Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@lexus77 zasa na druhej strane, možno sa to fakt podarí s IUI... a ver mi IVF (ak nie je úspešné) nie je výhra... baby, ktoré ho podstúpili vedia o čom hovorím... ☹ neviem síce ako náročné je IUI, ale tak IVF teda dosť 😠 držím prsty, nech to posledné IUI je 100% úspešné a nech už nemusíš riešiť... 😉
@lubanka úplne s tebou súhlasím a verím že snád to tretie IUI bude úspešné....je mi jasne,že IVF je náročné či už psychicky alebo finančne....ja som to chcela podstúpiť preto po tej druhej IUI,že mi rôčky pomaly utekajú....a vravím,že jeden rok sme zabili len chodením na spermiogramy ,ktoré sa nelepšili ani po liečbe... 😒
@lubanka @klaudia001 @gelinka75 dakujem vam baby, som rada ze Vas mam....uz to dobojujem nejako do pondelkaa teda..
Pekny vikend Vam zelam vsetkym
@gelinka75 uz nic, ale minuly cyklus som dobrala dufaston..
Ahojte ženy 🙂 ste tu niekto aj dnes ?
klaudi asi dnes makáš okolo domu 🙂 ...a včera ako ? prádielko určite zabodovalo !? 🙂
ja som kočky včera 10DC bola na krv a ultarzvuk a na pravej strane mám folíik 12mm + nejaké menšie a na ľavej strane mám 18 mm + nejaké menšie. Poobede som im volala že čo ďalej,tak že v pondelok 13DC mám prísť zas na krv aj ultrazvuk....a nerozumiem tomu ...to ako z krvi usúdili že ovulka sa ešte neblíži ? zaujímavé je že podľa ovu testov tomu už veľa nechýba .... gelinka aký veľký by mal byť ten folík aby bolo dobre ? 10DC - 18mm a 12mm je OK ?
včera mi ultrazvuk robila dr stenová a ja som si urobila taký trapas 🙂 😀
@lexus77 veď práve aj mne je to nejasné prečo opäť v pondelok ...myslíš že ten folík je ešte malý ? mne zas povedal že IUI urobíme raz a potom rovno IVF ... chápeš ? a mne to ako poisťovňa schváli ? len počkaj jak stratím mesiace kvôli tomu že mám málo IUI !
pýtala som sa dr včera či sa môžme sanžilkovať 🙂 aj doma ...šak pre istotu a ona že áno 🙂 koľko sa len bude dať .... lebo podľa ovu testov si myslím či do pondelka nebudem mať aj po ovulke, tak som zvedavá či budú chcieť IUI robiť aj tak 🙂 a tu sa ukáže či biznis alebo nie.
ty čakáš na tretie IUI ?
@janap76 áno,teraz čakám na mrchu a potom začnem stimulovať clostilkom a opäť sono a krv..a ked budu domonantmé foliky zo zdravej strany tak bude nasledovať pregnyl a pak IUI......ty sa tiež stimuluješ nejakymi liekmi?....smiem sa spýtat olko mate rokov aj s mužom?...lebo možno aj to rozhoduje o tom kolko IUI a kedy IVF? 😉 😉 😉 😉
@lexus77 ja som brala clostil - prvý krát od 5DC do 9DC a nič iné zatiaľ....hmmm ja mám 35 / za chvíľu 36 !!!! / a mm 34 rokov. A ty s mm máte koľko ? 🙂 prosím ťa nevieš aký veľký má byť ten folík aby bolo dobre ? 😉 aby som mu dohovorila nech ešte pekne rastie 😀
kedy máš mať mrchu ?
ja mam tiež 35 a za 8 mes už 36......mm ma 28......to by aj mna zaujímalo aky velky ma byt folikul,aby všetko dobre prebehlo....musím sa najbližšie na to spýtať....kedže mam pravidelný cyklus 28-29 dnovy tak by mala doraziť okolo 2.10....ale keby nedorazila najbližších 9 mesiacov bolo by to suprovééééééééééééééé 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@gelinka75 no na moje ospravedlnenie , bola som v piatok v strese ...neviem prečo 🙂 vzali mi krv, potom ma zavolali na ultrazvuk a keď som si tam ľahla a s doktorka ultrazvukovala hmmm ... niečo mi povedala a medzitým povedala že stenova .... ja som bola sústredená na moje folíky tak jej hovorím že áno, som tu iba druhýkrát a ona mi ukázala na obrazovke folík a tááák a že mám zavolať poobede a ja že dobré a taká bola sympatická, tak ja na ňu že neviem ako sa volá, že s kým som mala tú česť !?!? a ona mi na to : ja som sa Vám už predstavila ...stenová predsa....ja som išla do kabínky že sa oblečiem, mne bola tak smiešno že som nemohla výjsť z kabínky a rehotať sa jak krava a nepovedať že prečo .... tak som jej vysvetlila že keď mi povedala prvýkrát že stenová ...ja som vôbec nepochopila že to je jej meno, ja som myslela že sa ma pýta či som tam nová ....ako pacientka ..... 😀 😀 😀 😀 😀 ona fakt schuti zasmiala a povedala že sa jej to ešte nestalo, že je to milé ....mhm určite si myslela že som na hlavu .... ale čo mi už povie 😀 😀 😀 tak meno pani dr stenovej si zapamätám 😀 😀 😀
?????, čo sa stalo s mates ?????
@janap76 no momentalne chodim k stenovej a ta ma lieci v procese IVF, takze asi vie co robi 😅 ale skusim s nou potom hodit rec, ci by to nezabralo na tu moju lenivu stranu @lexus77 nemyslim, ze aby sa iba tam tvoril, ale co tu sledujem tak s clostikom je viac folikulov, mozno jeden by sa mi utvoril aj tam kde treba, asi moc vymyslam co? 😀 len teraz nechcem zas nieco brat lebo som rada, ze sa ocistujem od marca fakt stacilo
@gelinka75 hmmm a to chodíš iba k nej ? povedz mi, oni pracujú iba tam v GIN FIV ? alebo majú aj svoje gyn ambulancie ?
pochopila som ako si to myslela s clostilom....veď keď sa jej opýtaš, nič sa nestane ..nevieš čo je s mates ??? prečo ju sonka43 posiela na pohotovosť ? ona mala ísť v pondelok na krv nie ?
@janap76 tak my do GF chodime pomaly uz rok, ale mam svojho ineho gynekologa, len ten ma nevie poriesit a odporucil ma car, takze asi sa nikam nedopracujem, keby som isla za nim, maximalne mi spravi preventivku a cyto.. stenova este robi v ruzinovskej nemocnici a tusim aj drabek ale ze vraj sa da normalne k nej aj chodit tam do gf a mat tam kartu

@gelinka75 😉 šikulka 😵 dakujem 😉