icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

mates777
25. sep 2012

@azzura kraasa....a ja tu opisujem ake hovienka mam na vlozke a ci je to spinenie 😀

gelinka75
25. sep 2012

@azzura muzi to inak prezivaju, nie si vysinuta, to by sme vsetky potom mali byt 😀

azzura
25. sep 2012

@mates777 moja, ale on vsetko necita 😀 😀 😀 . Ja ked som bola na 1.IUI a stalo sa mi to že som raz poriadne hnede zaspinila a potom nic, tak som mu to ukazovala....lebo take som este nemala....takže odo mna je zvyknuty na vselico.

azzura
25. sep 2012

@gelinka75 vsak aj on zistuje ze som v pohode, a že som este v norme 😀 😀 😀 vysinutost este len pride

gelinka75
25. sep 2012

@mates777 este moze byt, ze niekde sa ti sliznica odlucila a niekde nie a prave tam je embryjko, lebo ti dost rychlo rastie to hcg, nechce sa mi verit, ze by to malo byt mimomaternicove

mates777
25. sep 2012

@gelinka75 ak sa to pocita od poslednej mrchy, tak zajtra resp. vo stvrtok bude presne 5 tyzdnov no a mimomaternicove zatial vylucil, pretoze mi za dva dni vysoko vyletelo HCG

gelinka75
25. sep 2012

fuuu mam ist na poradu a nechce sa mi.......

gelinka75
25. sep 2012

@mates777 tak je este skoro, ja verim, ze to bude ok..

mates777
25. sep 2012

@gelinka75 nechoooooooood, povedz ze ta potrebuje teraz klub vysinutych zenskyyych 😀

mates777
25. sep 2012

@gelinka75 no ja tomu uz nejako neverim zase....ale toto je na knihu bohes.... 😖

gelinka75
25. sep 2012

@mates777 no keby sa to tak dalo, neni tu ani sefka, ja tam musim za nu prezentovat vysledky...

knihu vydas, ked sa male narodi, ale vsak az na to mierne krvacanie je u teba vsetko ok, takze mas dobru nadej 😀

lexus77
25. sep 2012

mates777 gratulujem a budem držat všetky palce aj tie ktore nemám🙂

azzura
25. sep 2012

@mates777 musiš verit, ked to @gelinka75 hovori 😉 však @lexus77

lexus77
25. sep 2012

@azzura @mates777@gelinka75 presne tak snažilky moje....malo prispievam,ale snažím sa to tu ťítať a občas niečo pridať....musíme veriť,veriť,veriť....nič iné nám neostáva a potom ešte dúfať......poznám,že doufej v horší stane se lepší🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

azzura
25. sep 2012

@lexus77 kráááááááááááááááásne si to napisala 😎

mates777
25. sep 2012

@gelinka75 mierne? ja som skoro tyzden spinila a cez vikend som krvacala dooost dobre...cize ja som naozaj bola v tom, ze potrat...vcera uz len trolinku a dnes tak isto...ale cervena krv, nie spinenie hnede ako na zaciatku....a na to mi sestricka z CAR co mi vcer aoznamovala ze som tehu povedala, ze sa moze odlupovat z maternice, ale ze som 100% tehu....a mam okamzite nasadit utros...

gelinka75
25. sep 2012

@mates777 ale odvtedy ti hcg rastie tak to potrat nie je.. bud rada 🙂

mates777
25. sep 2012

@gelinka75 no v piatok bolo 80 cez vikend som krvacala a v pondelok 550...ja rozmyslam este ci nebolo mozno vyssie cez vikend a teraz to mozno klesa....a sliznica je nizka...to co??? aj pri 6 mm sliznici mozem byt tehu???

lubanka
25. sep 2012

@mates777 čau... čítam, čo všetko sa udialo... včera som tu bola len na skok, lebo marodim, som chorá jak pes, mám zápal priedušiek 😠 ale... mimomaternicové... nemyslím, bolí ťa vaječník? mňa pri mimomaternicovom neskutočne bolel a bolo to sprevádzané krvácaním cca 3týždne vkuse. počuj a ty máš krv v poriadku? myslím, či nepotrebuješ niečo na riedenie krvi? lebo ja som pri 1IVF (chytili sa mi 2embryjká) krvácala a špinila na striedačku cca od 5tt až do 20tt... a v 12tt( keď si dobre pamätám) som tak silno zakrvácala, vyšli zo mňa obrovské hrudy krvi, ja som myslela, že som potratila, tak som išla na pohotovosť a tam mi povedali, že potrat to nebol (ale iba preto, lebo v takom tt to už bolo vidno na ultraz), tak som musela už stále iba ležať, proste celý čas stres, stres, stres... až do 26tt, kedy sa to skončilo fiaskom, len preto, lebo debili doktori nehľadali príčinu prečo stále špiním, hučali niečo o tom, že ako prvorodičke sa mi rozťahuje maternica a praskajú cievky a blablabla a pravda bola úplne inde... tým ti nechcem pridávať a strašiť ťa, iba sa pýtam, či je krv v poriadku a to čo ti lekári trepú... ber viac menej z rezervou, pokús sa spoliehať sama na seba, na maličké a veriť, nič viac ti teraz nepomôže, kým sa tí idioti v CAR a nemocnici nedohodnú... a po ďalšie, ja by som tie voloviny od lekárov v nemocnici brala na 50%, lebo oni o ženách a problémoch spojených s umelým vedia veľký prd!!! sú v tomto taký dutí ako aj my, takže keď niečo volaj a choď iba do CAR. aj keby si ich mala vyrušovať denno-denne... mne lekár z CAR, keď som mu povedala, ako som skončila, zagúľal očami, povedal, že prečo mi môj lekár nedával injekcie na riedenie krvi a po mojej odpovedi na otázku, ako riešili predčasný pôrod, že mi dali v 25tt serkláž, sa tak tresol po čele, zagúľal očami a povedal, že tým iba urýchlili pôrod...
viem aká si neistá, nevieš komu veriť, viem sama som si podobným prešla, iba čakať v strachu, neistote, vkuse sa len sleduješ, bojíš sa aj postaviť a pohnúť... mne keď hrozil predčasný pôrod som (vert či never) ležala bez pohnutia 2týždne na chrbte(misa pod zadok, jedlo, pitie po ležiačky a čakala som na milosť a nemilosť sestričiek)... po pôrode som mala také dekubity a bolesti... že to neprajem nikomu ☹ teraz to tu nepíšem preto, aby ma niekto ľutoval, to vôbec nie, len chcem aby si si uvedomila, že viem čo je strach, fakticky... ale stále je obrovská nádej, že sa to nakoniec dobre vyvinie, ale musíš sa v prvom rade vzchopiť ty, lebo stresom to môžeš pokaziť... snaž sa pozitívne myslieť (po tom čo som ti napísala, to viem prečo hovorím a viem, že je to ťažké, ale musíš, to malé nemôže bojovať samo) už nech bude, čo bude, ale ty budeš mať pocit, že si urobila maximum... takže znova lež, pozitívne myslieť, snažiť sa upokojiť, čím menej sa sledovať (ak sa dá) a brať utroš... a ver, že o pár dní napíšeš, že všetko zlé už máš za sebou a teraz si užívaš krásne tehuľkovanie a s radosťou očakávaš 40tt 😉 prajem ti to z celého srdca 😵

janap76
25. sep 2012

@mates777 juuj to je ale napínavé 🙂 ale je veliká nádej že bude dobre 🙂...teraz zas musíš vydržať do štvrtka ? budú ti zas brať krv ? dovtedy už nebudeš ani krvácať....neviem či som to tu spomínala, no mojej kamaratky mama mala normálny menzes prvé 3 mesiace, kvôli tomu nemala ani šajnu že je tehotná...a keď jej mrcha vynechala už bola vo 4 mesiaci a tak držíme pršteky mocno 🙂 veľmi 🙂...tie nervy ti nezávidím 😉

gelinka75
25. sep 2012

@lubanka pekne si to napisala, so vsetkym suhlasim..sme si uz preskakali svoje a na hlupost lekarov stale doplacaju dalsie a dalsie baby...ved aj ja by som uz nemala vajecnik keby ma jeden debil odoperoval...esteze mame aj zdravy rozum, ale to az po sklamaniach ☹

gelinka75
25. sep 2012

@lubanka skore uzdravenie

janap76
25. sep 2012

tak ja som už po IUI... a teraz sa budem snažiť veľa usmievať a čakať na malú fazuľku 🙂 ...tak lubanka ? a rovnako prajem skoré uzdravenie 🙂 ozaj a ešte sa budem dosť ulievať 😀

kluadi dúfam že si OK 🙂

lubanka
25. sep 2012

... na margo toho, že lekári v nemocnici toho fakticky o umelom veľa nevedia... keď som ležala s krvácaním v nemocnici (12tt) tak mi lekári povedali, že načo toho toľko užívam aj duphaston 3x2 aj utrogestan 1x2, že to treba znížiť a utrogestan úlne vyhodiť... 😠 tak som oficiálne znížila a na tajňáka (mala som schované v šuplíku) brala všetko ako mi nariadili lekári v CAR... 😉

mates777
25. sep 2012

@lubanka ahoj choroba moja...normalne si ma rozplakala...ale v dobrom samozrejme...v prvom rade ti chcem popriat skore uzdravenie....zapal priedusiek nie je sranda a preto sa cim skor vyliec...
v druhom rade ti velmi pekne dakujem za povzbudive slova, ktore su teraz fakt jedinou vecou, ktora ma dokaze ako tak upokojit...
tato ,,honba,, za babom je uz fakt otrasnaaa a najhorsie na vsetkom je to, ze vsetci dr. ta maju na haku...uz nech to dopadne ako to dopadne, urobim vsetko preto, aby to bolo v poriadku...nik mi nekontroloval krv a zaraza ma aj to, ze dnes som si myslela ze po znamosti vybaveny dr nieco s tym krvacanim urobi...a nic...je uz sice ovela mensie ale je to krvacanie...
je mi velmi luto, cim vsetkym si si musela prejst a cim prechadzas tak dlhu dobu...je to smutne, ze nakoniec ti viac pomozu baby z konika ako nejaki studovani medici v CAR alebo nemocniciach....pripadam si ako v prvotno pospolnej spolocnosti....

mates777
25. sep 2012

@janap76 hlavu hore nohy hore a dobru knizku pred seba...prajem vela vela stastiiicka 🙂 a hlavne vela vela //

janap76
25. sep 2012

@lubanka bože ako to môžu, tvária sa ako bohovia ...a pritom keď niečo nevie, prečo sa neopýta kolegu ktorý sa na to špecializuje ! ale ty si to na tajňáša vyriešila dobre 😉 šikula 🙂

lubanka
25. sep 2012

@mates777 hm to s tým vybaveným lekárom... je diskutabilné... ja som mala tak isto vybaveného primára, je to manželov kamarát... kamarát, ktorý sa síce snažil pomôcť, ale nie za darminko 😠 a pritom ani neviem, či mi vlastne nepomohol, alebo ma doriadil... ale to je už jedno... čo ti vravia lekári počúvaj, ale pýtaj sa aj druhých, čítaj na nete a hlavne používaj svoju hlavu a svoj inštinkt alebo ako to mám nazvať, ja totiž vždy mávam také ciťáky... neviem to vysvetliť, ale myslím, že celkovo ženy majú tento zmysel dosť dobre vyvinutý... uvidíš, že všetko dobre dopadne! 😉 a ak Bože chráň nie... budeš pre budúcnosť už múdrejšia, ale verím, že takú múdrosť už nebudeš potrebovať 😵

mates777
25. sep 2012

@lubanka dakujem lubanka...

lubanka
25. sep 2012

@gelinka75 ďakovám... 😉 to s tým vaječníkom... to ja by som aj k tomu vedela napísať pol stranový komentár 😠 niečo podobné, ako si napísala ty... keby nie rozum a starší skúsený lekár... dnes mám iba jeden... našťastie mám všetko s čím som prišla na svet 😉 😵 už iba na šťastie čakám 😀 😀 (ja už ani nepíšem, že na baby, lebo mne lekári vravia, že mi chýba šťastie 😝)