Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
baby
som zrutena
voalai mi z CAR...zahravaju sa so mnou....vraj som tehotnaaaa...a mam okamzite opat nasadit utrogestan....HCG bolo 550
vraj to este nie je vyhrate ale musim lezat 🙂
@mates777 och, velmi, velmi ti drzim palce..
@sonka43 akože nič v zlom ale denne v telke vidíme že "celebrity", ktoré rodia aj po 45 a určite 99% nepočne prirodzene 😠 ...len to nie si ničia známa, sestra alebo žena ... ja aj keď som v GV ... ja to tak cítim...proste pre nich to je biznis....oni nás nevidia ... ale zas určite nie sú taký všetci 🙂 len hľadať ihlu v kope sena... neviem kedy .
zijeme vo Sajciarsku,tentokrat sme sa rozhodli skusit stastie tu...tak uvidime...vo stvrtok mame prvu konzultaciu..
@gelinka75 no ja mam len 3x1 papat... ved uvidim...mamm vybaveneho primara na zajtra rano a vsetko sa uvidi...idem na sono a uvidime...
nemozem sa este tesit ani trosku, pretoze po sprave typu potrat sa toto nejako ´pochopit neda....a vraj moze ist aj o mimomaternicove, tak neviem...uvidime neskor...
@gelinka75 ano,skusime vo svajciarsku...bolo to pre mna dost unavne jazdit hore-dole na Slovensko...dufam,ze tu sa nam to uz podari. ..po 2 neuspesnych pokusoch som spontanne otehotnela,ale bohuzial len do 5.tyzdna...pred dvomi mesiacmi...tiez uz som z toho unavena,ale vela casu uz nemam(myslim na babätko)🙂,takze musime skusit este rychlo vsetko co sa da🙂

@mates777 daj potom vediet aka je hodnota HCG, nic si nevycitaj, mali ta na vsetko upozornit a nie takto sa zahravat s tym, ze kazdy vsetko vie..