Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@l_e_n_o_c_k_a no tak ja pizzu nelubim 🙂 ziadnu a odmalicka a nikto tomu nerozumie 😀 ale to bude sposobene asi tou paradajkovou omackou, lebo ja nemozem ani zavonat paradajkovu polievku, som ju nejedla asi 25 rokov, odkedy ju babka do mna natlacila 🙂 fuj!
@l_e_n_o_c_k_a hahahaaa,viem si predstaviť,aké sú dobré 😠 nedala by som sa dva razy núkať 😀
uz len cca 24 prispevkov a bude 1000 :DDDDDDDD
@l_e_n_o_c_k_a tu sooom,už odetá,dala som si voľnejší sveter,nech nie je vidieť brušisko,keď sa napracem 😀 aa ja mám rada syrové,slaninkové,olivové a tak...na hawai som ešte nenabrala odvahu,ja moc sladké veci so slanými nemusím 😀 a šup šup,kde je tá tisícka,až mám čo ísť osláviť 😵
@vavenecka uz nepapam. sucitim s tebou a nechcem ta drazdit 😀
@vavenecka dnes skus hawai, neobanujes... tam je len ananas... a ten ked sa zapecie, tak ma taku fajn chut... u nas v RK mame pravu taliansku pizzeriu - tam robia najlepsiu pizzu na svete 😀 ja zas moc prekombinovane chute moc nelubim, nemam rada moc ingrediencii
@gelinka75 áno áno, sme blízko 😀 😀 😀 😀 dnes ma začal bolieť pravý vaječník a trošku bolesť podbruška ako pri mrche, čo takto skoro nemávam...ale ten vaječník ma po ovu nikdy nebolí, len pred a počas ovu a to viem, že vajko je práve tam...ale teraz po ovu, no neviem...a tie prsia tak týždeň pred mrchou 😠 ale zasa nie tak silno ako teraz...
@l_e_n_o_c_k_a jaká milá 😀 už mi je to šum a fuk,už som obutá,odpisujem spomedzi dverí 😀 😀 a už ma aj mm naháňa,že nech to vypnem,vôbec nechápe,čo je to 1000 strán 😠 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a šak ani ja,to som len napísala čo mám rada,ono je to vždy v nejakej inej kombinácii 😀
no kočkýýý,šupitooooo,idem si už kabát obliecť 😀 😀
tak to ja mam stastie, moj nepozera futbal :D ale countera si rad zahraaaaaa
@vavenecka este nechoooood 😢
@l_e_n_o_c_k_a dufam, ze dlho nebudes, bo mi bude smutno 😉
@l_e_n_o_c_k_a ale šak sa to ťahá jak sopel z nosa 😀 koľko príspevkov sa dá na stranu? 😠
@l_e_n_o_c_k_a ty trubka,píšeš sama sebe?si budeš chýbať? 😀 nebooj,tak za hoďku a pol som tu 😉
@vavenecka lasko uz tolko vydrzis, ked si vydrzala od obeda, 5 minut ta nezabije😀

@vavenecka kde si micina? aku pizzu lubis? ja mam najradsej HAWAIIII 😝 😝 😝 😝 😝