Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Tak babky ja mam už navarene .. konečne oddychujem, robila som guľašovu polievočku, faširky so zemiakmi mnam 😉
@vardzikova nie, to je len ďalšia moja diagnóza, ani neviem koľká v poradí, už to nerátam 😀 😀 😀 ja som navarila včera, tak dnes nevarím 😉
@lucecita ja mavam migrenu aj bez prepazky, takze ci zvracias s prepazkou ci nie, je to uplne jedno, uz aj tak tu migrenu mas, no ale ak by ti tie migreny malii prestat po operacii tak chod, ale nikto ti to nezaruci a este je otazka ako casto ta ta hlava boli, mozno staci prestat jest tolko mastneho a slaneho a budes OK 😀 😀
@vardzikova sikovna, ja neviem co zajtra varit, v sobotu nezvyknem, to jeme co mame 🙂
@lucecita no toto ja som včera ani variť nestihala 😀 😀 😀 😀
@gelinka75 ani my veľmi v sobotu nevarime ale teraz už nebolo nič takže by sme ani nemali čo jesť 😀
@vardzikova ja neviem. myslíš? som teraz taká pesimistka ale mrcha mi stále nedošla. Idem dať foto
@gelinka75 mm si vymyslel, že chce rizoto zajtra na obed 😀 😀 😀 😀 ja to síce netypické na nedeľný obed, ale čo by som pre neho nespravila 😅 😅 😅 ale vývar bude určito, už sa naň tešíííííííím 🙂 uvidím, čo mi mama na to povie a ešte sa s krčnou o tom štvrtok porozprávam...včera už nemala čas, tak som sa nepýtala na detaily
@vardzikova toš, ja som stíhala 😀 😀 😀 dneska som lenivá akási, idem odzdobiť stromček, aj keď mi je to ľúto, lebo tým pádom u mňa končia Vianoce 😀 😀 😀 😀 😀
@lucecita @vardzikova ja idem piect fanky, uz som navnadila muzika, tak sa z toho nechcem vyvliect 😀 a este by trebalo aj trocha upratat, keby sa mi tak chcelo ako sa mi nechce
@lucecita moja ani mi nehovor že ty maš ešte vianočny stromček? čožeeeeeeeeeeee.... my ho davame dole na troch kralov .. takže my už mame davno po vianociach lasko ale neboj ochvyľku je veľka noc 😀 😀 😀 😀
@gelinka75 aj ja niekedy robim fanky ... milujem ich 😉 mojka a upratovať nemusiš oddychni si 😀
@vardzikova ja ho mávam do konca januára 😀 😀 😀 a na veľkú noc sa teším, zasa vyšla na moje narodky, tak budem oslavovať 😀 minulý rok som mala týždeň po nich svadbu, teraz je na moje narodky, super 😀 😀 😀
@gelinka75 to by som si aj ja dala...ja asik spravím puding... 😅
no ja som dnes 1DC 😠
Babulky ako sem pridám foto - do témy?
@vardzikova ahoj Katus ako sa vola ta kocka co predava tie ovu testiky?
Keď si všimnete ako keby tá čiarka bola krivo- tak asi chyba testu,keď druhý bol negativ.
@vardzikova no vies chybala si mi 😀 ... uz som mala kadejake myslienky...
@anlady kolky si DC?
@l_e_n_o_c_k_a 46 DC ale priemerný cyklus mám 35-ako kedy
@anlady mojka ved to je duch ako vyšity 😀 😀 😀
@anlady ja mavam tiez dlhe cykly, momentalne som 39DC 😠 a mrcha v nedohladne 😠
@kandee1201 čau lasko vola sa myslim Lauritka ?
@vardzikova jaaaaj no diky 😎
@l_e_n_o_c_k_a nooo tak to som teda nevedela 😀 😀 😀 že tu môžem aj niekomu chybať a čo si lasko včera robila?
@vardzikova 😒 ja ti neviem moja. Hovorím stále som to nedostala, podbruško bolí už ako keby to už bolo a prsia a trochu aj podrástli 😅 . ale už netestujem. Ak tam je,tak si tam na mňa počká 🙂 . 7.2. Idem na gynu.
A navyše tá čiarka je asi krivo a navyše poobede sa rozpila
@kandee1201 lauritka 😉

@lucecita a to kôli tej prepážke si stále chorá ? čože ?