Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 no my sme spolu podobne ako vy... skoro 4roky chodenia a teraz v novembri budeme mať 8rokov, čo sme zobratý... to už fakt máme hodne ďaleko od romantiky a horúcich chvíľ... mne to už fakt pripadá len ako robota ☹ a keď si spomeniem, že keď sme spolu chodili a prvé roky manželstva, nevydržal 3dni... keď som niekam odcestovala... a teraz, keby som aj na mesiac odišla, ani by možno nezbadal, vlastne zbadal... nemal by opraté, navarené 😝 niekedy mám pocit, že aj keby som sa nahodila a trebárs nacvičovala nejaký striptíz, tak bude schopný mi povedať: "obleč sa, lebo prechladneš"... 😝 😀
dobré ránko všetkým 🙂
@klaudia001 ...to čo som sa ťa včera pýtala ...že ma za to zbombarduješ ... prepáč však ja to vlastne viem 🙂 mne už niekedy vynecháva ... len neviem či je to z toho že tak strašne chcem byť tehu alebo je to signál že už nemám chcieť byť tehu lebo mi vynecháva 😀 😀 😀 ... ťažká úvaha 😀 😀 😀
jupíííí... dva dni bez šéfa.... och to je live 😎 všetky obchody traste sa...(a peňaženka tiež 😝 )
@janap76 ale ja som Ta nezbombardovala 😉 , Ty si iný prípad 😀 😎 😉
@klaudia001 šak to ! a som reklamovala u mojej mami , či ma predsa len nemohli splodiť trošku normálnejšiu 😀 ale ...že vraj reklamácie sa už nepríjmajú ... 😀
dnes sa mi tak nechce robiť 😒 najradšej by som si pospala ... je tak príjemne zamračené 😔
@janap76 ináč ja mám rada takéto prípady ! 😀 😎 😎 , tiež som nejaký ten prípad 😀 😒 😎 , třetí pumpička rozflákaná ...taková blamáž, nic nereklamuj, jaku si Ta urobili taku Ta maju 😎
ja som si zapálila škoricovu sviečku, jeeeej mne tá vona pripomína vianoce.......celá som sa rozcitlivela 😵
15036052_600.jpg
Ahojte.ja do vašej skupiny nepatrím,ale chcem vám popriať veľa šťastia v snažilkovaní 🙂 byť mamou je to najkrajšie na svete
@klaudia001 milujem na vianoce škoricovú sviečku 🙂 hmmm...už aby boli 🙂 mám ich rada 🙂
keby ste počuli ako môj malý pes chrápe 🙂 spí ako dudok 🙂 a mm tiež chrápe, lebo je po nočnej .... a ja ako čo ????
@klaudia001 tak by som chcela vedieť aký obrázok si prilepila ...ale ja to neviem otvoriť 😠
@janap76 jakého máš hafana ? maltese ?
@janap76 ale šak sem teloň, neviem sem dat obrázok 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
lubanka sa už asi vytešuje v obchodoch 🙂 😉
@klaudia001 nooo veľkosťou si bola blízko, ale je to PPP ... nevieš čo to je ? hmmm taký špeciáááál 😀 že ...pekinský palacový psík ....bohovský ! 🙂 ty máš maltézačika ?
https://encrypted-tbn3.google.com/images?q=tbn:...
pre všetky babenky
@klaudia001 a tot je čo ? 15036052_600.jpg ... som asi zase dačo nepochopila 😀 vravím že chcem spať !!! ale musím robiť 😒
@janap76 ježíš áno, tiež taký malý ňufatý ňufáček, jako ten moj, okále má jak granule , jak sa volá ?
@klaudia001 jáááj takže bocian 🙂 dík za obrázok, budem ho v kaaaaždej voľnej chvíli hypnotizovať 😀 mali by sme to skúsiť kolektívne 😎

@klaudia001 prosím ťa koľko máš rokov ? dúfam že ma nezbombarduješ za tú otázku 😉