icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
18. sep 2012

@lubanka poradim ti, ides do Sharing, je to vpravo hore, potom do Get Code a tam najdes ten link, ktory potom sem pridas 😉

gelinka75
18. sep 2012

@klaudia001 ludia chcu senzacie, mas pravdu, mne tiez nezalezi na tom kto si co mysli, moje ucty neplatia a nech si trhnu nohou, kazdy by mal zametat pred vlastnym prahom..

klaudia001
18. sep 2012

@gelinka75 ved hej čo, raz ma mala nejaká babka v hube / rodičia byvaju v malej dedinke na záhorí / mama mi to povedala jako prišla z obchodu / malých dedinských potravín /, no ale ja som si milu babku vystihla na ulici a ja som jej povedala svoje / to mohlo byt tak 10 rokov dozadu mala som vtedy 25 / ......a potom sa stažovala mame, že jaká som hubatá 😀 😀 😀 a odvtedy mám s nou pokoj, ja ju odvtedy ani nezdravím, ludia navypravaju, každý týžden je niekto iný na pretrase......sa sa dokážem z takýchto vecí zasmiat 😉

gelinka75
18. sep 2012

@klaudia001 tak treba lebo inak si dovoluju, ja este cakam kedy vystihnem svagrinu, mala dake blbe reci na mojho muza, ale odvtedy tu chodia raz za pol roka na 1 hodinu, len aby ma asi nestretli a hned odchadzaju, ale kto sa nacaka ten sa docka, vsak ja ju stretnem oproti sebe, ale vlasy na hlave asi mat uz nebude 😉

klaudia001
18. sep 2012

inak dneska som 9 DC, ouvláciu som mala v tomto cykle skorej, nejako sa mi posunula dopredu z tej alchemilky. mávala som ju 15 - 19 DC a teraz ju mávam ovela skorej, pobolieva ma pravý vaječník trochu , alchemilku už nepijem, až ku koncu cyklu začnem, užívam stále kys. listovu a nič viac. ale nie vlastne ešte zinokj užívam tak ked si spomeniem, na jesen mi vždy trochu padaju vlasy, tak to mi kamoška poradila, že žinok je dobrý, tak uvidím

gelinka75
18. sep 2012

@klaudia001 ja beriem teraz mega C lebo som chora, ale nejak to nepomaha, listovku neberiem, obcas si dam B komplex

azzura
18. sep 2012

bleeee mna nejak ignorujete 😢 . Som 1DC

klaudia001
18. sep 2012

@gelinka75 a prečo neberieš listovku ? šak to sa može papat aj celé roky....npríklad mojmu tatkovi to predpísala lekárka, som sa ho pýtala, tati ty chceš otohotniet ? 😀

klaudia001
18. sep 2012

@azzura ne ne ne ne ne neignorujeme 😉 , dobré ránečko aj tebe

gelinka75
18. sep 2012

@klaudia001 nerobi mi to dobre, mavam z toho bolesti podbruska uz tyzden pred mrchou, teraz neberiem a nic a mam 3 dni do mrchy a ani tuk, mam to overene, uz som to tu raz pisala, asi mi to ani pred ET nepomohlo, ja hlupa som to brala, uz lutujem..

gelinka75
18. sep 2012

@azzura ahooj o chvilu sa pridavam, presne o 3 dni 😀

azzura
18. sep 2012

@klaudia001 dobrý deň

azzura
18. sep 2012

@gelinka75 mne dosli presne na 28DC, aspon možem ist buducu stredu na SIS. Iba ma stve ze ma chyta ten moj chronicky kasel, takže asi IVF tento rok nebude, lebo ked ma bude dusit tak to je uplne cokolvek zbytocne...

azzura
18. sep 2012

@klaudia001
@gelinka75 čitala som vasu temicku ohladom adopcie....fuuu to ste uz daleko, ale clovek nevie ako vsetko toto snazenie dopadne

gelinka75
18. sep 2012

@azzura co ty vies, mozno kasel prejde ani nevies ako, ja som dnes 25 DC, tak o chvilu je tu 😠 co sa tyka adopcie, tiez si to zatial neviem predstavit 😉

klaudia001
18. sep 2012

@azzura ja sa len tomu nebudem bránit, ale to veeeeeeeelmi predbieham 😎

azzura
18. sep 2012

@gelinka75 neprejde, ja to mavam uz par rokov....zacne znicoho nic a po 4 mesiacoch z nicoho nic odide, iba medzi tým kaslem ako tuberak a chodim ako dilinko po vysetreniach a vsetko ok. Vsak aj laparku som mala nim ohrozenu, ale riskla som to.

azzura
18. sep 2012

@gelinka75 ja nejak nad adopciou nerozmyslam, ani nejak asi ani nechceme....uz tak je to tazke ze musim na IVF

azzura
18. sep 2012

@klaudia001 vies moj mm ma syna, takze s adoptovaným dietatom by mal on problem, staci že ma novu mamu a nie este uplne cudzieho surodenca. Ked sa to nepodari umelym, tak davame hrubu ciaru za snazením a ideme uzivat zivot, aj tak sme uz vo veku

gelinka75
18. sep 2012

@azzura no je to tazke, ale kym sme plodne tak to nevzdame no nie? 🙂

klaudia001
18. sep 2012

@azzura aha, tak to je iné

azzura
18. sep 2012

@gelinka75 jasne, že nevzdame, iba sa musime obcas vzajomne nakopnut 🙂

azzura
18. sep 2012

@klaudia001 moj mm je vdovec

klaudia001
18. sep 2012

@gelinka75 , azzura, ale ja sa tiež nevzdávam / po 3 mesiacoch by to bolo aj hádam skoro 😉 / len, že adopcia je možnost.....

klaudia001
18. sep 2012

@azzura v podstate jedno dieta už máš

lubanka
18. sep 2012

@klaudia001 no to máš pravdu, veď aj to robím, teda aspoň sa snažím, ale ešte vždy (napriek tomu aká som už "stará") ma neskutočne dokáže zaskočiť-vytočiť, keď si niekto niečo vymyslí a šíri to... a to nie sú iba také jemné pletky... neverila by si do akých extrémov dokážu až zájsť a práve to, čo najviac bolí, tam si prídu udrieť... a vieš čo je najlepšie... keď sa dozviem od koho čo-to vyšlo... vždy ide o takých, ktorí sú sami "ideálom slušnosti a cnosti"... 😝 😀

janap76
18. sep 2012

@azzura prosím ťa čo to je SIS ? 🙂 neviem 🙂 a to máš aký kašel ? silné záchvaty kašla ? suchý alebo mokrý ? mávaš aj teplotu ?

azzura
18. sep 2012

@klaudia001 ale fakt len v podstate. Ma 16, to je uz odrostene dieta, ktore nepotrebuje ani vlastneho otca. Ja potrebujem svoje na tutkanie, proste moje dieta.

lubanka
18. sep 2012

@gelinka75 😀 😀 počuj že chceš naprávať frizúru švagrinej? ty si aká ostrá ani žiletka 😀 to sa musím od vás naučiť, lebo ja vždy len hubu držím jak hlupaňa...

klaudia001
18. sep 2012

@azzura áno chápem , vozit by si chcela 😉 , takého malinkého chrustika, áno