Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
babenky moze ma zaha palit z utrogestanu???? 😀 (papam ho len od vcera vecera)
😀 😀 😀 alebo si namyslam ze som tehula???
CISTA PSYCHIATRIA TOTO...
@janap76 ánoooo , držím 😉
ahojte, neviete náhodou niektorá jako si mám urobit čaj z čerstvých šípok ? len tak v celku povarit ? na nete je toho popísaného spusta a neviem kde je pravda......DAKUJEM
@klaudia001 šak na šípky som ja maniak 🙂 ty nevieš o tom ?
@klaudia001 máš ich aj vylúpané od jadierok ?
@janap76 nemám nic, teraz som dobehla, nazbierala som si ich a mám ich v celku, to sa musí ? vylupovat od jadierok ? a mimochodom ležkáš ? užm máš vložené embrijka ?
@mates777 Huráááááááááááá si tehotnáááááááá, GRARTULUJEEEEEM, jaké štastíčko 🙂 , odpoôčívaj, ležkaj, takže sa uchytilo, ešte raz gratuleujeeeeeeem !!!! 😉
@klaudia001 nie som mojko, stale to nie je isteeeee 😵
@klaudia001 ležkám🙂 .. aj motkám sa🙂 ...a vložené mám iba spermijky 🙂 nemusíš to lúpať, to je babračka ...ja si to jednoducho zalejem vriacou vodou a lúhujem pokiaľ ich nevypijem...je to na dne celú dobu ...ale ja si dávam vylúpané....hmmm neviem či tvoje by nebolo lepšie macerovať
@klaudia001 a ešte si nenapísala ako sa máš 🙂
@mates777 vypni celého kona a čítaj si niečo inééééééééééééé 😉
@janap76 mám sa dobrunko, akurát som dojedla maslový chleba s paradajkou */ že obed /, nemám čas varit, idem ešte na šípky do lesa, chcem narobit celej famílii, a je pekne tak chcem využit počasie,
@klaudia001 praveze momentalne mam ten posledny kusok energie a viery ze to skonci dobre vdaka babenkam z konika 😵
vsetky sme si niecim presli a niecim prechadzame...a povzbudive slova najdem prave tu...a v neposlednom rade sa tu dozviem toho ovela viac, ako u lekara 😎
@gelinka75 ano, teraz podla vsetkeho budem mavat dlhsie cykly...dnes este nic, tak zajtra.. 😠
@gelinka75 ďakujem 🙂 ti poviem o dva týždne 😀 neee 🙂 bolo to veľmi rýchle a dr sa ani nepredstavil, vlastne ani neprehovoril...rozprávala na mňa iba sestrička...také divné trošku ... ale teraz budem dúfať že sa mi to tam stretne 🙂 ...keby si počula ako som si teraz vzdychla 🙂 ...som zvedavá kedy to nezvládnem a začnem testovať ... no budem sa snažiť vydržať 🙂 ....a dnes začínam tako ako mates s utrogestanom.
@gelinka75 čo to je sis ? ale držím jej palčeky !!!!
ja som 17 DC a nové nemám nič
janap76 netestuj velmi zavčasu, daj tomu troška čas......keby si bola tehulka, tak sa to nemusí ukázat a zbytočne by ta to vystresovalo 😎 , držím palceeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 , nech porádne jazdí kočárek po tej záhoráckej Senici 😉
@gelinka75 harbuláka mám ako ošetrejúceho lekára, tak asi to bol ten drábek ako vravíš ... tak tak je mi to všetko jedno ...len nech sa mi to tam spojí. Pre istotu sexík včera a dnes poobede bude tiež. Lebo ešte mám ovulku..hlienik hovorí jednoznačne 🙂
azzura budeme na teba myslieť a držať silnooooooo prsty 🙂
@klaudia001 ďakujem 🙂 😉 inak dnes som začala šípkovať - piť šípkový čaj - a tto bude trvať až do jari - každý deň - len ja si ich kupujem cez internet, ty si ich šikula zbieraš sama 🙂 ty si 17 DC a ja 15 DC ...hmmm tak to budeme čakať spolu 😀
@janap76 kolko dnový máš cyklus ? ja 28-30 dnový / ale párkrát som mala aj 31-32 dnový /
@klaudia001 hmm tak ja mám tak 25 - 27 dňový ... tak som zvedavá ako nám to vyjde 🙂

@mates777 ďakujem a jasné 🙂 že 🙂 aj 🙂 ja 🙂 tebe 😉