icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

klaudia001
2. okt 2012

@gelinka75 anoooooo do nového nové !!!!!! teda....držím palce !!!!!

azzura
2. okt 2012

@gelinka75 tak to nedojdi knam.....u nas je to ako v nemocnivi, vsetko biele..............uz som to tam trosku zveselila, ale u nas je sterilne....na celom dome sa mi paci spalna....lebo je vydrevenená...taku som vzdy chcela

gelinka75
2. okt 2012

@klaudia001 nie ved je to pekne, viem si to predstavit aj nazivo 🙂

gelinka75
2. okt 2012

@klaudia001 nemozes s nimi drzat krok ked nie si na liekoch 😀

klaudia001
2. okt 2012

@gelinka75 nooo gelinka počuj, som si vygoogleila, čo šetko jedia, fuuuha, je toho dost, to už asi človek musí byt otupený.....nech sa z toho baby dostanu. ukončila som to tam, asi som sa nemala srat kam nepatrím.

gelinka75
2. okt 2012

@klaudia001 a ktora je to tema?

azzura
2. okt 2012

@klaudia001 načo ides tam kam nepatriš, ved aj tu to niekedy vyzera na dobru depku, nie @gelinka75

janap76
2. okt 2012

@gelinka75 no to si mi dala 🙂 aj my tu chceme bývať tak 2 roky a potom hajde ... bože len nech to neni 8 !!! lebo potom už budem v tom fóre z ktorého klaudi pred chvíľkou odišla 😀 😀 😀 a je to super pre teba 🙂 🙂 🙂 určite sa preveľmi tešíš a ja s tebou 😉 🙂 😉 🙂 😉 🙂

klaudia001
2. okt 2012

@gelinka75 Depresia. Ako sa jej najrýchlejšie zbaviť?
(sk & cz)

písali mi baby IP, že maju halucinácie, že počuju, vidia.....fuuuuha
už tam nepôjdem....

janap76
2. okt 2012

@klaudia001 no hlavne že si minule hovorila že nečítaš čo netreba !!! vidím ...šak ale čo si mešugeeee ? 😀 😀 😀 😀 😀 už tam nechoď 🙂

klaudia001
2. okt 2012

@azzura no ale oni chudatka tam počuju hlasy a tak.....to už je vážne. už ne, už tam nepojdem. počujte baby, jak môžme byt radi, že sme takto zdravé......hotovo.
som im tam len napísala, že mám dost kamošiek, ktoré brali lieky na depresiu a normálne otehotneli, užívali ich poniektoré celé tehotenstvo a maju zdravé detičky.
nemala som sa tam srat....no len som chcela pomôct, ale asi v tej téme su vážnejšie stavy.

no dobre pome na veselšiu tému....som 23 DC.....nech už menzes nedojde !!!! nechcem ho.....

janap76
2. okt 2012

no tak je to presne týždeň od IUI 🙂

janap76
2. okt 2012

@klaudia001 o tom mojom zdraví pochybujem v pravidelno nepravidelných intervaloch 😀 😀 😀

klaudia001
2. okt 2012

@janap76 ani nevím jak sem sa tam dostala, ja sem im chcela len pomoct, že moje kamošky otehotneli aj s liekmi na depresiu. no a tak si zo mna urobili srandu. asi fakt nemám ani ponatia čo preživaju, nech sa uzdravia, tak som to tam zakončila.

gelinka75
2. okt 2012

@klaudia001 fuha citala som, pripada mi to tam trocha prehnane 😉

klaudia001
2. okt 2012

@janap76
@janap76 ešte týžden že ? moooooc ti to prajem......rozšupni to tu......celéééééé, láka ta tesntut ? nebolo by ešte priskoro ? nepočkáš si na krv ?

janap76
2. okt 2012

@klaudia001 🙂 🙂 🙂 láka ma to, ale statočne odolávam 🙂 🙂 najradšej by som počkala do krvi, ale úprimne ...taká hrdinka nie som 🙂 keď už nevydržím a urobím test, hneď sa Vám priznám 😉 a ty ešte týždeň do mrchy, čo nechceme aby prišla 😉

klaudia001
Odpoveď bola odstránená
klaudia001
2. okt 2012

Dobru chut všetkým ! 🙂

klaudia001
2. okt 2012

@janap76 nech su tam //....Ti prajem !!!!!!!!

gelinka75
2. okt 2012

@klaudia001 dobru chut, ja som mala pecene kura, trocha spaldovej tarhone s hraskom, trocha uhorkoveho salatu, malo som si zobrala tak som este zjedla babovku co som si doniesla na olovrant, no proste som bola hladna 😠

azzura
2. okt 2012

@klaudia001 zas rybka 😀 😀 😀 😀 Ja som mala vývar, bravcove na sampionoch +hranolky

janap76
2. okt 2012

@gelinka75
@klaudia001 dobrú chuť 🙂 máte mňamky 🙂 ja som mala vyprážanú cukinu, zemiakovú kašu a tatraku a mliečnu fazuľovú polievku. Gelinka skúšala si už aj celozrnú múku ?

azzura
2. okt 2012

@janap76 ešte týzden 😀 😀 tak sa snaz a konecne nam to tu ukaz 😉

klaudia001
2. okt 2012

@janap76 ánoooo vyprážaná cuketa, toto papávam u mamulienky mojeeeeeej, doma to nerobím, mnaaaaaaam

klaudia001
2. okt 2012

@azzura jak si to napísala YESSSSSSSSSSSSS

klaudia001
2. okt 2012

@azzura áno, neco mojmu telu chýba, nejaký vitamín, ked si pýta rybku 😀 , ešte že si ich moj tak nakupil, ja mu ich vyžieram 🙂

azzura
2. okt 2012

@klaudia001 ahaaa, ste obaja na rybky 😀 😀 😀 😀

klaudia001
2. okt 2012

@azzura je to uchylka ? 😅

klaudia001
2. okt 2012

baby kamoška mi volala, má 37 rokov, a dnes bola u gyn a že na 11 DC má sliznicu maternice 7 mm a folikul 16 mm.....pýtala sa ma či to je dobre. ja neviem....tu výšku sliznice neviem, a na ten folikul som jej povedala, že šak on narastie a potom praskne a potom musí byt oplodnený spermiou.....takže som jej povedala, nech to robia furt