Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@klaudia001 idu jej zavadzat monitor do maternice ci tam nema ten myom co spominala, nemalo by to byt bolestive, tak dufam, ze bude vsetko v poriadku
prosím Vás poraďte mi ... ten utroš sa mám snažiť vsunúť čo najhlbšie ? alebo je to jedno, len ho tam šupnem a hotovo...neviem či to nie je hlúpa otázka 🙂 tak sorry 🙂
@janap76 jaaaj ale googliš 😉
@klaudia001 neeeee 😀 🙂 😉 negooglujem neeeee 🙂 😉 😀
@mates777 ale ale ale ale NEGOOOOOOGLI !!!!
jaj baby ja mám také jemnunké bolesti jako keby mi mala dojst menštruáia, ale šak som len 17 DC.....
@klaudia001 a nemáš teraz ovulku ?
@klaudia001 aleeebo si mala ovulku skoro a teraz prebieha uhniezdenie ? 😉 😉 😉 žeby ? može ? alebo už mi haraší ?
@janap76 ne ne ne ne, ja som už mala 20.9. teda 11 DC som mala folikul 21 mm už som mala ovuláciu....ja som asi prechladnutá, lebo mám aj taký výtok nejaký, nepáli a nesvrbí ma nič, taký biely hustý.....neviem, bolí ma pravý vaječník a aj podbruško, šak som na studenom nesedela a kabátik nosím podzadkový
@janap76 , takto skoro ??? to neeeeee, to až nejak na 10 den po ovulácii a ja som teprvá piaty
@klaudia001 ja keď sa nachladím zospodu, tak si na noc dávam čajové vrecúška / ženský čaj / do vložky a k tomu ho aj pijem ... mne to zaberá rýchlo 🙂

ženy viete niečo o tom ? :
http://www.otehotnenie.sk/product/vitex-jahnnac...