....a tvoj aktuálny graf...už si nelám hlavu....sexíku bolo dosť 🙂 a teplota je už hore....tak už len čakať či sa to podarilo 😉

aliaxa
28. jan 2012

ahojte aj ja som sa vcera pohadala s mojim sme u svokrovcov a teraz to vie cela chalupa...uz ma nestve ani ten dovod ale to ze to vytrubil mame a teraz som pocula ako ma riesia ☹ je mi s toho az do placu

fifitko25
28. jan 2012

@kikaneu uz som mu uvarila čaj pri nachladnutí s medom a citrónom... A dal si aj lieky, tak Uvidíme....

fifitko25
28. jan 2012

@aliaxa a kvôli čomu ste sa pochytili? Ešte si nechcela aby vedeli o tehu?

aliaxa
28. jan 2012

@fifitko25 eee to v poriadku jeho mama to vie, ale vcera bol zly den nejak som mala zlu naladu pohadali sme sa pre blbost jeho mama a priatel sli k takej tete sli si po anjelika co mali objednaneho a mne sa moc ist nechcelo tak som mu povedala ze ho pockam doma a on ma zacal nutit ze som mohla ist tak som sa nasrala a oblikla som sa a potom mi povedal ze on nechce aby som sla tak som ani nesla nakoniec cakala som ho doma 2 hodiny kym prisli a ked sa vratili uz to vedela aj mama a sa ma zacala vypytovat a ze sa nemam hnevat a predchvulkou som pocula ako ma jeho mama riesi ..aj rano uz vravela ze preco sa hnevam ..a este chce aby som tu aj s babom byvala clovek tu nema ziadne sukromie clovek sa pohada a uz to vie cela chalupa

lucecita
28. jan 2012

@elebe práveže ovu testy nechcem, sú zbytočné, lebo minulý cyklus som si ich robila, ukázalo mi peknú čiaročku a aj tak nič z toho...zbytočne vyhodené prachy podľa mňa a práve vtedy keď sme vedeli, že je ovu, tak chuť na sexík bol nízky ako u mňa tak aj u mm...proste bolo to strašne silené...ja meriam len teplotu a sledujem hlien, kvôli grafu a sexík si užívame a nemáme to na povel...a s tým krčkom to viem, ako kedy je aký 😉 ale ďakujem za rady, každá je dobrá a hodí sa vždy 😉 😉 😉
@aliaxa on to povedal svojim rodičom bez toho, aby ste sa bavili, že teraz je správny čas povedať im to?

aliaxa
28. jan 2012

@lucecita o tehotenstvo nejde jeho mama to vie uz minuly tyzden sme jej to povedali

elebe
28. jan 2012

@lucecita no my sme boli na tom tak isto....keď bola ovulka tak sme boli hnilí 😀 ale človek sa dokáže preprogramovať a keďže mi už snažíme rok,tak nám sa žiada akurát počas ovulky 😀 a ty si mala pozitývny ovu test a nebola ovulka?? 😕 to sa mi ešte nestalo.... 😕 a mávaš pravidelné cykly? a aj ovulku každý mesiac? pýtam sa lebo ja som mávala anovulačné nekonečné cykly a pomohol mi clostylbegyt a teraz mávam krásne grafy...akurát ešte sa nezadarilo ☹ nechápem ☹

spula22
28. jan 2012

babeny citala som , ze skorica v tehu sa nema pouzivat.urobila som ale zemlovku a do jablk som dala mletu skoricu....myslite, ze je to ok??

lucecita
28. jan 2012

@elebe práveže ovu test bol pozitívny a graf mi práve v ten deň vyznačil aj ovulku, ale myslela som to tak, že sme sa potom ako tak zmohli na milovanie a nič z toho aj tak nebolo...ovulku mávam a aj cyklus mám pravidelný 28 alebo 29 dňový, to je v pohode...len sa snažíme už pol roka a nič...nám sa moc nechce, keď musíme...teraz to bolo iné, žiadne prílišné pozorovanie, žiadne ovu testy, proste sme si to užívali, tak som zvedavá ako to dopadne 😀 😀 😀 a k tým pekným grafom, aj ja ich mám pekné a nič z nich...tak sme na tom rovnako 😒

elebe
28. jan 2012

@lucecita jááj...no tak super.....neboj,možno akurát teraz sa zadarilo a ty ako píšeš ani nebudeš vedieť ako 😀 😎 vidíš a my rok a nič ☹ niekedy mám pocit že sa toho ani už nedočkám 😠 a najviac ma nas.... to keď nejaká taká je tehotná ani nevie ako....aj môj drahý čo má robotníka má takú žumpu,škaredú,bezzubú,ožratú,prespí sa s každým a tezaz sa chválil že bude tato.....no skoro ma šlahlo o zem a ešte je otázne či to má vôbec od neho....no je toto spravodlivosť? ☹ ☹

lucecita
28. jan 2012

@elebe práveže toto nie je spravodlivé...my všetky čo sme tu chceme a hlavne máme čo bábätku čo ponúknuť a nie je nám to dopriate bohviekoľko mesiacov....no čo, musíme ísť z mesiaca na mesiac a snažiť sa, nič iné nám neostáva, keď chceme byť rodina 😉 držím palčeky, nech sa vám to čo najskôr podarí 😉 😉 😉

elebe
28. jan 2012

@lucecita ďakujem si zlatá.... 😉 aj ja držím palec tebe 😉 ja doprajem každej,aj tej čo si to nezaslúži 😒 len by mohlo byť dopriate aj mne ☹ aj kamarátka teraz porodila a priatel sa na ňu zvysoka vysral 😠 a teraz chúďa žijú z ruky do huby a tak jej občas spravím nákup a hlavne mäso,lebo na to nemajú ☹ ....má ešte 12 ročnú dcéru

anait
28. jan 2012

@delideli moja zlatá držím palce, nech je všetko v poriadku...ale určite je a bude 😉

anait
28. jan 2012

@aliaxa ty sa nerozčuľuj prosím ťa, hlavne o bábo sa staraj...a to mne uniklo, že aj ty už čakáš...gratulujem, super, sa to tu množí 😉

ja sa tento mesiac zase nepridám do klubu podľa všetkého...ešte som aj riadne ochorela od malého, ide ma švihnúť...

aliaxa
28. jan 2012

@anait aj by som to sem dala ale nezobrazuje mi to tu pritom mi v profile udaje svietia....a vy sa kolko snazite? juuuj tak to niejebohvieco treba si cajik spravit a nejake lieky nasadit

mata_ba
28. jan 2012

@mel84 mas velku pravdu..ale ked mu bola prednejsia mavsteva u kamosa..nemam rada,ked sa daco slubi a nedodrzi..a praveze toto je prvy mesiac kedy som mu zacala rozpravat co a ako..keby som mu to hovorila polroka nepoviem ani slovko..vies?a viem,ze ma lubi,ale musi brat do uvahy aj mna..

mata_ba
28. jan 2012

@fifitko25 moja ja som to nemyslela v zlom..len proste citim,ze som pripravena..a ja som to oficialne s nim.zacala riesit len tento mesiac..a ide o to,ze raz chcem nieco podla seba a uz vznikne problem ☹ a nemozem sustavne ustupovat..a stve ma,ze on chce babo,ale bez sexiku v plodnych dnoch to nepojde..a asi to nechce chapat.

gelinka75
28. jan 2012

@delideli davajte na seba pozor a vela oddychuj, drzim palce nech sa to da do poriadku co najskor 😉 😵

gelinka75
28. jan 2012

@kikaneu
@lucecita dakujem kocky, uz sa zas moc citim na mrchu, tak dnes isto pride, ja mam vzdy pekne grafy 😠

gelinka75
28. jan 2012

@lucecita zvlastny graf, ale mate oba terminy poistene tak to je jedno kedy bola 😀 😀

gelinka75
28. jan 2012

@kikaneu aj ty mas zvlastny graf, baby co robite? 😝 aj ty to mas poistene len bude dlhy cyklus ak bude 😉

gelinka75
28. jan 2012

pisem si tu sama so sebou 😕 uz som sisi 😎

lucecita
28. jan 2012

@gelinka75 veď, že je jedno kedy bola, hlavne že bol SEX 😀 😀 😀 😀 prečo sa cítiš na mršku? necíť sa, ja chcem aby si bola tehu a basta 😉 😉 😉

gelinka75
28. jan 2012

@lucecita ved to aj ja 😀 😀 ale nezmozem nic, inak ja by som na tu operaciu nesla 😉 ale keby sa ti to malo zhorsovat tak radsej hej

vardzikova
28. jan 2012

@spula22 ja parky milujem ale teraz mi akosi zachutili klobasky čo som nikdy predtym nejedla lebo som to nedokazala dať do ust 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
28. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a mojka včera som toho mala toľko že som nič nestihala,,, večer sme potom išli ešte von , potom sme sa pohadali s mm a tak ,,, a dnes ticha domacnosť 😖

lucecita
28. jan 2012

Babyyyy, zhrešila som 😀 😀 😀 😀 po 26 dňoch som si zaliala rozpustnú kávičku 😨 😨 😨 dnes od rána mám príšernú chuť na kávu, čo som od 2.1. nemala, odolávala som, ale proste som si ju musela dať 😀 😀 😀

vardzikova
28. jan 2012

@anlady moja ale to ešte nemusi nič znamenať HCG na začiatku dosť koliše .. urob si opať zajtra z ranneho moču a uvidiš ... mojka ten duch tam by len tak z ničoho nič asi nebol nemysliš?

lucecita
28. jan 2012

@gelinka75 prečo by si na ňu nešla? ja neviem čo robiť...bojím sa, že tie bolesti hlavy sa budú stupňovať a niekedy sú neznesiteľné, že až zvraciam z nich ☹