icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
28. sep 2012

@klaudia001
@gelinka75 baby palacinkove, len co narobite chute 🙂

gelinka75
28. sep 2012

@klaudia001 nieeeeeee, dala som najprv cottage a potom zvlast som jedla s lekvarom, taka sisi nie som, ze spolu 😀

gelinka75
28. sep 2012

@azzura este mi ostalo na dnes, tak si vecer dam, len uz nemam cottage

klaudia001
28. sep 2012

@gelinka75 😝 , ja som to chcela vyskušat ........

azzura
28. sep 2012

@gelinka75 škoda že nemam cestu do BA, by som som sa dosla najest 😀 😀 😀

gelinka75
28. sep 2012

@azzura xixi no tak inokedy, aj tak som v robote 😝 vsak to mi trvalo tak 15 minut upiect par palaciniek, aj mm sa najedol.., ale on len sladke, mal veceru u nasich

gelinka75
28. sep 2012

@klaudia001 ale chute si narobila vcera 😀 ja robim uz len palacinky z celozrnnej muky bud spaldovej alebo ovsennej, zvykla som si na ne tak, ze obycajne mi uz pripadaju ako plane..

azzura
28. sep 2012

@gelinka75 ja ked robim palacinky, tak tam stojim aj hodinu 😒

klaudia001
28. sep 2012

@gelinka75 ja som robila z hladkej muky.....kupim tu špaldu a vyskušam, ešte chcem vyskušat aj ten kuskus, nikdy sem to nemala

klaudia001
28. sep 2012

byby mali ste nafuknuté brucho počas ovulácie ?? ja ho mám jak v 3 mesiaci......to čo je toto....prestávam pit a dneska o 12.00 hod skusim ešte jeden ovu test / a dneska aj ten pohreb / asi si potom lupnem pár panákov niekde v krčme aj so svojím.....už nech je potom

azzura
28. sep 2012

@klaudia001 kludne si daj frtana, nikomu to neuskodi 😀 😀 😀 .

azzura
28. sep 2012

@gelinka75 ozaj, v tej poistovni aj niekedy zdvihaju telefon...chcela som vediet v akom stadiu je moja ziadost

azzura
28. sep 2012

tak baby...............vraj to mam schvalene, ale este je to na podpise.....ked som sa spytala že kedy....tak ze nevie, lebo to podpisuju vo velkych balikoch 😒

gelinka75
28. sep 2012

@azzura niekedy zdvihaju, ale maju toho asi plne zuby, ja neviem ci mam volat, vcera mi poslali papier, ze mam nedoplatok, lebo mi vyratali vyuctovanie za rok 2011 a musim to zaplatit, dufam, ze nato nebudu brat ohlad, lebo vsak az teraz robia tie vyuctovania a dosiel mi vymer 😠 idem to hned dnes aj zaplatit sakra, daj vediet ked sa dovolas co povedali, ja skusim tak na buduci tyzden

gelinka75
28. sep 2012

@klaudia001 hej aj ja mam nafuknute brusko pocas ovulky a priberiem aj kilo, lebo sa zavodnujem, nic nove pod slnkom

gelinka75
28. sep 2012

@azzura fiha idem tam aj ja zavolat pre srandu kralikov 😀

gelinka75
28. sep 2012

@azzura xixi tak volala som a povedala, ze predbezne to mam posudene a bude to schvalene len to je este na nejakom podpise 😀

gelinka75
28. sep 2012

@klaudia001 kuskus obycajny je ok, na ten celozrnny si treba zvyknut ma brutalnejsiu chut, ale mne to nevadi..obcas si davam

azzura
28. sep 2012

@gelinka75 jupiiiiiiiiiiiii, tak sme na tom rovnako 😀 😀 😀 😀 dufam, že to skoro teta podpise 😠

azzura
28. sep 2012

@gelinka75 aj ja lubim kus kus, ale iba ja ho jem, takže ho doma nerobim......ale ked sme boli v tatrach tak som sa ho tam objedla 😀

klaudia001
28. sep 2012

@azzura takže aj s gelinkou čakáte na podpísanie IVF....

azzura
28. sep 2012

@klaudia001 ano ano ano. Akurat kamoska mi hovorila, že som sa mala spytat ci este vela chyba do toho balika co bude podpisovat ta tetuska 😀 😀 , lebo mi povedala že nevie kedy bude podpisovat, lebo podpisuje až ked je velky balik schvalenych ziadosti

gelinka75
28. sep 2012

@azzura no minule im to trvalo este 2 tyzdne kym to podpisala takze este mame cas, ja mam aj tak cas, lebo cakame na tie vysledky z genetiky a to sme asi len v polke cakania

azzura
28. sep 2012

@gelinka75 😒 aha, tak 2 tyzdne na podpis a dalsie na to aby to poslali 😠 . To nevyzera ruzovo tento rok, ja nechcem stimulovat resp. lezat pocas vianoc.....tak mozno to fakt bude až buduci rok, co uz...hlavne že to bude schvalene 🙂

gelinka75
28. sep 2012

@azzura vyjde ti to tak podla mna na november, ze zacnes a asi aj ja, uvidime co pride, ci budeme este musiet nieco riesit alebo nie

azzura
28. sep 2012

@gelinka75 ja este musim doriesit ten moj kasel, dufam že dostane rozum a tento rok odide odo mna omnoho skor. Mas pravdu, uvidime co a kedy....fu ale bolo by super kebyže ideme spolu, by som ta furt otravovala co mam robit s injekciami, lebo ty si uz profik.

gelinka75
28. sep 2012

@azzura kludne poradim ked budes nieco potrebovat vediet.., tak snad to rychlo zbehne a budeme sa konecne tesit, lebo zatial si neviem predstavit, zeby to malo vyjst 😖

azzura
28. sep 2012

@gelinka75 potom vymenite tel cisla, ak budes chciet................budem ti volavat o polnoci 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
28. sep 2012

@azzura to snad nie o polnoci, v noci budem spat, ja som spala ako dudek pocas stimulky, ledva som sa vedela zobudit 😀

azzura
28. sep 2012

@gelinka75 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, to bola sranda..................nie som stihacka 😀 😀 😀 😀 😀