Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 potratila som v nedelu vecer a pustili ma vcera poobede....moj muzik si po mna dosiel, lebo nechcel aby som isla sama domov. A vpiatok musim na kontrolu, ci je vsetko ok.
Viem, ze je to babatko malo asi nejaku vadu, ked umrelo, ale to na bolesti nic neubera.... ☹
@barushkaaam ahoj, jaaaaj strasne co sa ti stalo, hmmm. Musiš to rozdýchat a ist dalej. Ale už to je dobre, že sa ti podarilo otehotniet, i ked to skončilo zle. Drž sa
@barushkaaam z tvojho čítania mi naskočili slzičky do očí... 😢
@barushkaaam moja, až mám zimomriavky .. statočná si, krásne že ste na to s manželom dvaja..
@barushkaaam to určite, neexistuje argument ktorý by utišoval bolesť, to ti verím a tiež ti to nechcem nahovárať
rany duše sa veľmi ťažko hoja a čas ich nemusí vyliečiť ale aspoň zaceliť
ak sa dá, bolo by dobré aby ste s drahým niekde odyšli aspoň na víkend, veľmi by vám to pomôhlo
a ak chceš máš niečo na duši, veľmi rada ťa vypočujem, len sa vyrozprávaj moja
@barushkaaam ahoj mojaaaaa ,ked si neodpisala na internu postu tak ti pisem sem, nahodou som objavili ze si to tu babam vyrozpravala, tak som si to precitala a velmi ma to mrzí, ale kazdopadne nemozem povedat ze viem ako sa citis... ale verim v to, ze vsetko bude ok, ze to proste tak malo byt, mozno aj lepsie ze teraz ako v nejakom 5.mesiaci, pretoze aj to sa stáva! Urcite budes v poriadku a ked to aspon trošku prebolí tak sa urcite pokusite mat znovu babatko, taketo nieco ta nemoze odradit, ale naopak musí ti to dodať este viac energie.... i ked viem, ze asi sa mi to lahko hovorí.... ☹ drzkaj sa!!!!
@barushkaaam neboj zvladnes to si tu s nami, niektire ti pisu, viac, ine sa zaujimaju menej dolezite je, ze najhorsie za tebou a myslim si najkrajsie ta len caka 😉
dufam, ze nie len teba nenechame ta v tom samu aj mi cheme mimi 😀 😀 😀 😀 😀
no kde su tie nase posledne nadejne tehu sup sup a snazilky , ktorym to mrchave konci sup na to, nech mame pozehnane vianoce 😉 😀
@purina12345 dakujem ti velmi pekne. Ked som ma viezli na tu porodnu salu, tak som strasne plakala a vsetci tam boli strasne mily az na jednu...neviem, ci to bola dalsia doktorka, alebo sestricka...ale na to sale mi tiez cosi pichla do zily na pravej ruke a hovori mi, ze mam prestat plakat, lebo mi potom nebudu moct dat narkozu...(asi by som bola zahlienena alebo co). Ja viem, ze to tak ma byt, ale mala to povedat inak, nie takto necitlivo a hrubo.....krava jedna....som mala sto chuti ju vtedy niekam poslat...potom sa som zobudila za hodinu a pol na izbe uz a chcela som zavolat rodicom, ale pamatam si, ze som nemohla najst telefon, co som mala na stole....potom mi priatel povedal, ze mi ho dal do tasky aby ma nerusil....
ja som mu hned po tom ultrazvuku volala..len som sa rozplakala a povedala, ze ma zavolat rodicom a hned som polozila....potom mi sestricka ked som sa prebrala z narkozy povedala, ze hned ako som mu volala, isiel do nemocnice....ze cakal na chodbe, kym ja som bola na sale a potom ked ma previezli na izbu, este stal chvilku nadomnou a kukal sa ako spim...
rano ked som sa zobudila znova, tak ma izbu mi dali 20 rocnu babu, co bola v 8 ci 10 tt a isla na interupciu...tak si hovorim, ze toto bola posledna kvapka a toto ma uz totalne polozilo...
@barushkaaam je mi z toho smutno tak ako tebe, viem ako sa citis a plne ta chapem, zazila som nieco podobne a ver mi, v tomto momente niet nicoho co by ta utesilo..po case vsak prides na ine myslienky a zacne sa bezny zivot, ktory zial trocha zmierni a ty sa zacnes zas tesit..a ver mi, ze ked mas vedla seba taku oporu, tak to rychlejsie preboli
@mima1983 ajoj. prepac, ze som ti neodpisala, ale dostala som viacero IP tak som na ne chcela odpovedat na vsetky az vecer. Nehnevaj sa oky? a ty ako? vsetko v poriadku? kedy ides na kontrolu?
@barushkaaam uz lepsiu babu ti nemohli dat na izbu, predpokladam že si mala jej chut vynadat. Lebo aj my ked sme začali snažiť a nešlo to, a moj prvý lekar mi oznamil, že som neplodna a mam sa pripraviť na skorý prechod, tak vtedy mi najlepsia kamoška oznamila že je tehu a chce ist na potrat. Som nechapala, kričala som na nu, lebo to je baba co je krestansky založena a ked sme sa o takych veciach bavili tak tuto vec odcudzovala. Doteraz jej pocinanie nechapem, lebo s tým chlapom je furt a mám 30 rokov.
@mima1983 este som zabudla...poprosila som o vymazanie z temy na datum porodu v juli 2012...neviem, kdo ma vymazal, ale odkaz mu, ze mu dakujem....vies musela som odtial odist....nerobilo mi to vobec dobre ☹
@azzura ja som bola v takom citovou rozpolozeni, ze som sa skor rozplakala, ked som sa dozvedela preco tam je...lebo bola hovorim v 8 ci 10 tt, fajcila a aj tak bolo vsetko ok a dala si to zobrat....a ja sa tu ladujem femibionom, kazdy den jem ovocie a zeleninu, nefajcim,nepijem a aha ako som dopadla...
myslim, ze ta baba bola posledna kvapka, kedy si hovorim, ze to asi sama nezvladnem, a ze vyhladam odbornu pomoc....tak mi priatel povedal, ze popozerame spolu, co je tu v okoli...
@barushkaaam máš skvelého partnera, gelinka to pekne napísala Sú ľudia ktorý nemajú zmysel pre vcítenie sa, ako tá sestrička, a niektorý to berú veľmi profesionálne a nepozastavujú sa nad citmi, bolo to od nej hrubé
To mladé dievča, nemaj na ňu zlosť,skôr jej treba poľutovanie pretože príde čas keď si uvedomí čo urobila a zistí že miesto úľavy našla ťažobu 😒
@barushkaaam myslím si že je to veľmi dobré rozhodnutie nájsť odbornú pomoc, ty si silná žienka, určite to zvládneš a máš pri sebe veľkú oporu, a to je úžastné 😉
@barushkaaam Ved to je na tom najhorsie, že pchame do seba vselico, starame sa o seba a aj tak to nejde a ked sa to nakoniec podarí tak to skonči tragicky. A tie čo nechcu, že im to uslo si idu na potrat a raz ked budu chciet tak sa im to podari. Zivot je svinstvo.
Je super, že mas takého úzesného priatela, dufam že nechytis amok a budes ho posielat prec resp. niečo podobne, držte spolu. Raz vsetko preboli, ostanu len spomienky. Hlavu hore, ked je treba vyhldajte pomoc, ale hlavne nevzdavaj sa. Prajem ti len to najlepsie, a ked bude treba, sme tu vsetky baby pre teba...
@barushkaaam vsetko sa da prezit ked zena krva, asi radsej nech je koniec, ja pisem o mojej bolesti, tiez som plakala na sale islo , asi o laparku a mimomater. tehu, a moj bol pred dverami a este ma odkocikoval zo sestrickou na oddelenie po zakroku asi o 12 tej v noci, ale ten tvoj zaver by ma asi tiez dorazil, neviem niektore baby su tehu a uplne mimo, neviem ako by som reagovala na tej izbe asi by som jej starsne vynadala 😉
ty si to si predychala lepsie 😉
baby dnesne temy su okej, ale ja cakam aj na neaku novu tehu, u mna este par dni a mrcha mrchata, asi pride 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
a namam nic proti ked budu rovno 2...... a viac 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@spula22 no co zohnala si test? 🙂
@azzura bohuzial aj tou fazou som si na druhy den presla.....ked som zacala obvinovat seba, priatela a bohvie este koho....ale vcera som si zacala pisat s jednou babou, co sa jej stalo presne to iste a ona mi povedala, ze to je normalne....ze mas rozne stadia smutku a kazdym si musis prejst....ale vcera sme si doma sadli, povedala som mu ako sa citim, co konkretne od neho teraz potrebujem a uz je to lepsie medzi nami...
preto si prave aj myslim, ze potrebujem nejaku odbornu pomoc, lebo viem, ze ani ja som sa nezachovala niekedy najlepsie a takto s pomocou cudzieho cloveka to mozno pojde lahsie..samozrejme, ze aj rodina pomaha aj moji aj priatelovi rodicia...hlavne moja mamka, lebo ona si prezila to iste...zajtra sa chystame za nasimi domov do Bratislavy, tak chcem s mamkou sa porozpravat ako zena so zenou, co prezila to iste....
fu, nejak som sa rozcitlivela z tych smutnych riadkov ☹
@barushkaaam moja, smutno mi je ked citam spravy od teba. Ale super, že ste si sadli a porozprávali sa. Teraz vsetci z tvojho okolia ti budu oporou. Citim s tebou
ahojte baby, pridávam sa k vám, prekonala som jeden potrat a teraz už skoro 1,5 roka sa snažíme a stále nič, už neviem, pôjdem si dnes kúpiť kyselinu listovú a uvidíme čo zaberie, zatiaľ mi žiadne testy nič nerobil gynekológ, povedal, že som zdravá a pripravená mať baby. :D
@inka25 : ahoj a vitaj. mrzi ma,co sa vam stalo a drzim palce do dalsieho snazenia 🙂
suhlasim s azzurou, aj ked ste prvy krat pocali, ale uz sa vam tak dlho nedari, vysetrit by ta uz mali, rok a pol je dost dlha doba..
merias si BT alebo inak zistujes ovu? (aby si mala isottu,ye mas cyklus v tomto smere v poriadku)- ak nie tym by som urcite zacala..

@barushkaaam no moja je to veľmi smutné, moc s tebou cítim, ☹ ešteže si bola vtedy v nemocnici a mohli sa o teba postarať. príroda je silná, že? ono sa stáva aj to že síce spermia oplodní vajíčko ale niečo predsa neni v poriadku tak sa potom stávajú takéto smutné veci, hlavne aby si bola teraz zdravá a maternica bola pekne vyčistená, ešte si ostala ležať v nemocnici?