icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
28. jan 2012

@lucecita a to kôli tej prepážke si stále chorá ? čože ?

vardzikova
28. jan 2012

Tak babky ja mam už navarene .. konečne oddychujem, robila som guľašovu polievočku, faširky so zemiakmi mnam 😉

lucecita
28. jan 2012

@vardzikova nie, to je len ďalšia moja diagnóza, ani neviem koľká v poradí, už to nerátam 😀 😀 😀 ja som navarila včera, tak dnes nevarím 😉

gelinka75
28. jan 2012

@lucecita ja mavam migrenu aj bez prepazky, takze ci zvracias s prepazkou ci nie, je to uplne jedno, uz aj tak tu migrenu mas, no ale ak by ti tie migreny malii prestat po operacii tak chod, ale nikto ti to nezaruci a este je otazka ako casto ta ta hlava boli, mozno staci prestat jest tolko mastneho a slaneho a budes OK 😀 😀

gelinka75
28. jan 2012

@vardzikova sikovna, ja neviem co zajtra varit, v sobotu nezvyknem, to jeme co mame 🙂

vardzikova
28. jan 2012

@lucecita no toto ja som včera ani variť nestihala 😀 😀 😀 😀

vardzikova
28. jan 2012

@gelinka75 ani my veľmi v sobotu nevarime ale teraz už nebolo nič takže by sme ani nemali čo jesť 😀

anlady
autor
28. jan 2012

@vardzikova ja neviem. myslíš? som teraz taká pesimistka ale mrcha mi stále nedošla. Idem dať foto

lucecita
28. jan 2012

@gelinka75 mm si vymyslel, že chce rizoto zajtra na obed 😀 😀 😀 😀 ja to síce netypické na nedeľný obed, ale čo by som pre neho nespravila 😅 😅 😅 ale vývar bude určito, už sa naň tešíííííííím 🙂 uvidím, čo mi mama na to povie a ešte sa s krčnou o tom štvrtok porozprávam...včera už nemala čas, tak som sa nepýtala na detaily
@vardzikova toš, ja som stíhala 😀 😀 😀 dneska som lenivá akási, idem odzdobiť stromček, aj keď mi je to ľúto, lebo tým pádom u mňa končia Vianoce 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
28. jan 2012

@lucecita @vardzikova ja idem piect fanky, uz som navnadila muzika, tak sa z toho nechcem vyvliect 😀 a este by trebalo aj trocha upratat, keby sa mi tak chcelo ako sa mi nechce

vardzikova
28. jan 2012

@lucecita moja ani mi nehovor že ty maš ešte vianočny stromček? čožeeeeeeeeeeee.... my ho davame dole na troch kralov .. takže my už mame davno po vianociach lasko ale neboj ochvyľku je veľka noc 😀 😀 😀 😀

vardzikova
28. jan 2012

@gelinka75 aj ja niekedy robim fanky ... milujem ich 😉 mojka a upratovať nemusiš oddychni si 😀

lucecita
28. jan 2012

@vardzikova ja ho mávam do konca januára 😀 😀 😀 a na veľkú noc sa teším, zasa vyšla na moje narodky, tak budem oslavovať 😀 minulý rok som mala týždeň po nich svadbu, teraz je na moje narodky, super 😀 😀 😀
@gelinka75 to by som si aj ja dala...ja asik spravím puding... 😅

kandee1201
28. jan 2012

no ja som dnes 1DC 😠

anlady
autor
28. jan 2012

Babulky ako sem pridám foto - do témy?

anlady
autor
28. jan 2012

no čo poviete?

kandee1201
28. jan 2012

@vardzikova ahoj Katus ako sa vola ta kocka co predava tie ovu testiky?

anlady
autor
28. jan 2012

Keď si všimnete ako keby tá čiarka bola krivo- tak asi chyba testu,keď druhý bol negativ.

l_e_n_o_c_k_a
28. jan 2012

@vardzikova no vies chybala si mi 😀 ... uz som mala kadejake myslienky...

lucecita
28. jan 2012

@anlady čiaročka tam je a je fakt nakrivo 😀 skús testnúť v pondelok či zosilnela...toto si testovala včera, či kedy?

anlady
autor
28. jan 2012

@lucecita predvčerom. Hovorím - podľa mna chyba v teste. ale už si nechcem ničiť nervy. 7.2 idem na gyndu,tak uvidím. Ale mrcha stále neprišla 😕

l_e_n_o_c_k_a
28. jan 2012

@anlady kolky si DC?

anlady
autor
28. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a 46 DC ale priemerný cyklus mám 35-ako kedy

vardzikova
28. jan 2012

@anlady mojka ved to je duch ako vyšity 😀 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
28. jan 2012

@anlady ja mavam tiez dlhe cykly, momentalne som 39DC 😠 a mrcha v nedohladne 😠

vardzikova
28. jan 2012

@kandee1201 čau lasko vola sa myslim Lauritka ?

kandee1201
28. jan 2012

@vardzikova jaaaaj no diky 😎

vardzikova
28. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a nooo tak to som teda nevedela 😀 😀 😀 že tu môžem aj niekomu chybať a čo si lasko včera robila?

anlady
autor
28. jan 2012

@vardzikova 😒 ja ti neviem moja. Hovorím stále som to nedostala, podbruško bolí už ako keby to už bolo a prsia a trochu aj podrástli 😅 . ale už netestujem. Ak tam je,tak si tam na mňa počká 🙂 . 7.2. Idem na gynu.
A navyše tá čiarka je asi krivo a navyše poobede sa rozpila

l_e_n_o_c_k_a
28. jan 2012

@kandee1201 lauritka 😉