icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
6. sep 2012

@azzura tak horor nehoror, ja som to takto vnimala, vela babam sa to podari na prvy krat, podla mna je to aj o stasti, moze to cele zlyhat na hociktorom bode, ak je vsetko idealne vyjde to, ak nie nevyjde to...to uz je o tom 🙂

mates777
6. sep 2012

@azzura @gelinka75 jasne baby, ja vam to teraz ukazem a vy ma budete nasledovat!!!!!!! a ziadne vyhovorky neprijmam...
BUDE To Tak? ako sme si to slubili pred 1/2 rokom!!!! 😎

gelinka75
6. sep 2012

@mates777 nevesiam hlavu, nemyslim, ze to tak je... skor tomu celemu prestavam verit, no vsak uvidite, velmi vam obom prajem aj @azzura aby to vyslo hned, lebo potom ak nie je to o dost ine...

azzura
6. sep 2012

@gelinka75 vsetko je o stasti 😒 a o spravnom case a atd.
Akurat som sa vcera nastvala, kamoska z gympla ma 2 skoro dospele deti, lebo bola tehu este v poslednom rocniku. Este nie je ani rozvedena a už svojmu novemu rozvedenemu chlapovy porodila dieta, nastahovala sa k nemu a svoje deti nechala same v cinžiaku vsak nech sa niekto o ne postara

azzura
6. sep 2012

@mates777 ja za seba slubujem, budem sa snazit v ramci svojich moznosti

azzura
6. sep 2012

@gelinka75 moja vyjde to aj tebe, ved budeme spolu stimulovat a stretavat sa na chodbe a kotrolavat ktora ma viac dopichane brucho a bohvie co vsetko este budeme mat spolocne...... 😀 😀

gelinka75
6. sep 2012

@azzura hm pekne, to su tie super matky..vsak ja mam svagrinu, co rodi ako jablon, tiez sa spolahuje, ze ved rodina ich vychova 😀

azzura
6. sep 2012

@gelinka75 a my chceme len jedno dieta a ani to nam nie je dopriate, nechapem co robime nespravne ci kde je zadrhel, ale asi to tak plati, že za dobrotu na zobrotu

azzura
6. sep 2012

@gelinka75 vieš o kuspitke

mates777
6. sep 2012

@gelinka75 @azzura ja viem ze nevesiate hlavu...a viem aj to, ako sa asi citis po takom neuspechu...ale viem aj to, ze si silna zena a ze to dobojujes do konca 🙂

ja sa momentalne musim samu seba presvedcit o tom, ze to je OK , pretoze u mna je to naozaj prvy a zaroven posledny pokus...
no a na psychiatrii teda nemienim skoncit...aj ked, zena v takomto zufalom snazeni k tomu nema daleko....a prave preto som sa rozhodla, ze skoncim na materskej 😵
sa mi to pise vsak????
pockajte o dva tyzdne.... 😢

azzura
6. sep 2012

@mates777 neboj, uz sa tesime co nam ukazes o 2 tyždne.....a ja o dva tyzdne sa dozviem ze mam krasne cistu maternicu a ze pod ziadny noz opat nemusim 😀 😀

gelinka75
6. sep 2012

@azzura co s kuspitkou? 😕
@mates777 musis verit, ze to vyjde, vsak ked zacnem stimulku, dovtedy sa snad nejak nastavim, ved inak by som asi ani zacat nevedela... 🙂

azzura
6. sep 2012

@gelinka75 mala vložene 2, prezilo len jedno a teraz v 11tt mu prestalo bit srdiecko...vcera mi pisala, je uplne na dne

gelinka75
6. sep 2012

@azzura coooooooooo? ☹ ☹ naozaj?...sledovala som ju ako ostala tehu, 2 sa ujali a jedno odislo a jedno ostalo, som myslela, ze to bude s nou v pohode..v poslednej dobe necitam tie temy moc...

azzura
6. sep 2012

@gelinka75 ma to vo svojom profile napisane

azzura
6. sep 2012

@mates777 ozaj, tebe ako dlho trvalo schvalenie ziadosti??

gelinka75
6. sep 2012

@azzura uz citam :( strasnee

azzura
6. sep 2012
mates777
6. sep 2012

@azzura no mne vyse dvoch mesiacov....dali si na cas ...

azzura
6. sep 2012

@mates777 no som zvedava ako dlhu to bude trvat mne

gelinka75
6. sep 2012

@azzura teraz schvalili jednej babe po 2 mesiacoch, no tak si isto tiez dobre pockame 😠

azzura
6. sep 2012

@gelinka75 ciže nejak konec okt. zac. novembra a potom zavisi ktory DC si a to sa može natiahnut aj na december, bleee. Ak to bude tak, tak ja idem až v januari

gelinka75
6. sep 2012

@azzura no asi aj ja tak urobim, ved pred vianocami je aky stres a zhon, uvidime ako to vyjde

azzura
6. sep 2012

@gelinka75 vsak ja si chcem sviatky uzit, ale predtym vzdy treba riadne poupratovat, vypekat a atd, takže ked nic ine tak rok 2013 je nas 😀 😀

gelinka75
6. sep 2012

@azzura no vsak ja len zajtra idem, som zvedava ci ma vobec pusti na dalsiu ziadost.... 😖

azzura
6. sep 2012

@gelinka75 prečo by nemali???

gelinka75
6. sep 2012

@azzura neviem 😀 vsak vies, ze nikdy nic nie je iste..tak sa to moze vzdy skomplikovat

azzura
6. sep 2012

@gelinka75 tak to mas pravdu, ale ved zajtra uz zistis, potom daj vediet co mudre povedala dr.

klaudia001
7. sep 2012

dobré ránko všetkým, mám neznesitelné bolesti podbruška, raz na pravo raz nalavo, už od včera večera, nie v kuse ale také nárazové, u ž čakám menštruáciu a stále mám taký hlien nejaký, den čo den......taký hlien som nikdy nemala, normálny biela, taký výtok...nestretli ste sa s tým ? možno, že to mám po tom spon. potrate neviem, už mám nachystanu alchemilku, hned jak to dostanem tak si ju šupnem 2 x denne po celu dobu jak ju budem mat, bože moj jaké krče ja len mám, nikdy som to takto pred menzesom nemala.

azzura
7. sep 2012

@klaudia001 dobre ranko aj tebe, a nemožeš byt tehu, vtedy mavaju baby hlien????? ...lebo inak neviem co by to malo byt