Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
no nič... zajtra idem na kontrolu, tak sa dám vypísať do práce... lebo keď už ma začínajú také somariny trápiť.... najvyšší čas, aby ma zaradili opäť do kolektívu 😀 😀
@azzura 😀 😀 😀 som len srandovala, že takto vyzerám ja 😀 😀 ale k tomu opisu.... modré oká mám, blond vlasy tak isto, keď ich natočím, sú kučeravé a po dovlenke som snedá... 😀 😀 😀
ale inak máš aj pravdu... tiež som vždy vravela, že dievčatko modré očká po mne, vlásky blond po mne a kučeravé po manželovi 😉 a chlapček hnedé očká a vlásky po manželovi 😉
ale je to jedno... hlavne nech už to konečne JE!!!!!
@lubanka vy ste šecky užasnééé !!!!!!!!!!!!!! 😉
ja chcem dievčatko...Viktoria, páčia sa mi mená s - ia na konci
mrazená zeleninka opečená na masle a k tomu sardinky v pálivom náleve, idem do toho
@klaudia001 moja dcera ci syn musia mat meno na M, lebo vsetci sme na M
@klaudia001 pozor na meno Viktoria, resp. ako budeš dcéru volať.... moja kolegyňa má dcéru Viktoriu a volá ju Kika.... keď čakala synčeka, povedala, že sa bude volať Richard a doma ho budú volať Riky... vtedy bol v kancli aj kolega, ktorý keď to počul sa na chvíľu zamyslel a odrazu z neho vyšlo: " no hej a keď ich budeš volať, aby išli z vonku domov, tak vylezieš na okno a zakričíš Kikiriky domóóv" 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
si mala vydieť ten výbuch v kancelárii 😀 😀 😀 sme išli do kolien.... a kolegyňa dobre neexplodovala... chuderka 😝
@klaudia001 ty si taka sardinkova vsak? ja nieee, mna hned z ryby napne len co zacitim tu chut 😅
@klaudia001 ja rybky možem, iba nie pripravovat...lebo mna vtedy napina 😀 😀 @gelinka75
dnes kolega doniesol mnam kolaciky, mal v sobotu meninky, tak mam velkeeeeeeeeeeeeeeee brucho
@lubanka neeee neeee neeeeee 😀
celým menom, mne sa nelubia skrátené mená....maximálne viky, ale kika sa mi nelubi, viktoria, lucia, klaudia, natália......ale viktoria vedie....a chlapec tak Oliver, začalo sa mi to lubit, ked som kukala taký film s charlie theron....tam mala syna volala ho oli, oliver. strašne s ami to zalubilo
@klaudia001 ja chcem Matuška, a dievcatko...mm Martinku alebo michaelu, ale ja neviiim, ked na M je tak malo mien, mne by sa aj pacila Mia, ale v nasom kalendari nie je a po mne nechcem
@klaudia001 oki.... Luciu sme mali v paneláku a chlapci ju prezývali Lucka-Pucka 😝 😀 a kolegyňa má vnuka Olivera, aj mne sa to meno páčilo, ale kolegyňa mi ho zhnusila, lebo ho volá, (keď dojde k nej na návštevu, podotýkam, že je to drobča 15mesačné) že OLÉ, šak to jak na býka.... 😠 alebo jak ten puding... ľudia vedia tak zhovadiť meno 😝
@klaudia001 mne sa pacila viktoria, ale presla som na take, ze izabelka, melania, melisska, a chalan jurko alebo oliver je tiez pekne, alebo po tatovi gabko
@gelinka75 aj mne sa poslednou dobou začína páčiť Juraj 😉 alebo Adam Marko... a dievčenské Kristínka, Adélka, Alica... ale to sa pomaly každý mesiac mení... už od kedy sa snažíme... som prešla menami Miriam, Nikol, Sofia, Sára... a teraz nechápem, čo sa mi na tých menách páčilo 😒
moja kámoška dala malému meno Gregor-Oliver... nevravím, že je to škaredé, ale ten chlapček svoje meno vysloví správne asi až keď pôjde do školy... dovtedy bude Gjegoj-Olivej

@gelinka75 jak načo myslíš? šak na zábavu nie? 😀 😝