Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@janap76 tak ked to nepapáš denne, tak v pohode 😉 , ja sa mám ouki, douki 😎 , nejako posoplievam, tak sa nalievam litrami čaju
@azzura http://www.zdraviezbozejlekarne.sk/sleznebadany...
@gelinka75 pozrite si to, ja mám s ním veľmi dobrú skúsenosť 🙂 aj pri obyčajnom nachladení, kupujem len sypaný / nie v čajových vreckách / je to oveľa účinnejšie, aj keď menej pohodlné 😉 a na kašel je to super - ono akoby to pomáhalo odhlieniť ....ja som na bylinky 😀 a napr aj celú zimu pijem čaj zo šípky / cca 2 roky / a konečne nie som 5 x za zimu nachladená....kupujem v hanuse http://www.hanus.sk/new/uvod.php 😉
@klaudia001 tak hlavne aby si sa vyliečila 🙂 skús pozrieť ten šípkový čaj ...ale nie tie vo vrecúškach, to je len pozametaný odpad 😀 z normálneho čaju. Dobrý je normálne z plodov šípky a predávajú to ešte aj vyčistené od toho vnútra. Šípka obsahuje viac vitamínu C ako citrón 🙂 ...aj ja si idem dnes doobjednať lebo mám posledný sáčok 🙂 🙂 🙂
Ahojte zienky, myslite si, ze mam nadalej brat utros aj ked 6. den spinim a mam pocit ze cim dalej tym viac? Ale nie je to krvacanie, resp. nie je to cervena cerstva krv...
Dakujem velmi pekne za kazdu radu a kazdy nazor...ja som uz na hlavu z tohto vsetkeho ☹
@gelinka75 no okrem spinenia ma boli aj brucho tak mrchovo...no a robila som si test, prvy bol pozitivny a druhy je negativny 😖
Gelinka prosim ta a ak pojdem na krv do centra tak mi budu robit aj sono? aj ked spinim???? podla mna je to mrcha len je takato hneda a menej , lebo jej v tom brani utros...no a keby ste mi videli spodok brucha...tak vyzeram ako v nejakom stvrtom mesiaci...strasne ho mam velke...
@gelinka75 no myslim tak, ze prvy som si robila v utorok, ten je pozitivny...sice len taka slabulinka ciarka ale je tam... a vcera som si robila druhy (iny typ testu) a ten je negativny 😢
ja to skor vidim ze nic z toho nebude...ja neviem co je podla dr. spinenie...kolko je spinenie a co sa pocita uz ako nie spinenie ale krvacanie (bohes to su debatky) fakt sorry ze ta zatazujem, ale ja som na prasky...
@gelinka75 ...ccc..., že do večera... šak ja som len hen za kopcom... sa postav na balkón a zakrič ... uvidíš, že ťa začujem... 😉 no ale keď chceš ísť smerom na Prahu a dookola a nie na Poprad... tak áno do večera si tu... neboj ešte máme 😀 😉 veď my máme takú "veľkú" republiku, že z jedného konca dopľujeme na druhý... 😀 😀
@mates777 vydrž... nič neprestávaj brať... keď máš nafúknuté brucho... to je dobrý príznak (1IVF - mala som balón ako v 7mesiaci - ujali sa obe embryjká) teraz 2IVF som mala balón a cca po 7dňoch nečakane spľasol a výsledok... HCG síce nebola nula... ale negatívny... a aj sestrička v CAR vždy vraví, že len pozrie na babu keď dojde na krv a hneď vie, či sa zadarilo alebo nie (podľa bruška)... takže síce neviem ako je to s tým špinením, ale ak sa dá snaž sa ako-tak upokojiť, neriešiť, brať utroš a v pondelok veselo na krv po pozitívny výsledok... koniec koncov už to nejak tie 3dni dokopeš nie? 😉 všetko bude dobré uvidíš... 😵

@lubanka tak takéto krásne pozvanie a ja som ho našla až teraz 🙂 mňááám pizza, mňam slivkový koláč s posýpkou a aj marhuľovýýýý júúúúj až sa mi slinky zbiehajú ...všetko mám rada 😀 ja som práve dopiekla placky z cukiny ...jedla som to prvýkrát, nebolo to zlé ale zemiakové sú lepčí 🙂 ....pizza 😀 by bodla 😀
@gelinka75 ....mňa niekedy prsia bolia aj 2 týždne dopredu a niekedy vôbec, tiež by som rada vedela čo to ovplyvňuje ...ak som dobre pochopila tak ovu máš každý druhý mesiac ..... a ako postupuje tvoja choroba ? no nejde mi to do hlavy, ako si opisovala priebeh toho ochorenia a že ti nevedia pomôcť ....skúšala si niekedy čaj zo slezu ?