Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 vsetko je o stasti 😒 a o spravnom case a atd.
Akurat som sa vcera nastvala, kamoska z gympla ma 2 skoro dospele deti, lebo bola tehu este v poslednom rocniku. Este nie je ani rozvedena a už svojmu novemu rozvedenemu chlapovy porodila dieta, nastahovala sa k nemu a svoje deti nechala same v cinžiaku vsak nech sa niekto o ne postara
@gelinka75 @azzura ja viem ze nevesiate hlavu...a viem aj to, ako sa asi citis po takom neuspechu...ale viem aj to, ze si silna zena a ze to dobojujes do konca 🙂
ja sa momentalne musim samu seba presvedcit o tom, ze to je OK , pretoze u mna je to naozaj prvy a zaroven posledny pokus...
no a na psychiatrii teda nemienim skoncit...aj ked, zena v takomto zufalom snazeni k tomu nema daleko....a prave preto som sa rozhodla, ze skoncim na materskej 😵
sa mi to pise vsak????
pockajte o dva tyzdne.... 😢
dobré ránko všetkým, mám neznesitelné bolesti podbruška, raz na pravo raz nalavo, už od včera večera, nie v kuse ale také nárazové, u ž čakám menštruáciu a stále mám taký hlien nejaký, den čo den......taký hlien som nikdy nemala, normálny biela, taký výtok...nestretli ste sa s tým ? možno, že to mám po tom spon. potrate neviem, už mám nachystanu alchemilku, hned jak to dostanem tak si ju šupnem 2 x denne po celu dobu jak ju budem mat, bože moj jaké krče ja len mám, nikdy som to takto pred menzesom nemala.
@klaudia001 dobre ranko aj tebe, a nemožeš byt tehu, vtedy mavaju baby hlien????? ...lebo inak neviem co by to malo byt

@azzura tak horor nehoror, ja som to takto vnimala, vela babam sa to podari na prvy krat, podla mna je to aj o stasti, moze to cele zlyhat na hociktorom bode, ak je vsetko idealne vyjde to, ak nie nevyjde to...to uz je o tom 🙂