Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@klaudia001 ludia chcu senzacie, mas pravdu, mne tiez nezalezi na tom kto si co mysli, moje ucty neplatia a nech si trhnu nohou, kazdy by mal zametat pred vlastnym prahom..
@gelinka75 ved hej čo, raz ma mala nejaká babka v hube / rodičia byvaju v malej dedinke na záhorí / mama mi to povedala jako prišla z obchodu / malých dedinských potravín /, no ale ja som si milu babku vystihla na ulici a ja som jej povedala svoje / to mohlo byt tak 10 rokov dozadu mala som vtedy 25 / ......a potom sa stažovala mame, že jaká som hubatá 😀 😀 😀 a odvtedy mám s nou pokoj, ja ju odvtedy ani nezdravím, ludia navypravaju, každý týžden je niekto iný na pretrase......sa sa dokážem z takýchto vecí zasmiat 😉
@klaudia001 tak treba lebo inak si dovoluju, ja este cakam kedy vystihnem svagrinu, mala dake blbe reci na mojho muza, ale odvtedy tu chodia raz za pol roka na 1 hodinu, len aby ma asi nestretli a hned odchadzaju, ale kto sa nacaka ten sa docka, vsak ja ju stretnem oproti sebe, ale vlasy na hlave asi mat uz nebude 😉
inak dneska som 9 DC, ouvláciu som mala v tomto cykle skorej, nejako sa mi posunula dopredu z tej alchemilky. mávala som ju 15 - 19 DC a teraz ju mávam ovela skorej, pobolieva ma pravý vaječník trochu , alchemilku už nepijem, až ku koncu cyklu začnem, užívam stále kys. listovu a nič viac. ale nie vlastne ešte zinokj užívam tak ked si spomeniem, na jesen mi vždy trochu padaju vlasy, tak to mi kamoška poradila, že žinok je dobrý, tak uvidím
@klaudia001 ja beriem teraz mega C lebo som chora, ale nejak to nepomaha, listovku neberiem, obcas si dam B komplex
bleeee mna nejak ignorujete 😢 . Som 1DC
@gelinka75 a prečo neberieš listovku ? šak to sa može papat aj celé roky....npríklad mojmu tatkovi to predpísala lekárka, som sa ho pýtala, tati ty chceš otohotniet ? 😀
@azzura ne ne ne ne ne neignorujeme 😉 , dobré ránečko aj tebe
@klaudia001 nerobi mi to dobre, mavam z toho bolesti podbruska uz tyzden pred mrchou, teraz neberiem a nic a mam 3 dni do mrchy a ani tuk, mam to overene, uz som to tu raz pisala, asi mi to ani pred ET nepomohlo, ja hlupa som to brala, uz lutujem..
@klaudia001 dobrý deň
@klaudia001
@gelinka75 čitala som vasu temicku ohladom adopcie....fuuu to ste uz daleko, ale clovek nevie ako vsetko toto snazenie dopadne
@azzura ja sa len tomu nebudem bránit, ale to veeeeeeeelmi predbieham 😎
@klaudia001 vies moj mm ma syna, takze s adoptovaným dietatom by mal on problem, staci že ma novu mamu a nie este uplne cudzieho surodenca. Ked sa to nepodari umelym, tak davame hrubu ciaru za snazením a ideme uzivat zivot, aj tak sme uz vo veku
@azzura aha, tak to je iné
@klaudia001 moj mm je vdovec
@gelinka75 , azzura, ale ja sa tiež nevzdávam / po 3 mesiacoch by to bolo aj hádam skoro 😉 / len, že adopcia je možnost.....
@azzura v podstate jedno dieta už máš
@klaudia001 no to máš pravdu, veď aj to robím, teda aspoň sa snažím, ale ešte vždy (napriek tomu aká som už "stará") ma neskutočne dokáže zaskočiť-vytočiť, keď si niekto niečo vymyslí a šíri to... a to nie sú iba také jemné pletky... neverila by si do akých extrémov dokážu až zájsť a práve to, čo najviac bolí, tam si prídu udrieť... a vieš čo je najlepšie... keď sa dozviem od koho čo-to vyšlo... vždy ide o takých, ktorí sú sami "ideálom slušnosti a cnosti"... 😝 😀
@klaudia001 ale fakt len v podstate. Ma 16, to je uz odrostene dieta, ktore nepotrebuje ani vlastneho otca. Ja potrebujem svoje na tutkanie, proste moje dieta.
@azzura áno chápem , vozit by si chcela 😉 , takého malinkého chrustika, áno

@lubanka poradim ti, ides do Sharing, je to vpravo hore, potom do Get Code a tam najdes ten link, ktory potom sem pridas 😉