icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

klaudia001
28. sep 2012

jeeej baby šak ja som robila zle tie ovu testy, šak tá palička sa tam má držat 10 sekund a potom vytiahnut a za 3 min kuknut výsledok. šak ja som v moči mala paličku namočenu 15 minut 😀
tákže som ovuláciu už mala ten 11 DC ako to tam videl gyn. 😀 , šak teda daj teloňovi ovulačné testy do ruky..... 😀

gelinka75
28. sep 2012

@klaudia001 mojka ty uz tolko nepi 😀

klaudia001
28. sep 2012

@gelinka75 to sem ešte ani nezačala .... 😝

azzura
28. sep 2012

@klaudia001 cica a to si si až teraz precitala navod????????????? 😀 😀 😀

klaudia001
28. sep 2012

@azzura 😝 , no hej, lebo sa mi nezdala tá čiarka...takto neskoro na 18 DC.....lebo predtým som mala iný ovu test, a ten som mala mat namočený v moči......tak aj tento som tak robila...ale mám furt tie jemné poboleivanie v podbrušku....a to som 19 DC do menštruácie ešte daleko....

mates777
28. sep 2012

@azzura ahoj mojko, no vypila som 2x gin tonic a bolo mi strasne zle...🙂
bohes to asi tie hormony ...
je mi oporou, ale on to preziva tak vo vnutri....myslim si, ze je z toho viac nez hotovy ...ale kto by nebol....
ale tak musime ist dalej...najvacsi liek na moju dusu by bolo, keby mi uz zavolali z uradu, ze maju pre nas babatko...ale toho sa nedockam este najblizsi rok... ☹
a ty ako? ako sa citis? a co kasel???

klaudia001
28. sep 2012

@gelinka75 ale ty si myslela, že som pila alkohol , neeee, ja som myslela tekutiny, že nebudem pit tak 2 hodky pred testovaním, čo bolo k ničomu....lebo ovu som už mala 11 DC 🙂

gelinka75
28. sep 2012

@klaudia001 nic som nemyslela, to bolo zo srandy 😀

gelinka75
28. sep 2012

@mates777 kolko sa caka na babatko, dva roky? 😖

mates777
28. sep 2012

@gelinka75 no momentalne je strasne vela parov v poradovniku, takze mi povedali ze rok a pol az dva ☹ to uz budem krasne stara pani 😠

gelinka75
28. sep 2012

@mates777 ale nie, pojdete na KET a mozno to vyjde a potom ak nie tak budes cakat na poradovnik 😠 ja vyskusam 3x IVF ak nevyjde nic, tak potom si dame ziadost aj my...to uz budeme mat dostavany aj domcek

mates777
28. sep 2012

@gelinka75 no ja mam momentalne strasny strach z KET...to asi preto, ze viem, ze je to posledny vabank v mojom zivote ...
ale jasne, ze zmrzlinku tam nesmiem nechat....
len neviem kedy sa na to dat...vsetci tvrdia ze hned o mesiac...ale ja neviem 😖

gelinka75
28. sep 2012

@mates777 u nas robia ket tak, ze 1 cyklus sa vynecha, ale uz som videla ze niekto isiel hned na dalsi cyklus, pojdes ked sa nato budes citit, ostatni nevedia ako sa citis a co je vo vnutri teba, ja som tiez strasne sklamana po 1 IVF a len dufam, ze najdem silu ist do dalsieho, vobec sa nato necitim, ale mam stale pred sebou, ze nesmiem cakat dlho, lebo vek postupuje atd. takze aj to ma posuva

azzura
28. sep 2012

@mates777 hmm, chlap taketo preziva vo svojom vnutri, ale je fajn ze ho mas pri sebe. NEboj, raz bude aj dietatko adoptovane aj svoje....nikdy nevies ako to ma ten hore vymyslene...mozno obe naraz 😀 😀 😀 . Ale ked mas toho mrazacika, tak dufam že pojdes??? Jasne, že sa musis dat psychicky ako tak dokopy. Moja strasne ti drzim palce aby to uz nejak vyslo.

mates777
28. sep 2012

@gelinka75 no ved presne...uvidim...musim sa poradit aj s inym doktorom, kedze dr. z CAR ja uz bohuzial neverim... ☹
a jasne, pokial mas tu sancu este skusat stastie, tak to nevzdavaj...uvidis ze to bude dobre!!!!
raz sa to urcite podari...

azzura
28. sep 2012

@klaudia001 ty uz vidis vsade ciarky 😀 😀 😀 😀 hlavne neries priznaky, lebo vacsinou su klamlive a zbytocne pomutia nase hlavy

mates777
28. sep 2012

@azzura no ved snad to nejako vypali...
aj ja vam strasne drzim pasteeeeee
teraz si na rade ty a gelinka75....jaj uz nech to mate schvaleneeeeeeeee....

azzura
28. sep 2012

@mates777 raz budeme vsetky maminky

gelinka75
28. sep 2012

@mates777 ja to nevzdavam a ani vy to nevzdajte!! ja verim mojej dr. v car, len nejak neverim tomu laboratoriu co tam maju... 😠 ale este im dam sancu na reparat

gelinka75
28. sep 2012

kam zmizla nasa @lubanka ? 😕 😀 😝

mates777
28. sep 2012

@gelinka75 ved nevzdam to ani ja....len ked ta super doktorka, pri ktorej sme zacinali a ktora mi velmi pomohla presvedcit mojho chlapa, ze to nie je tak strasneeeeeeeee tak ta uz tam nepracuje...mala fakt super pristup a bola zlata a vsetko vzdy riadne vysvetlila...a tito??? ja ani neviem kto je moj dr v CAR... raz som u jednej potom u druheho...a po tomto co sa odohralo im zial neverim...
ale zatnem zuby a toho mrazacika sii dam vlozit...a asi ich budem volat a otravovat s kazdym pichnutim v zadku...

mates777
28. sep 2012

inak baby fakt by bolo dobre urobit taku tabulku
ze nase mena resp. nicky a ze v akom stadiu sme
bolo by to dobre keby sme vzdy vedeli ktora z nas co prave riesi....a nebadali potom niekolko x stran dozadu...ci hlupost? ja som to tu na MK niekde videla

gelinka75
28. sep 2012

@mates777 no to je tak, ze maju toho tolko, ze neinformuju pacientky ani o zakladnych veciach, mne ked vysiel negativny test tak mi len povedala, negativne, je mi to luto, potom nic, ziadne instrukcie, ze co mam robit ani nic, som si to vytelefonovavala...ani ze sa prihlaste na dalsiu konzultaciu, proste akoby taky nezaujem z ich strany a to sme tam nechali 1500 eur ... toto je to hnusne, ze mali by dbat aj nato ako to cele potom je a starat sa dalej, aspon sa zaujimat, ale nic take sa nedeje a v labaku to iste, najprv si embryologicka rozhodne ze mi rozmrazi 3 a potom 2 a ked som s nou o tom zacala diskutovat tak trvala na mojom rozhodnuti...dokonca to vyznelo, ze jedneho mrazacika by nam len tak zahodili..kebyze sa rozmrazia vsetky, je to teoria, ale nepotesia ta take blbe odpovede.. 😒

mates777
28. sep 2012

@gelinka75 no presne...nemaju domyslene to, ze zena potrebuje instrukcie aj potom...aj vysvetlenie...aj ku mne sa spravali akoze dalsi prosim...ty nas uz nezaujimas, ked to nevyslo...su na rade dalsie, ktore platia ...
mozno im krivdim, ale aj tak je to moj nazor...a o nazore mojho chlapa ani nevravim....ten tvrdi ze je smutne ze zarabaju na ludskom nestastiiii, ze keby sa platilo len za platne pokusy, ze clovek by zaplatil aj 5 000...ale by vedel zaco plati ...
a hned by sa inak stavali k vsetkemu...co ty vies ake embrijko ti daju....je to neskontrolovatelne....takto keby to bolo, neboj sa...hned by nam povedali napr. ze ups nie su kvalitne embrijka nejdeme riskovat, ideme napr. do dalsej stimulky alebo neviem co...asi som blba ze to tu tak pisem, ale je to moj nazor...a verim tomu, ze potichu so mnou bude suhlasit strasne vela zien 😢

gelinka75
28. sep 2012

@mates777 no to by s tym nikto nepodnikal, keby sa mali platit len platne pokusy, to je pre nich nezaujimave a malo by to vynieslo 😉 no pozri polke to vyjde hned a polka ide do dalsich kol...takze to je dobry peniaz nie?
jaaj ako sa mi do toho nechce ked tak nad tym rozmyslam, ale ako inak sa dopracovat k babu ked sa nedari..to neviem

mates777
28. sep 2012

@gelinka75 jasne ze treba ist do toho...a podnikalo by sa im uplne v pode si myslim, len by to muselo byt podporovane nasim zdravotnictvom...
ale vidis, nas stat preplaca alkacom liecenia jedno za druhymkua a lamentuju, ze je nizka porodnost...
OTRAS SYSTEM!!!!
a my chudatka zufale len cvakame, a cvakame a cvakame....
toto je BIZNIS...ale asi biznis vyrobcov liekov, lebo je fakt, ze tie injekcie a lieky su velmi drahe...ale nejdem sa rozculovat lebo aj tak to nezmenim a je to jedna velka NESPRAVODLIVOST!!!!
ostava nam len dufat, ze sa to podari... 😎

azzura
28. sep 2012

aj ja som za tabulku.................kto sa na to podujme 😀 😀 😀 😀

azzura
28. sep 2012

Prajem Vám krasny vikend...............dnes mam kratky den, tak letim na vlak, nakolko auticko mam servise

gelinka75
28. sep 2012

@mates777 musi sa to raz podarit 😎 ja nie som nejak za tabulku, potom si tam budem stale citat, ze nevyslo 😠

ali76
28. sep 2012

@gelinka75 urcite sa vám to podarí, my sme cakali 11 rokov a nakoniec mame uz 13 mesacneho synceka a prirodzene