Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura ale takto neeeeee, lebo ideme do teska najprv, toto nebude romantické uplno, bude to romanticko - prostitutovské, nevím jak to mám napísat.....také pol na pol to bude......šak ale co sa hambíš, čeho ??? šak je to tvuj chlap , kedy to budeš robit ? ked budečš mnet 50 ? pome, šup šup oživit vztah, život, užit si porádne 😎
@klaudia001 noo, možno na stare kolana si budem uzivat sex 😀 😀 😀 😀 a teraz ani nemožem, ved mam mrchanu 😒 Tak si to krasne uzite a potom daj vediet ci si s pradelkom uspela 😕
@lubanka uz som ti to kukla, mozes ist do Sharing, Page Setup, alebo Get code a najdes tam navrchu svoj link, co sa tyka ovu ciary, podla mna ho dost pomylili tie posledne 2 nizke teploty a berie to ako anovulak, inak je to zaujimave ako sa ti to vyvija, akoby mala byt ovulka ale kleslo to po par dnoch, nemas problem s progesteronom? hormonalny profil so mala ok?
byby mám otázkuuuuuuuuuu, ste tu ešte ?
jak je možné, že ked som si robila ovulačný test, tak bol biely.........a pritom mi lekár videl 21 mm folikul ? a to som nepila 2,5 hodiny vobec nič predtým , než som si ho išla robit , robila som si ho o 14.00 poobede, máte s tým niektorá skusenosti ?
dakujeeeeeeeeeem 🙂
@klaudia001 moze byt aj to, kedy si bola u dokiho? vies niekedy testy nezachytia akurat ten ovulacny vrchol..bud si pred alebo po
na 8 - 9 den cyklu, noooo a test bol biely jak jelito, a robila som si každý den 3 dni za sebou a neukázal mi vobec nič
@klaudia001 a teraz si ktory den?
@gelinka75 počkaj kuknem sa....12 DC
@klaudia001 ak tam ten folikul naozaj bol tak ti praskol uz predtym, mozno na 10DC, za den narastie priblizne 2mm a ovu testy zachytia ovulku cca 2 dni pred ovu, takze by si musela testovat 8-9DC, v podstate ti to potvrdil lekar, ze bude ovu, tak uz teraz robit testy je zbytocne
@gelinka75 no ved vtedy som testovala......od 5 DC....a testy boli biele jak lalia a on mi to tam videl...len som bola zvedavá, či nemáte aj vy niektorá s týmto skusenost....ale povedal mi , že tie ovu testy neni su spolahlivé, tak ako niektorá žena nezistí z testu že je tehotná, niektorá do 5 mesiaca normálne menštruuje....mna len vtedy pobolieval pravý vaječník
ktorá ide so mnou ?? 😝
@gelinka75 dík, že si si našla čas 😉 HP mi robili pred stimulkou v CAR a sestrička povedala, že všetko je v poriadku... tak som sa s tým uspokojila a na viac sa nepýtala... a že mi klesli teploty... ja už viem prečo. práve som dorazila od zubára, bolo mi tam tak zle, že som myslela, že je to reakcia na injekciu (na umrtvenie zubu), začala sa mi neskutočne točiť hlava, prišlo mi tak zle, že som sa normálne bála, že tam hodím šabľu... a teraz som bola na wc a... práve začala mrchaňa... 😠 ale na druhej strane som aj trošku rada, lebo sa to začína snáď dávať do poriadku. Mala som dostať 19 a došlo 21... dobre, som spokojná... to bude asi tá fytosója 😵 😉
ďakujem ešte raz, že si mi mrkla na ten môj graf-paragraf 😉
baby 15 min si dávam minutovu prestávku 😝 , hotovoí , nemožem.......kua
@klaudia001 už to sledujem... a ty cvič... 😀 😀
@gelinka75 ahoj...no v spermiog.máme aj pomale spermie.....prvá IUI bola ked bola ovulka z dobrej strany a tá druha IUI skusili sme či lopata nevystrelí ked to bolo z tej zlej strany...hej brala som vždy clostl na stimuláciu...potom pregnyl na vyvovlanie ovulky a nakoniec vždy utrogestan:(.....ked dr.behunova mi stále tvrdí,že musím absolvovať 3 IUI,lebo inak mi poistovna neschvali žiadosť na IVF...serie ma to,ale uvidím....ale aj tak podla mna je to všetko len velky BIZNIS!....vyskúšam ešte tu tretiu IUI....potom raz IVF a potom asi zmeníme CAR 😉
ahojte, tak ja som uienky moje dnes volala do CAR a zvysili mi davku...inak vidim to dost zle, pretoze ako som prisla od mojho obvodaka, tak na vlozke uz nie je spinenie, ale cervena krv...takze tak nejako...pomaly sa musim pripravit na pondelkovy telefonat typu: je nam to luto, ale nevyslo to...
Inak nechapem, preco mi nepovedali v CAR ze ak zacnem spinit ze mam zavolat... sliepka som... 😢
@lubanka 😝
@mates777 a vela tej červenej krvi ? alebo len také kvapočky ?
@klaudia001 no neviem co je vela, co malo...na intimke mam taky cca2x0,5 cm flak...a na toaletnom bolo trosku ako som sa utrela... otras ako to opisujem... ale brucho ma boli mrchovsky strasne... 😠
@mates777 jaký otras, žiadny otras, šak sme ženy, to je normálne...ked nekrvácaš že velmi, toto si myslím, že len špinenie aj ked je to krv a nie také hnedkasté....
vieš ja som potratila v 4 tt, a vtedy som veeeeelmi krváala, aj ked som sa utierala, bolo na toaletáku vela krvi....takže toto môže byt aj len špinenie.....no ja ti iné nepoviem, len že musíš čakat....a zvýšili ti dávku čoho, niečoho proti krvácaniu ??
@klaudia001 zvysili mi davku utrogestanu...ja som brala 2x 2 tbl... dnes som sa v CAR teda objednavala na krv a sono po 14 dnoch no a mimochodom som spomenula ze spinim... fakt to bolo hnede spinenie doteraz tak mi zvysili davku a ze kym je to hnede tak je to dobre...utekala som k mojmu pre recept, aby mi to este vydrzalo cez vikend no a na WC ma cakalo prekvapko v podobe cervenej 😢
@mates777 zvýšil dávku utrošu? skús poležať... možno, že si sa ponamáhala a ktovie?? pozri ak tam niečo je, tak utroš pomôže a ak nie, tak tým, že ho budeš brať, tak mrchu iba pozastavíš... toto čo opisuješ ešte nie je veľa, iba tá červená krv... mne vždy v CAR vraveli "ak špiníte to nič nieje, ale nesmiete sa rozkrvácať..." tak ešte raz, ber čo ti dali, odpočívaj, snaž sa ako tak upokojiť a vydrž do pondelka.
@mates777 áno ako povedala lubanka, dokial uplno nekrvácaš, tak nič neni stratené.......tak hlavu hore, vonku svieti slniečko, ide víkendík......tak pozitivita..... 😉 , mimochodom držím Ti palce
a všetkým Vám želám krásny víkendík aaaaahojteeeee 😉

@klaudia001 vsak ked vies kedy dojde domov, tak pusti jemnu hudbu, stlm svetla, zapal sviecky, posyp zem lupenami z ruzi (sprav z nich smerovku kam ma dojst)...... Bože ja mam ale fantaziu, iba ju nepouzivam 😒 lebo som strasna krava hambliva