Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@klaudia001 nie ved je to pekne, viem si to predstavit aj nazivo 🙂
@klaudia001 nemozes s nimi drzat krok ked nie si na liekoch 😀
@gelinka75 nooo gelinka počuj, som si vygoogleila, čo šetko jedia, fuuuha, je toho dost, to už asi človek musí byt otupený.....nech sa z toho baby dostanu. ukončila som to tam, asi som sa nemala srat kam nepatrím.
@klaudia001 a ktora je to tema?
@klaudia001 načo ides tam kam nepatriš, ved aj tu to niekedy vyzera na dobru depku, nie @gelinka75
@gelinka75 Depresia. Ako sa jej najrýchlejšie zbaviť?
(sk & cz)
písali mi baby IP, že maju halucinácie, že počuju, vidia.....fuuuuha
už tam nepôjdem....
@klaudia001 no hlavne že si minule hovorila že nečítaš čo netreba !!! vidím ...šak ale čo si mešugeeee ? 😀 😀 😀 😀 😀 už tam nechoď 🙂
@azzura no ale oni chudatka tam počuju hlasy a tak.....to už je vážne. už ne, už tam nepojdem. počujte baby, jak môžme byt radi, že sme takto zdravé......hotovo.
som im tam len napísala, že mám dost kamošiek, ktoré brali lieky na depresiu a normálne otehotneli, užívali ich poniektoré celé tehotenstvo a maju zdravé detičky.
nemala som sa tam srat....no len som chcela pomôct, ale asi v tej téme su vážnejšie stavy.
no dobre pome na veselšiu tému....som 23 DC.....nech už menzes nedojde !!!! nechcem ho.....
no tak je to presne týždeň od IUI 🙂
@klaudia001 o tom mojom zdraví pochybujem v pravidelno nepravidelných intervaloch 😀 😀 😀
@janap76 ani nevím jak sem sa tam dostala, ja sem im chcela len pomoct, že moje kamošky otehotneli aj s liekmi na depresiu. no a tak si zo mna urobili srandu. asi fakt nemám ani ponatia čo preživaju, nech sa uzdravia, tak som to tam zakončila.
@klaudia001 fuha citala som, pripada mi to tam trocha prehnane 😉
@klaudia001 🙂 🙂 🙂 láka ma to, ale statočne odolávam 🙂 🙂 najradšej by som počkala do krvi, ale úprimne ...taká hrdinka nie som 🙂 keď už nevydržím a urobím test, hneď sa Vám priznám 😉 a ty ešte týždeň do mrchy, čo nechceme aby prišla 😉
Dobru chut všetkým ! 🙂
@janap76 nech su tam //....Ti prajem !!!!!!!!
@klaudia001 dobru chut, ja som mala pecene kura, trocha spaldovej tarhone s hraskom, trocha uhorkoveho salatu, malo som si zobrala tak som este zjedla babovku co som si doniesla na olovrant, no proste som bola hladna 😠
@klaudia001 zas rybka 😀 😀 😀 😀 Ja som mala vývar, bravcove na sampionoch +hranolky
@gelinka75
@klaudia001 dobrú chuť 🙂 máte mňamky 🙂 ja som mala vyprážanú cukinu, zemiakovú kašu a tatraku a mliečnu fazuľovú polievku. Gelinka skúšala si už aj celozrnú múku ?
@janap76 ánoooo vyprážaná cuketa, toto papávam u mamulienky mojeeeeeej, doma to nerobím, mnaaaaaaam
@azzura jak si to napísala YESSSSSSSSSSSSS
@azzura áno, neco mojmu telu chýba, nejaký vitamín, ked si pýta rybku 😀 , ešte že si ich moj tak nakupil, ja mu ich vyžieram 🙂
@klaudia001 ahaaa, ste obaja na rybky 😀 😀 😀 😀
@azzura je to uchylka ? 😅
baby kamoška mi volala, má 37 rokov, a dnes bola u gyn a že na 11 DC má sliznicu maternice 7 mm a folikul 16 mm.....pýtala sa ma či to je dobre. ja neviem....tu výšku sliznice neviem, a na ten folikul som jej povedala, že šak on narastie a potom praskne a potom musí byt oplodnený spermiou.....takže som jej povedala, nech to robia furt

@gelinka75 anoooooo do nového nové !!!!!! teda....držím palce !!!!!