Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@lubanka no ja som taka, co na srdci to na jazyku, neviem si vzdy zakusnut, ale toto bol vrchol, moj mm za nich vela veci vybavoval a nase prachy v tom boli a ona to isla vycitat, ze furt po nich chce nejake peniaze.ale co chce, ved len to kolko nato vynalozil vlastnych penazi, milostiva je uz druhy krat tehotna, nikde nerobila, ani matersku nedostavala, svagor robi ako otrok, jej rodicia si na nu zobrali hypoteku, svokre vycita, ze im nepomaha(zjavne chcela prachy), a kto je ona, ze my mame platit jej ucty...no proste toto potrebujem s nou prebrat rucne strucne
@janap76 mne zacne kasel len takym pokasliavanim, potom dusenie, že sa mi tazko rozprava, mavam hlieny, teplotu mavam iba obcas, vacsinou uz na konci 4 mesiaca. Moja doktorka je uz so mna zufala....ja som to mavala ked som bola malinka, zaberali mi teple injekcie, ale tie mi uz teraz nezaberaju...proste musim prezit to obdobie, najhorsie je to pre okolie.
SIS=Hysterosalpingosonografia, t.j. ze cez krčok maternice vstreknu tekutinu a kukaju co je v maternici, lebo mne vo februari robili laparku, ale len priechodnost vajcovodov a teraz mi v centre zistili podla karty, že som v minulosti mala myom v maternici
fuj musim ist miesto sefky na gremialku 😖
@klaudia001 tak tak, malinku princeznu cem 🙂
@azzura hmm zvláštne ... a možno povieš že je to scestné, ale neskúšala si niečo alternatívne ? na ten kašel a veci s tým súvisiace..
...až keď som si prečítala tvoju odpoveď, spomenula som si že aj ja som mala kedysi myom na krčku maternice... úplne som na to zabudla....tak to by som asi v GIN FIV mala povedať ?
....takže IVF ti budú môcť urobiť niekedy január - február ?
@gelinka75 hmm za dobrotu na žobrotu... ale dávaj bacha, aby keď je teraz tehotná... vieš... aby potom nebolo niečo na teba... aj keď takýto ľudia majú hrošiu kožu... ja vždy vravím, že takým sa nikdy nič nestane a ja si len kýchnem a je to 😠
... ja mám asi iný počítač alebo inú fertility, lebo ja som presne to urobila, čo si vravela (ináč už aj včera som sa v tom rýpala) a tam žiaden link nemám, iba nejaké info okolo veľkosti písma....asi nato z vysoka... len som vám chcela ukázať aký mám graf a hlavne dlhž cyklus bléééé
@lubanka neboj, teraz urcite sem nepachne az do porodu, vsak si to na nu pocka, ja som trpezliva 😉
takto to tam vyzera, je to uplne prvy riadok a hned pod tym mas svoj link, ja tam mam svoj 😉
Your Charting Home Page Web Address:
http://www.fertilityfriend.com/home/gelinka75
@gelinka75 jáj, tak toto ja tam nemám... ja tam mám " Your Intro Message: a pod tým mám "Text Color a Size"...
vieš čo kašlime nato... som rada, že si mi s tým pomohla a mám konečne graf, lebo som mala cez wunschkinder, ale tam ti ovulku neznačí... s týmto sa netráp... ďakujem ešte raz 😉
😀 😀 som sa teraz schuti zasmiala... gelinkin komentár pre janap bol úžasný... 😀 😀 😀 že všetko čo si kedy mala tam dole treba povedať..... tak dámy dúfam, že ste nemali veľa sexuálnych partnerov 😀 😀 lebo keď pôjdete na konzultácie... 😀 😀 😀 začínam mať trošku nemravné myšlienky... asi je to fakt tak, že hladnému sa o chlebe sníva 😝 😀
@gelinka75 tak vieš, mám dovolenku, veľa času a sama doma... 😉
... ja mám zasa ten text úplne hore a potom tam je ešte Ochrana osobných údajov, Grafika, Anketa,Jednotky a koniec, nič viac... ale veď no skúsim do toho šprtať... včera som zasa v téme BT tiež našla ako jedna písala, ako pridávať grafy, ale uvádzala také že SET UP, a URL.... a ja som také niečo tak isto nenašla ...☹
som s5
baby 18 minuta a som hin.....nevládzem.......kokoooooooossssss
@klaudia001 som si to ulozila po mrche zacnem 😀 nevyzera to take narocne
@gelinka75 hotovo, s minutovou prestávkou som to zmákla celééééé, hotová som, hotová, to stláčanie zadku, to je jako pri pilatese, aleeeee vážim 60 kg 😎 , mala som 62.....už sa blížim k svojej váhe / mala som 57 -58 kg to som ešte fajčila / potom som sa vyšplhala až na 65,5 kg.....a ide to doleeeeee, a to jem normálne, aj sladkosti, na čo mám chut......ale sa vyplavili endorfíny.....toto je naj cvičenie tento leonardo carvalho.....a brazil body butt lift 😎
je to náročné, je, je je.....skus, ale nie že len tak, poriadne a pri polohe hore stláčaj zadok, pri každej polohe 😀 😎 😉
@klaudia001 jasne, ja som cvicila aj jillian ale nevydrzala som dlho, bolo tam vela skakania, toto sa mi zda ine...ale je mam 79 kg takze to je o dost viac ako ty 😀
@gelinka75 ja nemám rada vela skákania, skus menej náročný level, tento je fakt zaberák, su na lavo aj menej náročné levely...... a hlavne ked robíš squoty / podrepy dole s rukami vyrovnanými pred sebou / , tak kolena nesmieš mat pred špičkami prstov, na to dávaj pozor, inak za pár rokov bubeš mat po kolenných klboch.....to je velmi dôležité
@lubanka a cvičíš toho mojžíša ????
@klaudia001 viem, tam sa vystrkava zadok dozadu, dik za radu, musim to pokukat, ty to mas nejak ajj stiahnute, alebo cvicis podla youtube? ako dlho cvicis?
@gelinka75 áno presne, vystrčíš zadok dozadu v podstate prenesieš váhu na päty a tie kolená nikdy nedavat pred špičky prstov, ja som prihlásená na youtube a uložila som si toto cvičenie tam priamo, nemusím mat žiadne linky postahované v excele, skorej som behávala 2-3 x do týždna, ale teraz tak 2-3 x do týždna si dám 20-30-40 minutové cvičenie, moje telo to potrebuje to cvičenie a mna to aj baví a teraz ked som žena v domácnosti / dala som výpoved v práci / tak je to fajn, ja som taký športový typ odjakživa vlastne aj ked z telesnej som mala vždy 4, to mi kazilo vysvedčko aj na OA 😎 , štvorka z telesnej všetky 4 roky 😀
@klaudia001 ja som nikdy nevydrzala dlho cvicit nejak ma to po case prestalo bavit, ale vzdy na jesen sa nakopnem 😀 😀
@klaudia001 raz cvičím, raz nie... snažím sa každý deň dokopať, ale nie vždy sa podarí...ale, zakaždým som odrovnaná 😝 a pri tom to vyzerá tak jednoducho! najlepšie by bolo, keby sme bývali v jednom meste... dávali by sme si každý deň stretko a spoločne cvičili... tak by to bolo ľahšie, lebo vzájomne by sme sa dokopali... a ešte keď vravíš, že ty si v tomto "vrtuľa" 😉 júúúj takú by mi trebalo... najhoršie je sa rozkývať 😝
no teda...práve som dorazila z obchodu (išla som schválne nakúpiť suroviny na pizzu, aby bolo čo jesť zajtra na raňajky a večeru, keď dorazíme z práce)... kúpila som syr, šunku, olivy, šampiňony, kukuricu...reku super, mám všetko tak idem nato a ... múka s vajcom skončila v koši, lebo som nekúpila droždie... 😠 😠 😠 ja už potrebujem vymeniť hlavu!!! 😠 😠 starnem a blbnem 😠 o pár rokov budem nosiť na krku ceduľku s menom a adresou...

joooj tak by som chcela s vami pokecať a nestíham ... mám dnes nejako dosť roboty 😒