icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
1. okt 2012

@gelinka75 jak načo myslíš? šak na zábavu nie? 😀 😝

lubanka
1. okt 2012

@gelinka75 teraz ma napadlo príslovie, že NAJPRV PRÁCA, POTOM ZÁBAVA... a nenormálne si lámem hlavu (ako dlhoročná snažilka) čo je pri snažení práca a čo zábava... 😕 😕

lubanka
1. okt 2012

no nič... zajtra idem na kontrolu, tak sa dám vypísať do práce... lebo keď už ma začínajú také somariny trápiť.... najvyšší čas, aby ma zaradili opäť do kolektívu 😀 😀

azzura
1. okt 2012

@gelinka75 ake parametre????????????????? ja viem ake babo chcem: dievcatko, blondave+kucerave vlasky+modre oci po mm, sneda pokozka+posinka+tvar ociek po mne, mudre a kludne po mm 😀 😀 😀 😀

lubanka
1. okt 2012

@azzura jééééé celá ja 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
1. okt 2012

@lubanka co cela ja??? to akože som opiasala teba ci aj ty take chces 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
1. okt 2012

@azzura @lubanka ja budem mat ciernovlase kucerave babo a modre oci po mne, mm ma kucerave vlasy, teda mal ked este vlasy mal, teraz ma ples po plecia 😀 😀

gelinka75
1. okt 2012

@lubanka zabava je toto tu co robime, to co robime v posteli je praca 😀 😝 🙄

azzura
1. okt 2012

@gelinka75 😀 😀 😀 teraz ma ples po plecia...........fuha to ako vyzera, vsak okuknem ked pojdeme do Car 😀 😀 , mojho si videla, ten tiez mal blondave kucerave....vyzeral ako Peter Nagy 😀 😀 😀 😀

lubanka
1. okt 2012

@azzura 😀 😀 😀 som len srandovala, že takto vyzerám ja 😀 😀 ale k tomu opisu.... modré oká mám, blond vlasy tak isto, keď ich natočím, sú kučeravé a po dovlenke som snedá... 😀 😀 😀
ale inak máš aj pravdu... tiež som vždy vravela, že dievčatko modré očká po mne, vlásky blond po mne a kučeravé po manželovi 😉 a chlapček hnedé očká a vlásky po manželovi 😉
ale je to jedno... hlavne nech už to konečne JE!!!!!

klaudia001
1. okt 2012

@lubanka vy ste šecky užasnééé !!!!!!!!!!!!!! 😉
ja chcem dievčatko...Viktoria, páčia sa mi mená s - ia na konci
mrazená zeleninka opečená na masle a k tomu sardinky v pálivom náleve, idem do toho

azzura
1. okt 2012

@lubanka jasne, že je to fuk co to bude. ale ja si uz robim srandu ked to tak dlho trva, že mam konkretnu poziadavku a asi na sklade sa take nenachadza, takže musime cakat 😀 😀 😀 , ale uz by mohli dodat.......

azzura
1. okt 2012

@klaudia001 moja dcera ci syn musia mat meno na M, lebo vsetci sme na M

gelinka75
1. okt 2012

@azzura na sklade sa take nenachadza loooool 😀 😀

lubanka
1. okt 2012

@klaudia001 pozor na meno Viktoria, resp. ako budeš dcéru volať.... moja kolegyňa má dcéru Viktoriu a volá ju Kika.... keď čakala synčeka, povedala, že sa bude volať Richard a doma ho budú volať Riky... vtedy bol v kancli aj kolega, ktorý keď to počul sa na chvíľu zamyslel a odrazu z neho vyšlo: " no hej a keď ich budeš volať, aby išli z vonku domov, tak vylezieš na okno a zakričíš Kikiriky domóóv" 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
si mala vydieť ten výbuch v kancelárii 😀 😀 😀 sme išli do kolien.... a kolegyňa dobre neexplodovala... chuderka 😝

gelinka75
1. okt 2012

@klaudia001 ty si taka sardinkova vsak? ja nieee, mna hned z ryby napne len co zacitim tu chut 😅

azzura
1. okt 2012

@gelinka75 😀 😀
uz som zvedava ako bude ten moj potomok vyzerat, geny sa pomiesaju a bude daka rusovlaska s pehami

gelinka75
1. okt 2012

@lubanka v amerike volaju viktoriu, ze TORI 🙄 tak to uz ta kika je lepsia

azzura
1. okt 2012

@klaudia001 ja rybky možem, iba nie pripravovat...lebo mna vtedy napina 😀 😀 @gelinka75

gelinka75
1. okt 2012

@azzura tak u teba je mozne vsetko nie? 😀

azzura
1. okt 2012

@gelinka75 hej, horsie to bude ked to bude ryšavko s pehami....chuda chlapec 😀 😀

gelinka75
1. okt 2012

@azzura ja pripravim, aj si obcas dam, ale nesmiem natrafit na tu pravu rybaciu chut to znamena, ze to musi byt presolene, premastene, okorenene, aby som ja take daco dala do ust

azzura
1. okt 2012

dnes kolega doniesol mnam kolaciky, mal v sobotu meninky, tak mam velkeeeeeeeeeeeeeeee brucho

klaudia001
1. okt 2012

@lubanka neeee neeee neeeeee 😀

celým menom, mne sa nelubia skrátené mená....maximálne viky, ale kika sa mi nelubi, viktoria, lucia, klaudia, natália......ale viktoria vedie....a chlapec tak Oliver, začalo sa mi to lubit, ked som kukala taký film s charlie theron....tam mala syna volala ho oli, oliver. strašne s ami to zalubilo

azzura
1. okt 2012

@gelinka75 tak to mas dobre, aspon viem kto mi pripravi rybku 😀 😀 😀 😀

azzura
1. okt 2012

@klaudia001 ja chcem Matuška, a dievcatko...mm Martinku alebo michaelu, ale ja neviiim, ked na M je tak malo mien, mne by sa aj pacila Mia, ale v nasom kalendari nie je a po mne nechcem

lubanka
1. okt 2012

@klaudia001 oki.... Luciu sme mali v paneláku a chlapci ju prezývali Lucka-Pucka 😝 😀 a kolegyňa má vnuka Olivera, aj mne sa to meno páčilo, ale kolegyňa mi ho zhnusila, lebo ho volá, (keď dojde k nej na návštevu, podotýkam, že je to drobča 15mesačné) že OLÉ, šak to jak na býka.... 😠 alebo jak ten puding... ľudia vedia tak zhovadiť meno 😝

gelinka75
1. okt 2012

@klaudia001 mne sa pacila viktoria, ale presla som na take, ze izabelka, melania, melisska, a chalan jurko alebo oliver je tiez pekne, alebo po tatovi gabko

gelinka75
1. okt 2012

@azzura ples po plecia to vravi on, este neni celkom plesaty ale uz je dost..som si zvykla 😀

lubanka
1. okt 2012

@gelinka75 aj mne sa poslednou dobou začína páčiť Juraj 😉 alebo Adam Marko... a dievčenské Kristínka, Adélka, Alica... ale to sa pomaly každý mesiac mení... už od kedy sa snažíme... som prešla menami Miriam, Nikol, Sofia, Sára... a teraz nechápem, čo sa mi na tých menách páčilo 😒
moja kámoška dala malému meno Gregor-Oliver... nevravím, že je to škaredé, ale ten chlapček svoje meno vysloví správne asi až keď pôjde do školy... dovtedy bude Gjegoj-Olivej