Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@klaudia001 nieeeeeee, dala som najprv cottage a potom zvlast som jedla s lekvarom, taka sisi nie som, ze spolu 😀
@gelinka75 😝 , ja som to chcela vyskušat ........
@klaudia001 ale chute si narobila vcera 😀 ja robim uz len palacinky z celozrnnej muky bud spaldovej alebo ovsennej, zvykla som si na ne tak, ze obycajne mi uz pripadaju ako plane..
@gelinka75 ja som robila z hladkej muky.....kupim tu špaldu a vyskušam, ešte chcem vyskušat aj ten kuskus, nikdy sem to nemala
byby mali ste nafuknuté brucho počas ovulácie ?? ja ho mám jak v 3 mesiaci......to čo je toto....prestávam pit a dneska o 12.00 hod skusim ešte jeden ovu test / a dneska aj ten pohreb / asi si potom lupnem pár panákov niekde v krčme aj so svojím.....už nech je potom
@klaudia001 kludne si daj frtana, nikomu to neuskodi 😀 😀 😀 .
tak baby...............vraj to mam schvalene, ale este je to na podpise.....ked som sa spytala že kedy....tak ze nevie, lebo to podpisuju vo velkych balikoch 😒
@azzura niekedy zdvihaju, ale maju toho asi plne zuby, ja neviem ci mam volat, vcera mi poslali papier, ze mam nedoplatok, lebo mi vyratali vyuctovanie za rok 2011 a musim to zaplatit, dufam, ze nato nebudu brat ohlad, lebo vsak az teraz robia tie vyuctovania a dosiel mi vymer 😠 idem to hned dnes aj zaplatit sakra, daj vediet ked sa dovolas co povedali, ja skusim tak na buduci tyzden
@klaudia001 hej aj ja mam nafuknute brusko pocas ovulky a priberiem aj kilo, lebo sa zavodnujem, nic nove pod slnkom
@klaudia001 kuskus obycajny je ok, na ten celozrnny si treba zvyknut ma brutalnejsiu chut, ale mne to nevadi..obcas si davam
@azzura takže aj s gelinkou čakáte na podpísanie IVF....
@klaudia001 ano ano ano. Akurat kamoska mi hovorila, že som sa mala spytat ci este vela chyba do toho balika co bude podpisovat ta tetuska 😀 😀 , lebo mi povedala že nevie kedy bude podpisovat, lebo podpisuje až ked je velky balik schvalenych ziadosti

@klaudia001
@gelinka75 baby palacinkove, len co narobite chute 🙂