icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
24. sep 2012

@lubanka jeeeeeeeeeeeeeeeeej, to by bolo žúžo, ale bez chlapov....vsak naco vozit drevo do hory 😀 😀.

gelinka75
24. sep 2012

@klaudia001 u nas v car beru nad 10 je tehotnost, je to pociatocne stadium... to ze je v krvi hcg znamena, ze embryjko sa chytilo, ale ci ostane..to uz je otazne ☹

gelinka75
24. sep 2012

@azzura @lubanka ja som take dzusy nikdy nepila kvoli cyklu a aj to pomaha? zacala som pit Gynastan, mrcha konci a zaciname pomaly snazilkovat

azzura
24. sep 2012

@gelinka75 ked ti mam pravdu povedat, tak mne grep. dzus na hlien vobec ale vobec nepomohol, ani tie lanove semiacka. Mala som ho furt tak biedne, a ananas sa pije po ovu na uhniezdnenie.

lubanka
24. sep 2012

@azzura @gelinka75 samozrejme, že bez chlapov... 😉 oni to iba cvaknú... viac sa od nich nečaká 😝 si predstavte, že by sme odtiaľ všetky došli tehu 😀 😀 😀 a doma by sme povedali, že je to tým kvalitným ovzduším??? 😀 😀 😀
ja neviem načo sú tie džúsy, ale všade baby píšu, že pri snažení ich pijú, že pomáhajú, tak aj ja som začala, ale asi sa na nich... je mi z nich stále zle a čo sa týka hlienu... ja ho mám dosť, takže ak je to iba kvôli tomu 😠 tak ja to nepotrebujem... mimochodom mne sa aj po fytosoji zdalo, že mám ešte viac hlienu 😕

azzura
24. sep 2012

@lubanka ak ti je zle, tak ich nepi a ak mas aj dost hlienu. sme nejake divne, že nam nic nepomaha.....co uz, musime pockat uz len na ten zazrak 😀 😀 😀

gelinka75
24. sep 2012

@azzura @lubanka asi sme fakt divne, musime pridat na snazeni, nic sa neda robit 😀

janap76
24. sep 2012

@klaudia001 ahooj 🙂 klaudi 🙂 joooj keby to nebolo tak ďaleko 🙂 dnes sme boli zas na krv aj ultrazvuk - a poobede mám volať či bude vklad zajtra alebo v stredu. Je to trochu divné lebo ovu test sa tváril že ovulka bola v sobotu a dnes mi povedal že ten folik čo mal v piatok 18 mm zmizol, že to bola asi cysta a že na pravej strane mám 19 mm folík - na ľavej nový 15 mm. Ženy čo si o tom myslíte ?
aj my dodržiavame obdeň 🙂
... ako si sa mala cez víkend ? okrem tutulimutuli 🙂

janap76
24. sep 2012

@mates777 všetky na teba čakáme 🙂

azzura
24. sep 2012

@gelinka75 a ako chces pridat na snazeni?? ved to vsetko co sa deje zial nie je v nasej moci. To by sme museli zmenit postoj k veci, byt ine baby, take co im je vsetko u riti, flakaju sa, uzívaju si, nic neriesia ......

lubanka
24. sep 2012

@azzura presne... a začneme rodiť ako čerešňa 😀 😀 a o pár rokov máme každá vlastné futbalové mužstvo 😉 budeme organizovať zápasy TT proti BA a proti BJ... 😀 😀

azzura
24. sep 2012

tak konecne som sa objednala po X rokoch na alergologiu......nech mi konecne zistia z coho mavam kazdy rok ten 4 mesacný chronicky kasel, zajtra idem na ORL a potom 4.10 na alergologiu. Ked uz nebude umele tak nech aspon inu vec konecne doriesim

azzura
24. sep 2012

@lubanka v nasom veku uz asi nestihneme futbalove muzstvo. Mne by uplne stacilo aspon to 1 🙂

lubanka
24. sep 2012

@azzura ako? po tých všetkých stimulkách a "pomôckach", čo do seba trepeme... naraz "vrhneme" aj 2-3 deti... otočíš zo 3x a jeto...do 40.tky máš zabezpečené 😝 😉

gelinka75
24. sep 2012

@lubanka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 raz to musi vsetko zafungovat

azzura
24. sep 2012

@lubanka ja budem rada ak prezijem jednu stimulku, a nedajbože aj bude uspesna. Ja tazko znasam akekolvek lieky, aj z clostilu mi bolo zle, mna aj ant. napinaju.....proste ja ked budem stara, tak to sa radsej dam utratot, ako keby som mala do seba ladovat tony liekov.

Pocuj, radsej dame to muzstvo dokopy z nasich deticiek....neverim že by zo mna bola ceresna 😀

azzura
24. sep 2012

@gelinka75 len kedy bude to RAZ
@lubanka

lubanka
24. sep 2012

@azzura 😕 😕 😕 😕 😕 😕 a proti komu budeme hrať? 😕 😕 😕 😕 😕 keď ich zmiešame?

gelinka75
24. sep 2012

@azzura nebude ti zle, mne je z antiky na vracanie a zo stimulky mi nic nebolo...to az estrofem ma dorazil, ale to sa berie na KET

azzura
24. sep 2012

@lubanka proti detom ktore prisli na svet ani nevedia ako. Nase budu akcne, lebo budu nastimulovane 😀 😀 😀

azzura
24. sep 2012

@gelinka75 no vsak uvidime, ako povedal slepy 😎

azzura
24. sep 2012

uz chcem ist domov, dnes sa nejak neviem nastartovat a pisem same hovadiny do rozhodnutí 😠

sonka43
24. sep 2012

@mates777 nemas si co vycitat,urobila si spravne..ked si mala take strasne bolesti ...uz by to nic nezastavilo...neboj,hlavu hore,bude vsetko dobre..ked nie teraz,tak nabuduce urcite! ja sa tiez tak utesujem

mates777
24. sep 2012

ahojte zienky, tak som tu .... a pravdu povediac som si asi mohla dnesnu navstevu v CAR odpustit ...☹
som velmi sklamana z pristupu lekarov v CAR a este viac zo seba, ze som nedokazala nic povedat a len som tam stala s otvorenou hubou a nezmohla som sa ani na slovo , sono mi robili cez brucho...povedala som ze este trrochu krvacam....to ma zvozila dr ze ci neviem ze pri utz cez brucho musim mat plny mechur.... na to som jej povedala so slzami v ociach ZE NEVIEM....
cize na sone nic nevidela...v papieroch mam ze potrat nekompletny a ked som sa spytala ze ci ma teda budu cistit na to mi povedala ze nie ze pri mini potratoch sa to vycisti samo....ale ze ak neklesne HCG ze sa teda este uvidime tento tyzden...vraj koli mimomaternicovemu ...co mimochodom tiez nechapem...a inak kedze mam jedneho mrazacika, ze sa uvidime 14 den menzesu.... to je asi tak kratke zhrnutie dnesnej navstevy v CAR
jaj a este sa na mna pozreli ako na drbnutu ze preco neuzivam nadalej utros a ja ze ved ale ja som zacala velmi krvacat v sobotu a to si sestricka neodpustila poznamku, ze to ste mali v tom pripade JEST!!!! no otras...
som zhrozena a sklamana...este ze tam nebol moj chlap....potvrdili by sa jeho slova...
Dnes som si tam pripadala, ako pacient, ktory ich strasne obtazuje svojou navstevou...a uz som nebola pre nich zaujimava, kedze gro (financne) je uz na ich ucte....Je mi luto ze to tak pisem, ale je to tak....vsetko mohlo byt uplne inak, keby pacientku informovali o zakladnych veciach....preto baby bojujte pytajte sa a nikdy nemajte pocit, ze ich obtazujete svojimi telefonatmi alebo tak....ja som to neurobila a tak som aj dopadla...☹

gelinka75
24. sep 2012

@mates777 ach jaj a to ta predtym neupozornili, ze mas jest utros a nie vkladat keby si krvacala alebo spinila? dokedy si ho brala? lebo to moze byt pricina tiez potratu, nemas vlastny progesteron a tak plod sa nema z coho zivit.. ☹ brali ti aspon krv? ze kolko je hcg?

mates777
24. sep 2012

@gelinka75 spinila som od soboty a v piatok som isla na pohotovost v piatok som ho etse brala a od soboty nie lebo som sa riadne rozkrvacala....ale vkladala som si ho....cize uz pri spineni tyzdnovom bolo toho asi malo, kedze to spinenim islo von...nepovedali mi vobec nic ani ze mam volat ani zvysit davku ani papat utros ani nic
jedine co mi povedlaqi, ze mozete spinit, je to normalne a moze vas boliet brucho ako pri menzes...toto je vsetko s cim som odchadzala po ET...cize vsetko som brala, ze to tak moze byt....som ale truba ze som nevolala sama...
ale bohes ja nie som studovany medik....a neviem co je a co nie je normalne...
v piatok som mala HCG 80 a dne si budu volat kazdu chvilu ze kolko je v krvi...

mates777
24. sep 2012

musim si ist zapalit jednu cigu, lebo som zurivaaaaaaaaaaaaa...

janap76
24. sep 2012

@mates777 ☹ 😔 vieš je to hrozné, chúďatko ... ☹ sebe nerob žiadne výčitky ☹ oni by si zaslúžili nakopať a zrevať na nich...nech nás neberú ako tovar na bežiacom páse, oni to robia roky a neuvedomujú si že každej jednej pacientke by mali všetko vysvetliť aj 2 x ... pretože to nemáme odkiaľ vedieť... a ide tu o životy...myslím na teba, a je mi ľúto čo sa stalo, ale seba neobvyňuj....drž sa

gelinka75
24. sep 2012

rozmyslam nad tym, ze aky hrozny pristup

janap76
24. sep 2012

teraz som volala do GV ... mám si hneď ísť dať pichnúť pregnyl a zajtra prísť ... ale folík mal 19 mm ...myslíte že je to dosť ?