icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
13. sep 2012

@klaudia001 je to staršia hmmm dáma hmmmm volá sa Eli a je taká trafená, tá staršia dáma, že ma dokáže rozosmiať aj keď mi niekedy fakt do smiechu nie je.... tie očiska a ploskú papuľku ... no zbožňujem ...a tvoj je psík či fenka ? a volá sa ?

klaudia001
13. sep 2012

@janap76 áno bocián, ale ja som chcela dat obrázok a nie odkaz ....neva, nade mnu včera jeden preletel....ked sem na balkoniku pila kávičku, ježiš zalievam si alchemilku, ja sem zabudla už je tomu hodina, už bude studená 😀

klaudia001
13. sep 2012

@janap76 takže Eli, no aj moja je dáma v rokoch, volá sa belinka a má už vypadané predné zubky 😀 , a ked je zima a je v snehu, tak vidím len velké okále a ňufák, tri čierne bodky v snehu

janap76
13. sep 2012

@klaudia001 dobréééé tak si ju idem zaliať aj ja 🙂 nabudúce toho bociana pekne pozdrav, budem ti vďačná keď mu spomenieš aj nás 😀

janap76
13. sep 2012

@klaudia001 koľko má ročkov belinka ? 🙂

klaudia001
13. sep 2012

@janap76 má 8 ročkov, má prenádherné okále, a je to člen rodiny 😀 , a do nového domčeka tiež chcem psíčka maltézáka, táto je u rodičov mojich, tak neni so mnou, nemožem si ju zobrat, lebo je fixovaná na nich a tá tvoja krasavica kolko má ?

od zajtra si skusim merat tu teplotu bazalnu, za to nič nedám, len tak nech vidím , som zvedavá, nikdy som si to nemerala, musím si stiahnut nejaký graf, idem na to fertility čo to baby spomínali v téme Gragy BT

janap76
13. sep 2012

@klaudia001 moja má 12 rokov ! a je našťastie najviac fixovaná na mňa 🙂 ale tiež bola teraz pri našich bezomňa , asi 3 mesiace...tak viem ako ti je ☹ to je fakt plnohodnotný člen rodiny. teraz som si ju už presťahovala k sebe....všetci sme sa báli ako znesie to sťahovanie v jej veku precestovať cca 400 km !!! sme mysleli že bude smutná a...a nič ! pes je šťaaastny jak blcha. a cesta bez jedinej komplokácie ... teda okrem mňa 😀

janap76
13. sep 2012

@klaudia001 ti poviem pravdu, ja som si BT merala asi 2 týždne, potom sa mi rozbil teplomer ... potom som bola na laparke, a po nej som si povedala že nebudem chvíľu riešiť nič / v záujme zachovania zbytkov psychického zdravia / a teraz som si kúpila ovulačné testy....lebo vraj, test ti ukáže keď ovu začala a BT že už ovu prebieha...pre počatie je lepšie vedieť kedy ovu začína...no a keď si prečíta toto niekto kto tomu fakt rozumie, napíšte prosím či je to tak ako vravím 😀

klaudia001
13. sep 2012

@janap76 odkial si ? z východu ? 12 r. tak to je poriadna slečnisko, noo je mi smutno za belinkou, ale to jej urobit nemožem, že bych si ju zobrala k sebe, ja by som bola štastná, ale psík neštastný, raz som si ju zobrala na ruky ked sme išli od našich, že ideš s nama a ona tie okále na otca, jak som ju pustila škrábala sa ne neho....má mna rada ale ked som u našich s nou 🙂

klaudia001
13. sep 2012

@janap76 , nooo to viem že ovulku ti ukáze spätne podla BT, ale som zvedavá jak to bude, možno že mna to prestane bavit, určite sa nebudem podla toho riadit, tulit sa budeme obden, len som zvedavá

janap76
13. sep 2012

@klaudia001 áno som východniarka, ktorá si zobrala záhoraka 😀 divočina kombinácia 😀 myslím že máš pravdu s belinkou ...ale keď budeš mať ďalšieho maltezáčika a svojho, budeš double vytešená 🙂

janap76
13. sep 2012

@klaudia001 včera som to písala že presne ako si ty povedala že mám v pláne obdeň sa pritulkať 🙂 ... a teraz že ....bože prosím ťa nech tá IUI vyjde !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .... a teraz zas normálne .... tu alchemilku / studenú / si už vypila ? 😎

klaudia001
13. sep 2012

@janap76 to je divočinaaaaaaaa 😀 , áno beluš je dobre u našich

janap76
13. sep 2012

@klaudia001 len či ešte napíšeš ... východniarke 🙂 nie všetci tu na západnom slovensku nás majú radi ... no nič tak ja počkááám .... počkááám 😎 🙂 😎 🙂 😎 🙂 😎 🙂 😀

klaudia001
13. sep 2012

@janap76 kedy máš ist na vklad / tak sa tomu asi hovorí neviem / ? ohriala som si ju, dneska mi nechudila, inokedy mi chuti, ale vypila som, IUI je vklad spermií do ženy áno ? nechce sa mi googlit, muž odovzdá materiál, vyberu sa len kvalitné spermie a šupnu sa do maternice

klaudia001
13. sep 2012

@janap76 no a ? šak vieš kolko vtipov je o záhorákoch ??? 😀 😀 😀 pochádzam zo záhoria, som echt záhoranda , aj ked som žila inde

janap76
13. sep 2012

@klaudia001 preeeesne ako si povedala ... šupnú sa do maternice 🙂 no zajtra mám 3DC mám ísť na krv, od nedele do štvrtku mám brať clostilbergyl a asi ... ale to sa musím zajtra ešte opýtať ... na budúci piatok bude VKLAD ! ! ! nviem či tomu bude ešte predchádzať nejaký USG ... uvidíme ... neviem prečo ale nejak tomu neverím .... ale možno je to iba pud sebazáchovy ... aby som sa veľmi na to neupla a potom keď príde táááá mrcha .... budem 😔 😠 ☹

janap76
13. sep 2012

@klaudia001 mne je jedno kto je odkiaľ ... ale že úplne 🙂 a nežila si náhodou na východe ? 😀 😀 😀 😀 😀

klaudia001
13. sep 2012

@janap76 , a ten clostyl načo uživat ? a čo je USG, viem ultrasonografia, to je len ako rengen , že ? žiadne bolestivé pichanie ....no čo šupnu do teba manťželove spermie, len ti dobrunké a bude sa čakat......ver tomu !!! preto ideš toto podstupovat !!! teraz ma napadlo, že keby si prišla k lekárovi a že ale Vy už ste tehotná 😎 , aj to sa stáva, nočné ti nebudu vadit ? nezobereš si radšej potom volno ? alebo sa daj vypísat .....a aké upinanie, ved to je ako po sexe, tiež žena tužobne očakáva.....tak to bude to isté aj teraz.....

nežila som na východe 😉

janap76
13. sep 2012

USG - ultrazvuk , preeesne to blúdilo aj po mojej hlave ... že povie že som tehotná, a nie som lebo včera som dostala mrchu 😒 ale to by bola šupa 🙂 nočné ? jaké nočné ? myslíš moje strašenie na mk ? 😀 🙂
...ten clostyl ak sa nemýlim je na ovul a vajíčka ...aby boli lepčííí ... poviem ti pravdu ten leták z krabičky radšej nečítam 🙂

janap76
13. sep 2012

@klaudia001 som zvedavá či nakoniec otehotnieme prirodzene, neprirodzene alebo nadprirodzene 😀 😀 😀 😀 😅

wingsseven
13. sep 2012

@janap76-prepáč, môžem sa spýtať ako dlhé cykly máš? ja som tiež včera dostala a nikdy presne neviem kedy je ovu lebo cyklus je viac menenj nepravidelný. Dik

klaudia001
13. sep 2012

@janap76 šak si písala že si po nočnej, či to manžel ?

gelinka75
13. sep 2012

@janap76 no to nadprirodzene by nam isto pomohlo 😀 😀

janap76
13. sep 2012

@klaudia001 síce v poslednej dobe vyzerám ja , ako by som bola furt po nočnej 😉 ale neee, mm je po nočnej a ešte vždy sladko spí 🙂

janap76
13. sep 2012

@wingsseven cyklus mám nepravidelný, od 25 do 27 dní ale aj to sa už stalo že som dostala na 24 aj na 29 ... no na nervy 🙂 teraz som si kúpila 21 ks !!! ovu testov cez internet + plus 3 tehu testy tam boli zadarmo ... a začnem ovu sledovať od 9DC aby som ju neprepásla 🙂 alebo čo 🙂

janap76
13. sep 2012

@gelinka75 práve som sa rozhodla že každé počatie je nadprirodzené 😀 😀 môže byť ? 😉

wingsseven
13. sep 2012

@janap76- ja som mala pravidelný (29), ale minulý cyklus som mala spontánny potrat, tak to bol 34dňový a teraz som dostala na 31, tak sama neviem ako to mám rátať. Tiež nechcem premeškať ovu ale čo je horšie priateľ je teraz mimo a neviem kedy bude ovu a či sa dovtedy vráti.A cez akú stránku si si objednávala, a aké prosím ťa (oplatí sa?)

janap76
13. sep 2012

@wingsseven 😔 je mi to ľúto 😔 ja pozriem cez akú to bolo stránku a napíšem ti aj cenu. ja ... nechcem ti nejako radiť, ale nechceš radšej jeden mesiac kašlať na ovu ? to čo sa ti stalo je ťažké nielen na hlavičku a dušičku, ale aj pre telo ...nehnevaj sa na mňa ...ja len tak jemne ukazujem aj iný uhol pohľadu... mesiac zotavovania sa ...napr nejaké vitamíny , alchemilkový čajík alebo bylinkové kvapky, aby aj maternica nabrala trošku sily

gelinka75
13. sep 2012

@janap76 dobre zasoby si si spravila, nemala by som nervy na ovu testy 😀 ja mam ovu vzdy na 13DC zvykla som merat BT