icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
13. sep 2012

@gelinka75 no veď práve to, že vraj podľa merania teploty vie žena akurát že ovu už bola ... proste že na splodenie sú lepšie ovu testy, lebo tie ukážu že ovu začala, narozdiel od merania BT...tak neviem, preto som ich kúpila a ja bohužiaľ 😠 nemám pravidelný cyklus, tak ani ovu 😒 ...myslíš že je to blud? možno som niečo pri ŠTUDOVANÍÍÍÍ 😀 😀 😀 MK zle pochopila

janap76
13. sep 2012

@wingsseven tak už som to našla http://www.ovulacne-testy.sk/ a platila som za 21 ovu + 3 tehu aj s poštovným 24,39 eur a prišlo to domov veľmi rýchlo 🙂 tak skús pozrieť

gelinka75
13. sep 2012

@janap76 diky pokukam, mne je to zbytocne, lebo ja mam stale rovnako 😉 aj cyklus mam pravidelny, pre teba, ked nemas pravidelny su ovu testy dobre, lebo ti ukaze, ze o 2 dni ovu pride, dobre si to pochopila, pri BT ukaze, ze ovu bola a to vystupom teploty

lubanka
13. sep 2012

@janap76 mala si pravdu... dnes som sa dosýtosti vyšantila v obchodoch...kúpila som si super topánočky, kabelku a dve tričká... ešte, že mám manžela, lebo dnes som minula takmer celú svoju výplatu... 😠 😝 no veď čo... nech som pekná že?

wingsseven
13. sep 2012

@janap76 dík za link. to máš pravdu s tou ubolenou dušou.....a telo hádam tiež. Lekár po sone povedal, že môžem skúšať hned, že netraba pauzu, vitamínky aj čaj pijem ale psychika je dôležitá velmi...no ale rozkáž jej. Prosím ťa k tým ovu testom. Možno ako blbá sa budem pýtať, tak sa ospravedlňujem. Začneš testovať teda napr. 9 den cyklu, budeš pokračovať....ciarka by sa nemala ukázať alebo len taká jemná a ked sa ukáže rovnako tmavá alebo tmavšia od kontrolnej tak vtedy je najvhodnejší čas sa "túliť"?A ked tmavú čiarku ukáže tri dni po sebe?Kedy je vlastne ten vhodný čas na túlenie? a ako často? 🙂

janap76
13. sep 2012

@lubanka 🙂 🙂 🙂 júúúj paráda 🙂 ja som maniak na kabelky, kabelky, taška a šatky ... no a tak podobne 🙂 poznáš 🙂 a tričká najradšej nakupujem na jeseň a v zime 🙂 tak tak nech sme pekné 😝

janap76
13. sep 2012

@wingsseven veru psychika je tiež mrcha 🙂 tiež tej mojej hlave neviem rozkázať 😉 nie si blbá, ja som už tiež krížom krážom všeličo počítala a zdá sa mi že nerozumiem niečomu ...ale pochopila som to tak, že ...začnem si ho robiť raz denne približne v rovnakom čase / vraj najlepšie je nie ranný moč / a toto je priamo z letáku čo bol pri ovu testoch :

"pokiaľ je testovacia čiarka rovnako tmavá alebo tmavšia ako čiarka kontrolná, nastane ovulácia pravdepodobne počas nasledujúcich 24-48 hodín. Pokiaľ sa snažíte otehotnieť, je uvedené časové rozpätie najvhodnejšou dobou na pohl.styk."
takže keď mi ukáže rovnaké farby čiarok, bude túlenie 🙂 a keď aj nastane ovu o 24 hod, nevadí pokiaľ sú spermie OK, tak prežijú aktívne vo vnútri 2-3 dni, takže sú schopné tam na vajíčko počkať a potom sa spojiť🙂 a bude to 😀

no baby čakám čo mi za toto naložíte 😀 😉 😀 😉

janap76
13. sep 2012

@wingsseven joj a ten leták čo som k tomu dostala je veľmi dobre a podrobne rozpísaný 🙂

janap76
13. sep 2012

som našla v starých príspevkoch :
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/lauritka/cla...

klaudia001
14. sep 2012

bré ránko všetkým, som 5 DC, nové prádielko objednané, tak sa teším na klzanie 😎 , asi neni som v norme, ale ja sa na to teším, som mala také chutky cez menzes, a dneska mám neodolatelku chut neviem prečo ale mám, príde skorej z práce je piatok, hned u dverí.......to je život toto 😎

azzura
14. sep 2012

@klaudia001 😀 😀 😀 edobre si to vyyslela , bude cely bez seba, doredu mu tonepovedz 😉 že bude čoro moro

lubanka
14. sep 2012

prosím vás, ste niekto nahlásený resp. robievate si grafy cez fertility friend??? to je neskutočné, chcem sa tam dostať, tak mi buď píše, že momentálne ma nemôže prihlásiť, že to mám skúsiť cez nejakých priateľov čičo...alebo chyba, alebo ostane čistá stránka 😕 😠 robila som si grafy cez Wunschkinder , ale tam ovu neukazuje a chcem si tam nahodiť teplotky tohoto cyklu, že kedy vlastne bola tá ovulka, či tak ako ukazoval test... lebo mne cca ukázal na 10DC, potom na 16DC a poriadne to ukázalo 22DC... som z toho jeleň. Si pripadám jak 15ročná, ktorá začína s mrchou a učí sa spoznávať svoje telo 😝

gelinka75
14. sep 2012

@lubanka ja som tam registrovana, mozem ta pozvat, ale chce to tvoj email tak ak chces posli a pozvem ta 🙂

klaudia001
14. sep 2012

@gelinka75 to sa musí pozvat ? ja som sa tam sama registrovala....

gelinka75
14. sep 2012

@klaudia001 nemusi, neviem preco im to blbne 😠

lubanka
14. sep 2012

@gelinka75 poslala som ti IP 😉 @klaudia001 nediv sa, že mi to blbne... mne vždy všetko nejak blbne... ja vždy vravím, že ja som "iná" 😀 😉

gelinka75
14. sep 2012

@lubanka okis poslala som ti to, tak snad sa ti podari prihlasit 🙂

janap76
14. sep 2012

@klaudia001 🙂 😉 že hneď u dverí 😉 dobrééé 🙂 ja som dnes 3DC, bola som na krv a najlepšie je že som nepochopila či tam mám poobede volať kvôli výsledkom, alebo nie...hmmm radšej zavolám a hotovo. V nedeľu začínam brať clostyl ... som zvedavá na tie ovu testy, začnem si ich robiť 9DC u mňa jeden tiež nikdy nevie 😀 sa mi zdá lubanka že nás je tu viac iných 😀 😀 😀 šak klaudi ? 🙂

klaudia001
14. sep 2012

@janap76 noooo robím jesenný venček, a palec a ukazovák na lavej ruke sa mi zlepili, som volala mojmu, že co na to, že daj si tam aceton, noo tak mám lavu ruku zničenu bleeeeee, zlepovala som seknundákom škorice na ten venček 😠

gelinka75
14. sep 2012

inac vidim, ze sme tu dobre exemplare nazbierane 😀

klaudia001
14. sep 2012

janap76 a jak dlho budeš brat ten clostyl ?

lubanka aj mne by sa zišla nová kabelka, mám už 3 roky staru kabču, šak ale je šik, je aj velká aj do moderna, ale chcela by sem nejaku farebnu

gelinka no sme 😎

otrasnu mám tu lavu ruku, tie prsty , a ešte to robím v izbe ne v garázi, ešte že mi nekaplo na plávačku, ale šak to mám podložené papiermi a igelitmi, už nemám sekundák, tak nemám co zlepovat 🙂

lubanka
14. sep 2012

@klaudia001 to máš zato, že používaš sekunďák na nesprávne veci... 😉 ja mám sekunďák odložený a vždy sa manželovi vyhrážam, že keď ma podvedie a ja sa o tom dozviem... nič sa nepýtam, nečakám vysvetlenie.... ale ráno keď vstane... už necikne... 😝 😀 mu na ňom so sekunďákom urobím šúľanček... 😝 😀 ja sa natom úžasne bavím a on je vytočený do nepríčetna, že jak sa mu vyhrážam... hovorí, že keď to urobím, tak už mi je koniec... a ja mu nato, že keď máš čisté svedomie... nemusíš sa báť 😝
@gelinka75 ďakujem ti véééľmi pekne... idem vyskúšať 😉

klaudia001
14. sep 2012

@lubanka jehoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 😎 😎 😎

a co keby sa z tvojej strany niečo udialo a on by tebe zalepil ???

lubanka
14. sep 2012

@gelinka75 podarilo sa 😉 prihlásila som sa... teraz len čakám na to slávne heslo, ktoré má dojsť na môj email... no snáď sa dočkám... 😝 ďakujem ti ešte raz 😉

lubanka
14. sep 2012

@klaudia001 nedá sa... 😀 sekunďák mám ja 😀 😝

janap76
14. sep 2012

@klaudia001 jesenný venček ? a kde ho dáš ? a aj s prstami ??? 😀 sa mi zdá že škorica je tvoja obľúbená 🙂 clostyl budem brať doooo štvrtku / vrátane / a v piatok mám ísť opäť na krv a ultrazvuk a povedia kedy bude VKLAD 😀 ...ozaj a ten acetón skús nenadýchať ... 🙂 😀

janap76
14. sep 2012

😀 😀 😀 😀 😀 už prestaňte s tým lepením 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 to sú predstavy 😀 😀 😀 😀 ale inak budem na to myslieť, ale mm to nepoviem. ZAJTRA KÚPIM SEKUNĎÁK ...odporúčate nejakú značku ? .... doteraz som nevedela že mi ho treba .... ešte že som Vás tu našla 😀 🙂 😀 🙂 😀

klaudia001
14. sep 2012

@janap76 áno jesenný venčer na dvere ale zvnutra, nooo škorica, ale ved ja mám 11 prstíkov, 10,9,8,7,6 a 5 je jedenást....tak ten jeden prstík na venčeku kludne môžem nechat 😀

ja Ti odporučam sekundák Tesco, stojí pár šupov a dobre drží 🙂

janap76
14. sep 2012

@klaudia001 a ja si prečo nerobím venčeky na dvere ? hmmm ? robím iba na vianoce. ....šak to musí byť pekné ...aj s tým prstíkom 🙂 ...

okamžite sa idem najesť...som hladná ako vlk 😖

janap76
14. sep 2012

VŠETKÝM 🙂 ...teraz som sa rozpravala s kolegom, oni s manželkou sa snažili o splodenie 8 rokov. nepodarilo sa a ona už mala 38, tak išli rýchlo na IVF aby to stihli / poisťovňu / a v 39 rokoch otehotnela na 2 pokus IVF. V 40 rokoch sa jej narodili dvojičky !!! uuuuuuuaaaaaaauuuuuu ..... akurát že ja do 40 by som už bola úúúúúplne ošalena 😀