icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
18. sep 2012

@gelinka75 no veď vravím, že potrebujem vymeniť hlavu... toto ma ani nenapadlo... 😝 a to si mi prečo skôr nepovedala 😀 😉 najviac sa na tom bavil manžel, lebo ja som si ešte aj zoznam spísala... a hlavne, že jeho stále sekírujem, že mu všetko napíšem, čo má kúpiť a večne na niečo zabudne 😝 nabudúce si vezmem aj pero so sebou a budem si škrtať, čo už mám... 😠 to mám zato, že jedno robím a na druhé myslím... potom sa mi stáva, že špinavý tanier strčím nie do myčky ale do chladničky, alebo toď nedávno som lúpala hrach a lupy som hádzala pekne do misky a hrášok do koša... 😠 a nechci vedieť, čo som spravila teraz poslednú Veľkú noc... to bola škoda!!! 😠 😠 to sa zo mňa všetci rehotali a mama povedala, tak ty máš ale dutú hlavu 😀

klaudia001
19. sep 2012

@lubanka , ja skušam aj brušný tanec, z youtube a jedna holka mi poslala link na jej učitelku , to je iný relax, no vedz , že keby som bývala bližšie , tak cvičíš každý den, ja som otrava veliká v tomto 😉

azzura
19. sep 2012

@klaudia001 cau, ja som chodila 2 roky na brusny, bolo to super. Ale odkedy som domaca pani tak nejak nemam cas na cvicenie, resp. som leniva

klaudia001
19. sep 2012

@azzura ahoj, tak aj ty si žena v domácnosti 😀 , je to super, akurát zo začiatku mna boleli stehná, neviem prečo ale boleli, ja si tak doma cvičím.....mám aj tie hrkotávky okolo bokov 😀 , je velmi dôležité najprv to pochopit, ale suhlasím s tebu je to iný relax 😉

azzura
19. sep 2012

@klaudia001 ja som najprv bola z tych mikancov bokov mimo, ale potom to slo. Zistila som cim je baba silnejsia tym jej to ide lepsie, lebo vidi efekt v natriasani sa sadielka a pneumatik. Ja co som chuda, som sa musela strasne snazit aby bolo co natriasat 🙂.

gelinka75
19. sep 2012

@azzura kks vcera sa mi spustali kramy a dnes nic, som uz myslela, ze ti napisem, ze som tiez 1DC a ako to zacalo tak to prestalo, mala som ruzovu krv, moze to byt aj z krcka, alebo predzvest, ze ide mrcha, nikdy som to nemala, ale po tych hormonoch je mozne vsetko 😠

azzura
19. sep 2012

@gelinka75 fuha, take som ani ja nemala....no som zvedava co nakoniec z toho bude

gelinka75
19. sep 2012

@azzura neviem ani ja, som aj chora atd., termin mam az v sobotu takze..cakam

klaudia001
19. sep 2012

@gelinka75 ahoj opýtaj sa janypp, tuším taký nick má, ona to tuším máva

azzura
19. sep 2012

@gelinka75 a tehu nemožeš byt? to len tak skusam, co by to mohlo byt..... Aj ja som nakapata, ale ja uz od vcera teciem ako z vodovodu. Ja uz chcem aby bolo takto o týzden

klaudia001
19. sep 2012

gelinka75 ,janap76 som mala na mysli

gelinka75
19. sep 2012

@azzura skor nie ako ano, iba raz sme snazilkovali a ak som dobre postrehla ovu bola zas tam kde to neni ok 😖 bude to skor len asi ten krcok, sa mi zda..aj som ho citila trocha

azzura
19. sep 2012

@gelinka75 jaj moja, preco furt nieco je??? kedy už bude len dobre a tak ako to chceme 😒

gelinka75
19. sep 2012

@azzura no ved, ze furt nieco je..a preco chces aby bolo o tyzden?

gelinka75
19. sep 2012

@klaudia001 ona mava krv pred mrchou? ja som sa s tym este nestretla, akoze nebola tu uplne krv ale ako zacinajuca mrcha, take 2 väcsie flaky a potom uz nic, hm, nejak prestavam rozumiet svojmu telu po tom IVF

azzura
19. sep 2012

@gelinka75 vsak bududcu stredu sa dozviem ci je alebo nie je myom

gelinka75
19. sep 2012

@azzura no dufam, ze tam nebude, aby si mohla pokracovat v pohodke na ivf

lubanka
19. sep 2012

@gelinka75 ja mávam často také stavy, že začne akože mrcha, potom cca 2dni nič niekedy aj viac a potom sa spustí... hovorím, to všetko narobili tie hormóny... ja odkedy som po 1IVF mám vždy niečo... raz tečiem ako z cisterny, potom zasa keby hygiena dovolila ( 😀 ) mám jednu intímku po celý čas, takú slabú mrchu mám a cyklus... čo niekedy mi šľapal ako hodinky, tak teraz... 40dní - 60dní 😠 a tie stavy pred tým... to asi prechod je malina oproti tomu... točenie hlavy, búšenie srdca, návaly... no des. Tak kto vie, či to aj ty tak nemáš a ešte si teraz prechladnutá... ktovie 😒

klaudia001
19. sep 2012

@gelinka75 áno takéto niečo, jemné krvácanie pred menštruáciou......je to tu aj spomínané.....

gelinka75
19. sep 2012

@lubanka @klaudia001 no tak to sa tesim, ze ma tak "pokazili" tie hormony 😠 mna ten estrofem dobabral asi uplne, z neho som aj pribrala 3 kila za 2 tyzdne, cela som bola naliata, lebo po IVF som mala cyklus v poriadku, dufam, ze to nabehne spät ako ma, uz zistujem, ze zacinam odpuchat tak mam mozno take kilecko aj pol navyse odkedy to cele zacalo, co nie je zas tak zle..no ale snazim sa nejest hovadiny, to treba tiez povedat

azzura
19. sep 2012

@gelinka75 vsak aj ja dufam a preto sa uz neviem dockat stredy. Budem mat super doktorsky den, rano zubar poobede gynekolog 😀

gelinka75
19. sep 2012

@azzura hm, budes mat prezrete dutiny aj hore aj dole 😀

azzura
19. sep 2012

@gelinka75 😀 😀 😀 nooooooo

janap76
19. sep 2012

Ahojte 🙂 ja som sa medzi Vás vôbec nedostala, v robote máme psycho ... kvôli tomu alkoholu z ČR. Dúfam že to rýchlo skončí.
áno dobre si pamätáš klaudi, ja mám to špinenie pred mrchou a tento menzes som nemala !!! po dllllhej dobe...ale začalao som jesť pyridoxin, b komplex aj centrum maternu.
gelinka a čo ak si fakt tehu ? si pisala že ovu bola keď to nebolo vhodné...čo to znamená ?
lubanka IVF ti tak všetko rozhádzalo ? no, začínam sa toho báť, lebo môj cyklus je aj tak na ....hm
ženy ja idem v piatok na krv a ultrazvuk a v piatok poobede mi povedia že kedy máme prísť na IUI...akurát že dnes som si urobila ovu test a už je tam dušík a to som 8DC !!! chápete to niekto ???? nie je to skoro ?
alebo môže mať na to vplyv clostil ?

klaudia001
19. sep 2012

@janap76 nepapaš toho vit B6 nejak vela ? šak aj materna ho obsahuje ..... no ved Ti to výde či ? teraz ked budeš mat ovuláciu, tak potom ti tam šupnu smermošky, a hotovo, jako skoro ?

klaudia001
19. sep 2012

@janap76 a ešte aj ten b komplex, aby Ti z toho nebolo špatne, je to dost vit B6 ......či to Ti predpísal lekár všetky 3 veci ?

janap76
19. sep 2012

@klaudia001 pyridoxin beriem 1 x denne / keď nezabudnem 🙂 ...čo stáva a rovnako ten zbytok 😀 ....a nemusím ti hovoriť že som si to predpísala sama 😀 doktorom keď som povedala o tom špinení, tak ti len povedia že to je normááááááálne .....a ja som to niekde vyčítala a skúsila a zabralo. Teraz si budem dávať piri aj b kompl len raz za týždeň ? myslíš že môže byť ? 😉
neviem kedy mi dajú moje spermošky .... ale budem to vedieť v piatok 🙂
a ty sa máš ako ? 😉

gelinka75
19. sep 2012

@janap76 podla mna tehu nie som, aj keby ma to potesilo 😵 ale ani prsia ma nebolia ani nic, no ved este 3 dni a dorazi 😠 pisala som, ze ovu bola na zlej strane, lebo tam nemam vajcovod 😔

gelinka75
19. sep 2012

@janap76 @klaudia001 baby ja beriem B komplex a nic ine 🙂

lubanka
19. sep 2012

no baby poďte na pizzu a koláč... 😉 upiekla som 2plechy pizze a 1plech slivkového s posýpkou a 1plech marhuľového koláča s posýpkou... tak poďte... vám urobím k tomu kávičku (mám výbornú Lavazzu) a gelinke75 urobím čajík, keďže je chorá mätový alebo z ríbezľových listov (bio 😀 svoje pozbierané zo záhrady...) a dám jej k tomu domáci medík 😉 čakám vás... 😵 a mimochodom 😀 😀 cezpoľné u nás aj prespíte, takže doma oznámiť, že na noc nedojdete 😀