icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
24. sep 2012

@gelinka75 no z tvojej dr som mala dobrý pocit aj ja ... ty nemáš taký pocit že keď sa pýtaš, že im to vadí ? ja mám...gelinka opýtam sa radšej teba 🙂 pichli mi dnes poobede pregnyl a zajtra ráno ideme na IUI ... myslíš že máme ešte dnes dať sexík ? 🙂

gelinka75
24. sep 2012

@janap76 radsej nie aby ste setrili spermie 😀 ale tusim oni kazu este po IUI to znova poistit aj doma

janap76
24. sep 2012

@sonka43 budem ti držať prty aby si mala šťastie a aby to vyšlo a nedaj sa 🙂))

janap76
24. sep 2012

@gelinka75 hmm to znie rozumne, vedela som že ty mi poradíš niečo rozumné...ja ako by som mala vypnutý mozog 🙂 resp.jeho zbytky...ďakujem 🙂 a dobrú noc..

janap76
24. sep 2012

@klaudia001 ráno idem na IUI 🙂 drž mi prsty 🙂)))))))))) dobre ? tak čau klaudi 😉

gelinka75
24. sep 2012

@janap76 nech to dobre dopadne 😵 🙂

janap76
24. sep 2012

@gelinka75 ďakujem pekne 🙂 nebudem ti klamať ...jasné že sa nádejam a veľmi 🙂 tak dúfam že nebude nasledovať sklamanie. ...ďakujem ešte raz gelinka 🙂

mates777
24. sep 2012

@janap76 drzim silno silno prsteky, nech ti to vyjde....

janap76
24. sep 2012

@mates777 ďakujem že si si na mňa spomenula ... pri tom čo teraz máš ... aj ja tebe 🙂 🙂 🙂 a pekne ležkaj 😉

mates777
24. sep 2012

@janap76 myslim na teba...na vas vsetky....uz to tu treba trosku rozkolajnicovat bohes.....tak dufam, ze zajtrajsim dnom zacinas.... 😎

mates777
24. sep 2012

nemozem spat zienky....otras pocit.... 😖

zvolsiinylogin
25. sep 2012

@mates777 hlavne sa ukludni, stres je to asi najhorsie, co moze byt...papaj vitaminy, utros, odpocivaj....hlavne, ze sa hcg zvysuje, urcite uz mas teraz nad 1000...neboj, vsetko dopadne dobre , bude to o.k....

zvolsiinylogin
25. sep 2012

ahojte, tak som 28 DC, ale uz citim, ze pride...zacina ma pobolievat brucho...aspon budem vediet, aky dlhy cyklus vlastne mam...tak drzim vam palce..

gelinka75
25. sep 2012

@zvolsiinylogin cauko, to mas nejake dlhe nie?

mates777
25. sep 2012

ahojte 🙂
tak podavam hlasenie c.1 763 😎
bola som u primara u nas v nemocnici....nevidi anio mimomaternicove ani maternicove tehotenstvo...vraj pri HCG 500 by uz malo byt vidno aspon nieco.... sliznoca mi klesla uz na 7 mm....mam prist vo stvrtok na HCG ....
uz by to ale naozaj mohlo skoncit, lebo toto smeruje na psychiatriu pomaly, ale isto 🤐

azzura
25. sep 2012

@mates777 ahojko, chudatko to co za nervy prezivas. A co ti primar na to vsetko povedal: HCG stuplo, ale sliznica klesla??

mates777
25. sep 2012

@azzura ahoj moja...neviem ci si citala vsetko...mne je uz na grc zo vsetkeho a zo vsetkych dr...sa asi dostanem na psychiatriu fakt 😠
vcera som sa skoro zrutila ked mi po vikendovom krvacani zavolalai z CAR ze som tehotna....a primar dnes nic nevidel...nic ani v maternici ani mimo
takze som fakt asi potratila...vraj pri hodnote 500 by uz mal nieco vidiet...

azzura
25. sep 2012

@mates777 ja som vcera bola uz v posteli, ked mi mm dosiel povedat, že vraj mas HCG zvýšene, celu noc som nad tebou premyslala.
Nechapem ten celkový prístup lekarov, teraz ani nevies ci si alebo nie si tehu...takže musis cakat do stvrtka. Cudne zvysuje sa ti HCG ale znižuje sliznica, to co je uz za jav. Mimomaternicove asi nemožes mat, ci??? ved embrio vkladaju do maternice.... Dufam, že papaš poctivo utros a oddychujes, nejak sa zamestnaj, lebo ta picne....

mates777
25. sep 2012

@azzura no utros papam, ale cez vikend som ho nejedla ...lebo som nevedela ze ho mam jest...a strasne som krvacala...vcera ked mi volali z CAR ze som tehu som ho zacala papat...
a pri IVF moze byt tak isto mimomaternicove, ale toto mi dnes vylucili nakolko hcg mi stuplo od piatku vyrazne...

azzura
25. sep 2012

@mates777 som z toho jelen a ty asi aj korunovany.....neviem sa dockat co z toho bude, dufam že tehu, MUSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII 😉 takže lez, iba na WC možeš ist

mates777
25. sep 2012

@azzura je to otras
sestricka ked mi volala ze som tehotna si to odniesla...ja som sa rozrevala a kricala som na nu ze preco ma skusajuuuu tolko, ze sa pomylila urcite pretoze ja som cez vikend potratila a bola som na urgente a mam to aj cierne na bielom....otras...jeden den si tehu, potom potratis, potom si zase tehu, potom nevieme co som...a nik neriesi, ze stale krvacam....sice uz nie tak silno ale krvacam.....
ale test mi vecer ukazal zase krasne //.....ale to mohol...kym klesne hcg to tam este asi bude dlho....
mna z tohto fakt odvezu v krasnej bielej bundicke bez rukavov 😀

azzura
25. sep 2012

@mates777 moja vydrž, viem že mne sa to lahko hovori, lebo neviem co prezivas....ale nervaky ti nepomozu. Tak to je super, že si na sestricku kricala, aspon si jej vratila ten jej hnusny pristup k tebe 😀 mas u mna pohvalu

gelinka75
25. sep 2012

@azzura tvoj mm to tu sleduje? 😀

@mates777 tiez nechapem, ze stupa HCG a sliznica klesa, niekde to embryjko musi byt ☹

gelinka75
25. sep 2012

ja som mala pri mimomaternicovom 628 hodnotu a nevideli ho nikde, len si mysleli, lezala som na koze a sami medici nado mnou a 5 lekarov sa radilo, fakt hnusne taketo nieco prezivat a ze krv ide z lava tak ideme operovat, nasli mi to v lavom vajcovode, ale predtym vsetkym som asi 4 dni bola v nemocke, kde sa zacala nahanacka za mojim babatkom, kde vobec je??? milion utz, krvnych testov...cele zle ☹

azzura
25. sep 2012

@gelinka75 nie, iba obcas....vcera som mu hovorila co sa stalo na MK. Ked on do noci pracuje na PC , tak vramci oddychu googluje a tak vcera isiel na MK 🙂

azzura
25. sep 2012

@gelinka75 ale ja som si myslela že take veci sa pri uelom nemožu stat, ved ho vkladaju do maternice.....co tak skakalo že voslo do vajcovodu, ci kde????

mates777
25. sep 2012

@gelinka75 azzura no inak tvoj mm musi byt dooost zhrozeny z nas 😀
geli a myslis si ze uz by malo byt asppon nieco vidno na sone??? pri HCG 550? mne uz statocne drbka.... 😠

azzura
25. sep 2012

@mates777 akurat ze nie je zhrozeny, aspon zistuje ze nie som až taka vysinuta a že su aj viac, a že je to normalne co akurat riesime a prezivame 😀

gelinka75
25. sep 2012

@azzura moze sa stat, ono to chvilu moze putovat az pristane vo vajcovode ☹

@mates777 uz si asi v 6 tyzdni? aspon bodku by museli vidiet, teraz budu sledovat ci ti rastie hcg a budu ti robit sono

azzura
25. sep 2012

@gelinka75 aha, tak zas som mudrejsia