icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@vavenecka kde si micina? aku pizzu lubis? ja mam najradsej HAWAIIII 😝 😝 😝 😝 😝

lucecita
29. jan 2012

@gelinka75 čo sa stane? budeme mať dobrý pocit z 1000 😀 😀 😀 mňa tiež strašne bolia prsia, mám ich také oťažené a ako keby naliate 😀 😀

mel84
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a no tak ja pizzu nelubim 🙂 ziadnu a odmalicka a nikto tomu nerozumie 😀 ale to bude sposobene asi tou paradajkovou omackou, lebo ja nemozem ani zavonat paradajkovu polievku, som ju nejedla asi 25 rokov, odkedy ju babka do mna natlacila 🙂 fuj!

mel84
29. jan 2012

@lucecita mojka a vy sa ako dlho pokusate?

vavenecka
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a hahahaaa,viem si predstaviť,aké sú dobré 😠 nedala by som sa dva razy núkať 😀

anlady
autor
29. jan 2012

@fifitko25 a zadarilo sa?

annie6
29. jan 2012

uz len cca 24 prispevkov a bude 1000 :DDDDDDDD

vavenecka
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a tu sooom,už odetá,dala som si voľnejší sveter,nech nie je vidieť brušisko,keď sa napracem 😀 aa ja mám rada syrové,slaninkové,olivové a tak...na hawai som ešte nenabrala odvahu,ja moc sladké veci so slanými nemusím 😀 a šup šup,kde je tá tisícka,až mám čo ísť osláviť 😵

gelinka75
29. jan 2012

@lucecita juuj uz sa blizime 😀 😀 😀 aj ty si na dobrej cakacke..zvyknes to takto mat?

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@vavenecka uz nepapam. sucitim s tebou a nechcem ta drazdit 😀

lucecita
29. jan 2012

@mel84 my sa pokúšame od augusta ...to sme boli na svadobnej ceste a prvýkrát sme si to šetrili tam, ale nič z toho nebolo 😠 😠 😠 a vy?

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@vavenecka dnes skus hawai, neobanujes... tam je len ananas... a ten ked sa zapecie, tak ma taku fajn chut... u nas v RK mame pravu taliansku pizzeriu - tam robia najlepsiu pizzu na svete 😀 ja zas moc prekombinovane chute moc nelubim, nemam rada moc ingrediencii

lucecita
29. jan 2012

@gelinka75 áno áno, sme blízko 😀 😀 😀 😀 dnes ma začal bolieť pravý vaječník a trošku bolesť podbruška ako pri mrche, čo takto skoro nemávam...ale ten vaječník ma po ovu nikdy nebolí, len pred a počas ovu a to viem, že vajko je práve tam...ale teraz po ovu, no neviem...a tie prsia tak týždeň pred mrchou 😠 ale zasa nie tak silno ako teraz...

mel84
29. jan 2012

@lucecita no my teraz zaciname 4te kolo...my sme tak zacali, ze keby nam to vyjde na prvykrat tak mame levicatko, lebo my sme obidvaja levy 😀

vavenecka
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a jaká milá 😀 už mi je to šum a fuk,už som obutá,odpisujem spomedzi dverí 😀 😀 a už ma aj mm naháňa,že nech to vypnem,vôbec nechápe,čo je to 1000 strán 😠 😀 😀

mel84
29. jan 2012

@vavenecka to muzi nechapu, brrr ale im ked bezi futbal v telke tak to uz je o inom 🙂

vavenecka
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a šak ani ja,to som len napísala čo mám rada,ono je to vždy v nejakej inej kombinácii 😀

vavenecka
29. jan 2012

@mel84 hej a najlepšie,že zadrel,aby sme išli,nech sme čím skôr doma,aby mohol hrať countera 😀 😀 tak som mu nadala,že my sa tu snažíme o 1000 strán,tak nech čuší 😠 😀

vavenecka
29. jan 2012

no kočkýýý,šupitooooo,idem si už kabát obliecť 😀 😀

lucecita
29. jan 2012

@mel84 no pekne, ja som baran a mm je váhy...super kombinácia 😀 😀 😀

annie6
29. jan 2012

tak to ja mam stastie, moj nepozera futbal :D ale countera si rad zahraaaaaa

vavenecka
29. jan 2012

@annie6 nezoznámime ich? 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@vavenecka este nechoooood 😢

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a dufam, ze dlho nebudes, bo mi bude smutno 😉

vavenecka
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a ale šak sa to ťahá jak sopel z nosa 😀 koľko príspevkov sa dá na stranu? 😠

mel84
29. jan 2012

@lucecita naaaahodou, to je dobra kombinacia 😉 ja si najlepsie rozumiem s baranmi vseobecne, aj s babami, aj s chalanmi 🙂

annie6
29. jan 2012

@vavenecka no jasne, aby mali s kym hrat po sieti :DDD

vavenecka
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a ty trubka,píšeš sama sebe?si budeš chýbať? 😀 nebooj,tak za hoďku a pol som tu 😉

annie6
29. jan 2012

@lucecita ja som vahy a najlepsia kamoska je baran :D a zijeme zatial

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@vavenecka lasko uz tolko vydrzis, ked si vydrzala od obeda, 5 minut ta nezabije😀