icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
19. sep 2012

@lubanka tak takéto krásne pozvanie a ja som ho našla až teraz 🙂 mňááám pizza, mňam slivkový koláč s posýpkou a aj marhuľovýýýý júúúúj až sa mi slinky zbiehajú ...všetko mám rada 😀 ja som práve dopiekla placky z cukiny ...jedla som to prvýkrát, nebolo to zlé ale zemiakové sú lepčí 🙂 ....pizza 😀 by bodla 😀
@gelinka75 ....mňa niekedy prsia bolia aj 2 týždne dopredu a niekedy vôbec, tiež by som rada vedela čo to ovplyvňuje ...ak som dobre pochopila tak ovu máš každý druhý mesiac ..... a ako postupuje tvoja choroba ? no nejde mi to do hlavy, ako si opisovala priebeh toho ochorenia a že ti nevedia pomôcť ....skúšala si niekedy čaj zo slezu ?

gelinka75
19. sep 2012

@lubanka fiha ake pozvanie, vyrazam proti noci, do zajtra vecera som tammm 😀 😀

gelinka75
19. sep 2012

@janap76 mam ovu kazdy mesiac, len problem je, ze väcsinou tam kde mam odstraneny vajcovod, lebo moje telo si vybera väcsinou ten vajecnik 😠 ja som nepisala o ziadnej chorobe 😕

janap76
20. sep 2012

@gelinka75 lebo ja som už dočista mešuge ... prepáč mi 🙂 .... to som si písala z azzurou 🙂pardóóón 😉

janap76
20. sep 2012

@azzura skúšala si niekedy čaj zo slezu ?

azzura
20. sep 2012

@janap76 nie, da sa kupit v lekarni??

klaudia001
20. sep 2012

@janap76 tak ked to nepapáš denne, tak v pohode 😉 , ja sa mám ouki, douki 😎 , nejako posoplievam, tak sa nalievam litrami čaju

gelinka75
20. sep 2012

@janap76 naco je dobry caj zo slezu? 😨

janap76
20. sep 2012

@azzura http://www.zdraviezbozejlekarne.sk/sleznebadany...
@gelinka75 pozrite si to, ja mám s ním veľmi dobrú skúsenosť 🙂 aj pri obyčajnom nachladení, kupujem len sypaný / nie v čajových vreckách / je to oveľa účinnejšie, aj keď menej pohodlné 😉 a na kašel je to super - ono akoby to pomáhalo odhlieniť ....ja som na bylinky 😀 a napr aj celú zimu pijem čaj zo šípky / cca 2 roky / a konečne nie som 5 x za zimu nachladená....kupujem v hanuse http://www.hanus.sk/new/uvod.php 😉

janap76
20. sep 2012

@klaudia001 tak hlavne aby si sa vyliečila 🙂 skús pozrieť ten šípkový čaj ...ale nie tie vo vrecúškach, to je len pozametaný odpad 😀 z normálneho čaju. Dobrý je normálne z plodov šípky a predávajú to ešte aj vyčistené od toho vnútra. Šípka obsahuje viac vitamínu C ako citrón 🙂 ...aj ja si idem dnes doobjednať lebo mám posledný sáčok 🙂 🙂 🙂

mates777
20. sep 2012

Ahojte zienky, myslite si, ze mam nadalej brat utros aj ked 6. den spinim a mam pocit ze cim dalej tym viac? Ale nie je to krvacanie, resp. nie je to cervena cerstva krv...
Dakujem velmi pekne za kazdu radu a kazdy nazor...ja som uz na hlavu z tohto vsetkeho ☹

gelinka75
20. sep 2012

@mates777 jasne. ze ber nadalej kym nepovedia, ze vysadit, ako sa citis okrem toho spinenia?

mates777
20. sep 2012

@gelinka75 no okrem spinenia ma boli aj brucho tak mrchovo...no a robila som si test, prvy bol pozitivny a druhy je negativny 😖
Gelinka prosim ta a ak pojdem na krv do centra tak mi budu robit aj sono? aj ked spinim???? podla mna je to mrcha len je takato hneda a menej , lebo jej v tom brani utros...no a keby ste mi videli spodok brucha...tak vyzeram ako v nejakom stvrtom mesiaci...strasne ho mam velke...

gelinka75
20. sep 2012

@mates777 preco bol najprv pozitivny a potom negativny? robila si v rozne casy? 😨
v GF sono nerobia az po 3 tyzdnoch od pozitivneho krvneho testu, neviem ako je to u vas, ale skor to vyzera, ze sa to mohlo podarit, podla toho co pises..takze ber vsetko dalej

mates777
20. sep 2012

@gelinka75 no myslim tak, ze prvy som si robila v utorok, ten je pozitivny...sice len taka slabulinka ciarka ale je tam... a vcera som si robila druhy (iny typ testu) a ten je negativny 😢
ja to skor vidim ze nic z toho nebude...ja neviem co je podla dr. spinenie...kolko je spinenie a co sa pocita uz ako nie spinenie ale krvacanie (bohes to su debatky) fakt sorry ze ta zatazujem, ale ja som na prasky...

janap76
20. sep 2012

@mates777 ja by som brala ďalej. To špinenie nie je podľa mňa mrcha, ja to mám často ...pred mrchou špiním aj 2 - 3 dni ...a na tú krv ideš až v piatok budúci týždeň ?tie testy si si robila dnes ?

mates777
20. sep 2012

@janap76 na krv idem v pondelok teraz...to spinenie je fakt nechutne take blato na intimke...hmmmm
prvy test som si robila v utorok a druhy dnes

lubanka
20. sep 2012

@gelinka75 ...ccc..., že do večera... šak ja som len hen za kopcom... sa postav na balkón a zakrič ... uvidíš, že ťa začujem... 😉 no ale keď chceš ísť smerom na Prahu a dookola a nie na Poprad... tak áno do večera si tu... neboj ešte máme 😀 😉 veď my máme takú "veľkú" republiku, že z jedného konca dopľujeme na druhý... 😀 😀

lubanka
20. sep 2012

@mates777 vydrž... nič neprestávaj brať... keď máš nafúknuté brucho... to je dobrý príznak (1IVF - mala som balón ako v 7mesiaci - ujali sa obe embryjká) teraz 2IVF som mala balón a cca po 7dňoch nečakane spľasol a výsledok... HCG síce nebola nula... ale negatívny... a aj sestrička v CAR vždy vraví, že len pozrie na babu keď dojde na krv a hneď vie, či sa zadarilo alebo nie (podľa bruška)... takže síce neviem ako je to s tým špinením, ale ak sa dá snaž sa ako-tak upokojiť, neriešiť, brať utroš a v pondelok veselo na krv po pozitívny výsledok... koniec koncov už to nejak tie 3dni dokopeš nie? 😉 všetko bude dobré uvidíš... 😵

gelinka75
20. sep 2012

@mates777 a ake typy testov si robila? znacka? aj to moze byt problem, ono aj utros vyvolava falosnych duchov, ja som mala kazdy den ducha a krv bola 00 !!! ale moc zalezi aj aky test...v kazdom pripade nic nevysadzaj a isto nas nezatazujes, sme tu preto aby sme ta podporili 😉

azzura
20. sep 2012

@mates777 hlavne odpocivaj, lež a vstan len ked ides na WC.....a nie že prestanes brat utroš, pekne rob to co povedali skusene baby @lubanka a @gelinka75

gelinka75
20. sep 2012

@azzura je to fakt na hlavu to cakanie pri IVF, to potom dalo dole aj mna 😔 ke dmi oznamili negativ, taka ulava na mna dolahla...uz som chcela aby bolo po vsetkom..a potom dosiel smutok 😔 😔

mates777
20. sep 2012

@lubanka Dakujem velmi krasne za povzbudive slova...

mates777
20. sep 2012

@gelinka75 dakujem Gelinka 🙂

mates777
20. sep 2012

@azzura @gelinka75 @lubanka dakujem vam babenky, ste strasne zlateeee, som si myslela, ze toto ja budem zvladat lavou zadnou, no ale mylila som sa....
Uz to nejako dobojujem do pondelka...

gelinka75
20. sep 2012

@mates777 ano musis!! a bude to dobre, uz len par dni a je koniec tomu hnusnemu cakaniu...si mi pripomenula ako som sa citila.. ☹ bojim sa, ze ked pojdem znova tak ma to potom zlozi

gelinka75
20. sep 2012

ja uz chcem mrchu, dnes mi je brutalne zle, mala si pravdu @lubanka po IVF tieto dni pred ms su hrozne...by som hodila sablu raz dva, a uz 4 dni ma boli hlava, dnes to preslo do migreny ☹

mates777
20. sep 2012

@gelinka75 nebooooooj nezlozi, tvoji mrazacikovia cakaju na teba....a mas ich dost...urcite ti to dobre dopadne, uvidis...

gelinka75
20. sep 2012

@mates777 uz necakaju, nerozmrazili sa ☹ vklad mal byt uz pred mesiacom a zial nekonal sa..tak cakame na druhe kolo IVF

mates777
20. sep 2012

@azzura a ty sa mi ako mas? ako pokracujes? nejako si sa odmlcala, ci to len ja mam taky pocit?