Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@lubanka mám rada aj takú večeru ako si mala teraz ty ...teraz ale je za mňa utroš ...to nie ja 😀 inak svojho času som mala riadnu nadváhu a nedarilo sa mi veeeľmi dlho schudnúť a nezaberala žiadna dieta, potom som upravila jedálniček podľa rady jedného šéfkuchára v KE a pekne som išla mesiac po mesiaci dole o kilečko a trvalo to rok 🙂 tú svadbu máte tento víkend ? to ako si písala že vychádzaš s rodinou mm, tak ja mám bohužiaľ s tou vlastnou .... okrem mamy. no čo už ....v každej rodine je niečo 🙂 a v tej našej ja 😀 čierna ovca 🙂 😀 som si zvykla 😉
ahojte, baby dostala som sa do témy antidepresíva a depresia, tam riešia, že nemôžu otehotniet kvoli liekom čo beru, ale ved to neniiiiiiiiiiiiiiiiiiii pravdaaaaaaaaaaaa, ja mám spustu kamošiek, čo otehotneli s antidepresívami, potom znížili dávku, alebo uplne ich nepotrebovali, lebo, žeč hormony si urobili svoje 😉 , asi sa tam s nimi pohádam 😎 no a kamošky maju zdravé detičky
@klaudia001 🙂 😉 😀 prosím ťa šetri ich 😉 veď možno za nich hovorí depka 🙂 tak jak za mňa toľko žerie utrogestan 😀 😀 😀
@janap76 Ty pažravčeeeee 😀 jeden záhorácký 😀 , enem si daj , ked Ti chutí....kolečka budeme riešit až pooootooooom jak to tu už niekto napísal 😉
@klaudia001 jaj no ale ked tie cifry na vahe sa mi tiez nepacia... 😠
@gelinka75 tak sa neváž a hotovo 😉
baby chcem k vánociam krásne dve predložky do kupelky, máme dve umývadla tak preto dve, neviete poradit nejaku stránku ??? chcem také nejaké iné, nie obyčko....farbu neviem
http://www.blancheporte.sk/kupelnova-predlozka-...
takéhoto krásne zeleného motýlka na wecko.....lubi sa mi moc
@klaudia001 aj mne sa lubia 😀 😀 😀
@klaudia001 som pažravec východniarsko záhoracky 😀 😀 😀 a ty mi potom budeš radiť , jak dať dole kila z tej riťi a stehien 😠 OKI ? 😀
vcera sme stretli mm kolegu s kocarom, ma zaltunku 2 tyzdnovu babulku. Mojmu mm prislo luto, lebo oni si to tak predstavovali, že budu obidvaja spolu kocarovat....
Kazdy rok chodime na ochutnavku vín...tento rok robim sofera chlapom ja.....aspon že sa tam najem, ked uz nemožem tie fajnosti pit
@klaudia001 dobrý link neeee ? aké sú krásne - farebn´é , už len dobre zladiť s farbou podlahy a kachličiek 🙂
@azzura že ? idem do teho, aj na chodbe u dverí máme motýlikov na stene , takýchto plastových motýlikov :
http://www.krasnydomov.sk/produkt-30225/umbra-m...
takže to tam bude pasovat.....
@janap76 nek bon prix nechcem.....raz sem si odtial objednala a prvý a posledný krát, prišiel mi šuvix nad šuvix....obyčko handra, to nemalo nič spoločné s tovarom, ktorý zobrazovali a potom som to mala problém vyreklamovat....nechceli mi vrátit prachy naspátky....z bon prixu nic, radšej si priplatím, a mám kvalitu
@klaudia001 v kúpeľni na kachličkách máme motýlikov, tak preto mne by sa to už nehodilo :( ... tento motív som nezvolila ja, ale môj mm ... ja mám radšej geometrické vzory 😎 keby som mala v kúpeľni jednofarebné kachličky bez vzoru, tak to by sa mi páčilo teeež 😉
a som zas hladná 😠
@azzura áno poznám to, aj my sme tak stretli.....aj mojmu to prišlo luto...tak som ho vyliečila z toho, reku hlavu hore, šak 3 mesiace snaženia nic neni.....
@klaudia001 noooo tak to je sila, dobre že viem - ďakujem - lebo jedna sa mi tam páčila, ale potom čo si napísala nechcem od nich nič 😝
presne takto sme si to s mojím vymysleli, takto to máme, takže nemusíme sa s farbou paprat, že podla obkladačiek či tak.....
@janap76 nechci odtial nič !!!!!!! čo posielaju je bordel nekvalitný, radšej si priplatím 10- 20 € naviac a mám kvalitu aj ked sa to operie, nestratí to tvar a farbu
@klaudia001 wow to mate take krasne, dojdem sa k Vám vycikať 😝 😝 😝
@klaudia001 to máš takúto kúpeľňu ? aj farebne ? no koment 😎 špica ...veľmi pekné a k tomu by tie motýliky išli parádňacky 🙂 😉 🙂 😉
@klaudia001 no mojmu tak akurat mozem povedat ved 2 roky snazenia nic nie je 😀 😀 vsak 2013 je za rohom

fúúúú jedna údenú makrelu, druhá údené koleno??? to iba ja tak zdravučko večeriam? že zeleninový šalátik a kuracinka na vode so šampiňonami??? ale vy si to asi môžete dovolit... ja som pribratá jak prasa a keď chcem ako tak vyzerať na tej svadbe, tak musím dať drasťák... 😠