Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@klaudia001 ráno idem na IUI 🙂 drž mi prsty 🙂)))))))))) dobre ? tak čau klaudi 😉
nemozem spat zienky....otras pocit.... 😖
@mates777 hlavne sa ukludni, stres je to asi najhorsie, co moze byt...papaj vitaminy, utros, odpocivaj....hlavne, ze sa hcg zvysuje, urcite uz mas teraz nad 1000...neboj, vsetko dopadne dobre , bude to o.k....
ahojte, tak som 28 DC, ale uz citim, ze pride...zacina ma pobolievat brucho...aspon budem vediet, aky dlhy cyklus vlastne mam...tak drzim vam palce..
@zvolsiinylogin cauko, to mas nejake dlhe nie?
ahojte 🙂
tak podavam hlasenie c.1 763 😎
bola som u primara u nas v nemocnici....nevidi anio mimomaternicove ani maternicove tehotenstvo...vraj pri HCG 500 by uz malo byt vidno aspon nieco.... sliznoca mi klesla uz na 7 mm....mam prist vo stvrtok na HCG ....
uz by to ale naozaj mohlo skoncit, lebo toto smeruje na psychiatriu pomaly, ale isto 🤐
@azzura ahoj moja...neviem ci si citala vsetko...mne je uz na grc zo vsetkeho a zo vsetkych dr...sa asi dostanem na psychiatriu fakt 😠
vcera som sa skoro zrutila ked mi po vikendovom krvacani zavolalai z CAR ze som tehotna....a primar dnes nic nevidel...nic ani v maternici ani mimo
takze som fakt asi potratila...vraj pri hodnote 500 by uz mal nieco vidiet...
@mates777 ja som vcera bola uz v posteli, ked mi mm dosiel povedat, že vraj mas HCG zvýšene, celu noc som nad tebou premyslala.
Nechapem ten celkový prístup lekarov, teraz ani nevies ci si alebo nie si tehu...takže musis cakat do stvrtka. Cudne zvysuje sa ti HCG ale znižuje sliznica, to co je uz za jav. Mimomaternicove asi nemožes mat, ci??? ved embrio vkladaju do maternice.... Dufam, že papaš poctivo utros a oddychujes, nejak sa zamestnaj, lebo ta picne....
@azzura no utros papam, ale cez vikend som ho nejedla ...lebo som nevedela ze ho mam jest...a strasne som krvacala...vcera ked mi volali z CAR ze som tehu som ho zacala papat...
a pri IVF moze byt tak isto mimomaternicove, ale toto mi dnes vylucili nakolko hcg mi stuplo od piatku vyrazne...
@azzura je to otras
sestricka ked mi volala ze som tehotna si to odniesla...ja som sa rozrevala a kricala som na nu ze preco ma skusajuuuu tolko, ze sa pomylila urcite pretoze ja som cez vikend potratila a bola som na urgente a mam to aj cierne na bielom....otras...jeden den si tehu, potom potratis, potom si zase tehu, potom nevieme co som...a nik neriesi, ze stale krvacam....sice uz nie tak silno ale krvacam.....
ale test mi vecer ukazal zase krasne //.....ale to mohol...kym klesne hcg to tam este asi bude dlho....
mna z tohto fakt odvezu v krasnej bielej bundicke bez rukavov 😀
ja som mala pri mimomaternicovom 628 hodnotu a nevideli ho nikde, len si mysleli, lezala som na koze a sami medici nado mnou a 5 lekarov sa radilo, fakt hnusne taketo nieco prezivat a ze krv ide z lava tak ideme operovat, nasli mi to v lavom vajcovode, ale predtym vsetkym som asi 4 dni bola v nemocke, kde sa zacala nahanacka za mojim babatkom, kde vobec je??? milion utz, krvnych testov...cele zle ☹

@gelinka75 no z tvojej dr som mala dobrý pocit aj ja ... ty nemáš taký pocit že keď sa pýtaš, že im to vadí ? ja mám...gelinka opýtam sa radšej teba 🙂 pichli mi dnes poobede pregnyl a zajtra ráno ideme na IUI ... myslíš že máme ešte dnes dať sexík ? 🙂