Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
ja už som prišla na to, sardinky si dám dovnutra a aj čilipapričky, tak a už ich robím, mnaaaaaaaaaaaaaaaaam 🙂
@mates777 jaj zlato, kebyže som blizsie tak si poplaceme spolu a dame "do nosa". Zivot je svina,ale mala by si niekam ist aby si vedela že je to iste že uz niet sanca. A potom sa hned vrhnut na mrazacika...teraz to uz vyjde, lebo si dost nastimulovana. Moja, neviem co povedat, taketo som este nezazila, ale strasne ma to mrzi....ale musis ist dalej
@klaudia001 wow, take palacinky som este nejedla.....to je dobre??
@mates777 teraz len kontrolovat, či odišlo všetko zvnutra / prepáč , že to takto píšem ☹ /
hlavu hore, šak budeš mamina, aj adopcia je riešenie....ked to nejde takto.....
@azzura ja neviem mám chut na sardinky aj pálivé niečo.....
@klaudia001 sardinky by som si dala aj ja, ale rajcinkovej omacke+cibulka dobre osolena+makky teply chlebik 😕
@azzura ani mi nevrav...ja sa asi fakt sundam dnes!!!!!! dovolala som sa do CAR doktorovi konecne...buduci tyzden krv aby si boli isti ze je to uz na nule
ze krvacat este budem...v pripade silneho krvacania alebo teploty okamzite do nemocnice a ze ok uvidime sa cca o mesiac...je mi fakt na zvracanie z nich 😒
@klaudia001 nie to je super ze to takto pises..ved presne o toto tu ide...aby sa to same vycistilo....momentalne nie som schopna dat hlavu hore...ale snad to prejde... ☹
@gelinka75 no uz som volala...vid vyssie pisala som azurke nasej....
nie ja si myslim ze super by bolo ostat po IVF tehu, ale odontrolovat to...a informovat pacientku o vsetkych moznych aj nemoznych rizikach .... tak nech si to vytlacia na papier s cim vsetkym sa zeny po IVF mozu stretnut, aby neostali v soku ako ja....
a nie sa potom tvarit akoze som ja blba ze som si nezavolala a nezvysila davku, alebo ze som nevedela ze utros mam v pripade krvacania alebo spinenia papat, alebo ze na sono cez brusko sa chodi s plnym mechurom...otras otras otras...som presvedcena o tom, ze na vine su oni....a tak trochu aj ja, pretoze nie som sliepka co im bude vyvolavat za kazde pichnutie v zadku(s prepacenim za vyraz)...teraz uz viem, ze som to robit mala!!!!!
mám v albume ako robím palacinkyyyyyyyy so sardinkami kukuricou a čili papričkou 😀
@mates777 kludne si vypi, enem si daj, mne ked sa to stalo, tak sem si šupla 3 balantínky s ladom, nooo a bola som už opitá , pomohlo mi to....
@klaudia001 to je ale divoká kombinácia ! nie si náhodou záhoranda ? 😀
@azzura 19.októbra nastupujem, neviem si to predstaviť byť 5.týždňov mimo reál, ale šak dobre, vyššie ciele..., vydržím azda dáko, s Mojžiškou je to teraz horšie neviem sa moc donútiť k cvičeniu azda keď nás tam bude viac tak to bude ľahšie. Z Teba sa veľmi teším , že výsledok bol OK, úprimne ma to potešilo, ja fakt verím , že sa vám čoskoro zadarí, mrzí ma @mates777, dúfala som,že ňou sa to vrece tuna roztrhne :( azda v ďalšom kole už to niektorá načnete 🙂
@janap76 je tak veru, pochádzam zo záhoria 😀
no a je to tu som zčemerená, bleeeee, 3 som neeee zjedla ale zožralaaaaaaaaaa, puknem bleeeee, fuj
inak baby...utros uz asi nemam brat vsak ???? 😎
aby mi nahodou nezavolali zajtra z CAR, ze som tehotna a cakam piataka ktory sa prave zacina ucit rustinu....lebo tu je asi vsetko mozne... 😀
@klaudia001 xixi spravila som si palacinky s cottage a este s lekvarom 😝 😝
@azzura ahoj, nevzdavaj to, mozno na dovolenke sa to podari, bez stresov..ja som otehotnela v 40tke a mam krasneho zdraveho chlapceka, prve babätko... 🙂
@evulienka22 ahoj, ja uz som zmierena so vsetkym, uz tak netalcim na pilu, co ma byt bude 🙂. Ale dik za povzbudenie
@gelinka75 , toto je inéééééé ten kotidž je slaný nie ? a sladkééé k tomu, fuha na to sa ani ja záhoranda nechytám 😀

@azzura no ja neviem co teraz...ani neviem kde mam ist a ci mam ist...uz asi nie, ved hcg je jasnee...ja proste neviem uz nic....