Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
ano,citala som to,co napisala vcera..dufam,ze je vsetko v poriadku..nechcela som nikoho vylakat🙂
ospravedlnujem sa...🙂 ja som mala strasne krce,zacala som trosku krvacat a...nedopadlo to dobre...preto som jej radila,alebo chcela poradit,aby necakala az do pondelku,aby isla na pohotovost..ale nechcela som nikoho vylakat...
Ale ona je urcite v poriadku!
@gelinka75 rčite suhlasím s tebou,že clostík je na to aby ich bolo vela,ale ako zabezpečiť aby ten najdomonantnejší bol v zdravej strane netusím...ja som napr teraz naposledy mala asi 3 v zdravej strane ,ale foliky boli malučke a v tej brrrrr strane ich bolo asi 6 a z toho 3 velké:(....tak čakám kedy to bude opačne🙂 😉
@lexus77
@gelinka75 inak čakať na folík je na nervy a ešte čakať aby bol na SPRÁVNEJ strane, to je extra na nervy 😠 to fakt nezávidím 🙂 tak už len nech sa zadaríííííí .... ale ja si čítam všelijaké temy, neprispievam tam iba si čítam a toľko snažilek v rokoch 2007, 2008 ...a iné roky ...proste nedalo sa nedalo a teraz je rok 2012 a pri nicku majú : 1 dieťa alebo 2 deti a URCITE BUDEME MAŤ AJ MY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😲 A VŠETKY 🙂 .... a hotovo
kočky ja už padám robiť tie lievance 🙂 sa mi nechce ale jesť by som ich jedla vždy 🙂 prajem pekný zbytok soboty 🙂
Ahojte babule, takze vcerajsi vecer som v ukrutnych bolestiach zakoncila na urgente.
Zhrnutie: abortus spontaneus incompletus ☹

@gelinka75 máš to do BA ďaleko ? ja mám tiež svojho gyn, ale tem je tak na dve veci ... v podstate na to čo si povedala ...môj dr je nemožný.chcem iného 🙂
kludi že by som išla k tvojmu feši ??? 😀 😀 😀 😀 neeeee to by bolo ďaleko 🙂