Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
baby kilečka budeme riesit po porode, vsak teraz musime pripravit makky domcek pre mini 😀 😀
aj Jakub je pekné meno 🙂
chcem sa vás opýtať na váš názor.... veríte niektorá na veštice? včera sme doma mali s manželom menší výstup, resp. ja som sa znova vytočila kvôli jeho matke.... on mi chcel niečo vysvetľovať, že to určite tak nie je, aby som sa ukľudnila a ja zo srandy, že veď sa opýtaj koho chceš, každý kto má oči a v hlave aspoň kúsok rozumu, mi to potvrdí a tresla som dverami a išla pozerať tv do spálne... po chvíli prišiel manžel a povedal, aby som si prepla tam a tam, že sa ide niečo opýtať... volal do tv a popýtal sa na vzťah svokry a mňa.... ľudia myslela som, že odpadnem... tá cudzia žena v telke vyvalila presne to čo sa mi v živote deje.... a dala za pravdu mne!!!! a pritom manžel jej nič nepovedal, iba dal dátumy a mená a chcel vedieť, aký je medzi nami vzťah... a keď končila, povedala, že je nado mnou svetielko, že nám prichádza do života dieťa, že čoskoro budem tehu... som kukala jak puk... ani nie pre to tehu, ale preto, čo povedala o mne a svokre 😝 😝 myslíte, že to je len psychologia a znalosť znamení?
@gelinka75 ona ho volá Gregor a jej manžel aj s dvomi deťmi Oliver 😝 lebo oni chceli Olivera a ona Gregor, tak si ho každý volá po svojom... už vidím aké bude pomagoreté.... ako ich staršia dcérka, ktorú pomenovala Deborah-Tereza (to isté... ona chcela Deboru a manžel Terezu... ona ju volala Deborka a on Terezka) a keď sa tej malej opýtaš ako sa volá tak hovorí, že Deborka aj Terezka 😒
@lubanka ja som bola par krat u vestice................. . A naposledy cca pred 1,5 rokom a 2 mi vyvestili rovnako, iba vtedy mi to bolo cudne a strasne som sa nasrala.....lebo mi povedali že budem tehu až koncom roka 2012 resp. zac. 2013 a budem rotim 3/4 roka 2013 a druhe budem mat 40tke. Aj ja som volala tej do TV 😀 😀 😀 a raz aj moja mama, aby zistila ci raz budem mat deti aked jej povedala ze hej, tak sa ukludnila a popytala sa aj na mojho ex....a mala pravdu, co som zistila dodatocne 😀
bay bay....zajtra pokracujeme
@lubanka ja verím že niekto to vie, ale snáď 5% z tých čo sa prezentujú ako veštci ... v každom prípade ti to prišlo veeeeľmi vhod, dala ti za pravdu / tyyyy tvoj mm musel kukať 😀 😀 😀 / a čo sa týky mimi ..... lubanka preboha nech to je pravdaaaaa a jasné že som v pokušení volať Tamare 😀 😀 😀 to bola na akom kanáli ? tv doma ?
ja som raz bola u astrológa, v KE je veľmi známy...išla som lebo som bola po rozchode s bývalým. Keď som od neho odchádzala...myslela som že starý pán mi potrepal blbosti, ja som zaplatila 700 sk !!!! a prd z toho...ale nie, čas ukázal že mi povedal dobre, len to bolo tak nepravdepodobné že som neverila. A keďže sm bola vtedy single, tak na deti som sa nepýtala ☹
@janap76 nie to bolo na TV8... ale ja tomu veľmi neverím. áno presne odhadla svokru, presne povedala, že uprednostňuje druhú nevestu, že má rada pochlebovanie a ja to neznášam a nikdy robiť nebudem a veľa vecí...., ale to mohla vydedukovať aj podľa znamení.... vieš tí čo čítajú, tak vedia,ktoré znamenie je slabšie, ktoré tvrdohlavé... neviem no... je to fakt také na hlavu, ale od včera to mám v hlave a snažím sa prísť nato, jak je toto možné... a to s tým bábom veľmi neriešim... pred rokom sme volali viacerím vešticiam u jednej sme boli osobne a všetky povedali, že minimálne jedno dieťa bude... na otázku kedy mi odpovedali.... skrátka už by som podľa nich mala mať doma minimálne 2deti 😝 takže tomu celkom neverím... možno vedia, čo je alebo bolo (aj keď neviem ako) ale to čo bude.... 😒
a Tamara teraz nerobí... momentálne je tam nejaká Soňa 😕
môj manžel najprv kukal a potom zahlásil, že nech ide jeho matka do riti, keď je taká, že on ma má rád a ona nech si trhne nohou, lebo veštica mu povedala, že mám krásny vzťah a nech si na ňho dáva pozor, lebo keď ma bude jeho matka štvať... mám tendenciu ho opustiť... tak sa bojí...😀
@lubanka ja neverím vešticiam a tak.......nikdy som nebola a ani nepôjdem, ale verím, že niečo existuje medhi nebom a zemou...hej niečo existuje
@gelinka75 ja Ti ani neviem, vždy to papal moj a nikdy som to nejedla, asi mám niečoho nedostatok, ked si to telo žiada....
ahojte zienky, bola fuska precitat 11 stran, co ste popisali.,..tak ja som 3 DC, chvilu meskali @mates 777 , mrzi ma to, ze to tak dopadlo...nabuduce bude snad uspesny pokus....ostatnym zienkam zelam vela trpezlivosti a sil a uspesne pokusy...drzte sa...
@zvolsiinylogin akože sa ty máš? sem tam sa tu na chvíľu objavíš a zasa sa stratíš... 😉 ako pokračuje tvoj vzťah? všetko v poriadku aj s partnerom aj jeho detičkami? a už riešite spoločné bývanie?
@lubanka ahojki, mali sme vypadnuty internet a predtym som chodila do prace, tak som bola hrozne utahana a nic sa mi nechcelo...zatial neriesime byvanie, len buducorocnu dovolenku, deticky su pri jeho ex v kosiciach...inac vsetko po starom...zas som mala minuly mesiac dusikov a nic z toho...hadam nabuduce to vyjde....drzim ti velmi palceky, aj ked sa nebudem zas velmi ozyvat, lebo od zajtra pracujem, ale raz za cas si vas precitam.. 🙂
@zvolsiinylogin ... aj niečo napíš, nielen si nás prečítaj 😉 a z čoho máš stále tých dúšikov? nechápem...
@zvolsiinylogin
@zvolsiinylogin nooo to by aj mna zaujímalo, z čoho máš tých dušíkov ????
@klaudia001 dala som si na veceru udenu makrelu 😀
@zvolsiinylogin zas si brala dufik?
@gelinka75 hen hen, mnaaaaam, si si pochutila čo ? 😉
@klaudia001 noo kupila som v kaufaci taku co je aj obalena korenim vyskusaj, to su take platy 😝
@gelinka75 v pátek to kupim ked pojdeme na nákup 😝
ja som si uvarila udené koleno !!!!! ten utrogestan ale robí divy, ja mám aj tak veeeeľmi dobrý apetít, ale teraz by som jedla že v kuse 😉 moja nevlastná segra sa vždy smeje že keď budem tehu, chce aby sme ku chladničke dali kameru a ona sa bude zabávať 🙂

@gelinka75 @klaudia001 @azzura @lubanka ja som rohatá koza - kozorožec - neviem ale podľa mňa je to najtvrdohlavejšie znamenie 😉 .... a ja chcem Emku, malú Emku a v šlabikári budeme čítať že : mama má Emu .....a ja sa rozlejem od šťastia .... inak môže mi z utrogestanu zadrbávať viac ako inokedy ???? 🙂 😀 🙂 😀 ....a keď to bude chlapček tak Adam 🙂
a ešte som z neho pažravá jak .... to za ten týždeň priberiem 3 kilá ...furt len jeeeem 😀 pomóóóóóc