icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
2. okt 2012

@klaudia001ma to dobre, sliznica je ok a folik este narastie...tak len sa snazit obden 🙂

klaudia001
2. okt 2012

@azzura odkaz odovzdaný, tiež sa snažia, tiež len krátko....tiež má vyše 35

klaudia001
2. okt 2012

teraz čítam, že herečka Zuzana Kanocz potratila v 5mesiaci.......

azzura
2. okt 2012

@klaudia001 🙂 dufam, že im to dopadne dobre....a to im doktor nepovedal cca ze kedy bude ovu? Lebo mne vzdy povedal že kedy sa snazit

klaudia001
2. okt 2012

@azzura nie nepovedal jej nič, len že folikul ešte musí narást a potom praskne a potom sa usmial, má toho istého čo ja , Jankovského z TN. toto isté povedal aj mne 🙂 , že potom praskne a usmial sa....tak ja som pochopila, že treba sexíkovat....tak sme aj urobili, ja som mala 21 mm folikul a sliznicu tuším 10 mm....na 11 DC

azzura
2. okt 2012

@klaudia001 mne vzdy doki povedal co a ako, lebo aj sliznica je dolezita, co z toho ked mas ukazkovy folik a na prd sliznicu, lebo potom sa nema kam uhniezdit, ale ona to ma ok, je to cca spodna hranica, uz si moc nepamatam

klaudia001
2. okt 2012

@azzura no šak jej povedal sliznicu 7 mm....a ja som mala 10 mm, ale má 😉 , moja mamka mala sliznicu 5 mm a pri mojom aj bračekovom otehotnení , a žiadne komplikácie počat tehotenstva, že aj lekár vtedy bol taký prekvapený...a že pol roka brala proveru na upravu cyklu, lebo že ho nemala pravidelný a , že ani nevie kedy mna aj bračeka počala 🙂

azzura
2. okt 2012

@klaudia001 stastna to zena tvoja mama 😀 😀 😀

klaudia001
2. okt 2012

@azzura nooo aj ja jej to furt vyprávam, že jaké má detičky vychované, obaja sme na poriadku, braček už má 2 detičky, dievčatká 5 a 2 ročné, tak že teraz sa čaká na mna 😎 , maminka so mnou šetko prežíva, je to moja najlepšia kamarátka, poradí, pomôže, pohladka ked treba.....lubim ju jak kona.

azzura
2. okt 2012

@klaudia001 aj moja maminka so mnou preziva, ale snazim sa ju moc nezatazovat

janap76
2. okt 2012

juuj zabolelo ma pod pupkom jak fras ☹ tak snáď sa neblíži ta mrcha mrchavá 😠

lubanka
2. okt 2012

@klaudia001 jéééj teraz som mrkla akú máš kúpelňu... my máme presne takú istú iba bez bidetu a trošku väčšiu ( 9mx5m ) a máme tam ešte aj odpočívadlo s TV a ešte vstavané regále na uteráky... ale presne v takých farbách a presne takto riešené 😉 😉 ešte povedz, že aj ty máš výrivku a totálka 😵 😵

klaudia001
2. okt 2012

@janap76 počuj odpočíváš ???

klaudia001
2. okt 2012

@lubanka ty máš v kupelke telku ? ja skapem, to ležíš ve vani a kukáš telku ? to jakože to jakuzzi ?? neee to nemáme....na to chodíme do bešenovej 🙂

lubanka
2. okt 2012

@klaudia001 s tou telkou to bol nápad môjho mm 😖 tá kúpelňa je viac menej jeho (ja mám svoju modrú) on sa bez telky ani nevytoto... doslova 😀 my máme telku v obyváku, spálni, jeho pracovni, v hosťovskej, v kúpelni aj v kuchyni... a cez leto aj na terase... áno viem, nie je to normálne, ale každý máme nejakú úchylku a môj mangel má takúto... 😝 😀

janap76
2. okt 2012

@klaudia001 áno, šak skoro nič nerobím ...teda fyzicky....pracujem ale ja mám takú robotu že sedím pri počítači a ešte si sem tam aj ľahnem 🙂

klaudia001
2. okt 2012

@lubanka heeej aj ten moj je na najmodernejšie výdobytky.....ja som mu povolila len porádnu telisko do obyvačky, a v spálni máme pc monitor, taký väčší....tam nechcem žiadnu veliku telisko.....prečo nie, ked je taký maniak na toto....daj foto aj ja bych chcela policu....vstavanu vedla bidetu tam...šupni sem foto

klaudia001
2. okt 2012

@janap76 no ale vypni od práce.....lažkaj si a kukni sa nejaku komediu....hlavne bud opatrná na seba !!!

klaudia001
Odpoveď bola odstránená
janap76
2. okt 2012

@klaudia001 idem, dám si povdať ...aspoň na hoďku 🙂 ...tá kúpeľňa sa mi fakt páči 🙂

klaudia001
2. okt 2012

@lubanka šupni aj foto tvojej modrej, ja teraz zhánam predložky do kupelky, mám tam zaital také obyčko, ale chcela by som nejaké pekné dve pred umývadlá a jedno pred sprchu také menšie.....poznám jedine taku lepšiu stránku blancheporte, odtial som si objednala do záchoda, ale do kupelky sa mi tam nelubi nic....neporadíš mi hm ?? 🙂

klaudia001
2. okt 2012

@janap76 áno šupki , lebo aj pri práci sa človek namáha, aj ked nerobí fyzicky....odpočívaj pekne 🙂 , myslím na teba neboj !

lubanka
2. okt 2012

@klaudia001 odfotené to už mám, ale musím počkať na mm, lebo ja v tých technických veciach nie som vôbec zručná, resp. treba kábel aby som stiahla do PC, tak čakám až dôjde mm, potom to tu dám... 😉
podložky kde zohnať ti veľmi neporadím, lebo ja som skoro všetko kupovala v PL, tam sa mi zdá, že majú krajšie veci ako je možné dostať u nás, takže keď som niekam šla a niečo mi "zarezalo", tak som to kúpila 🙂

lexus77
2. okt 2012

@janap76 ahoj....no tak už predsa len prišla presne na 28 den.....svinucha jedna....no nič dnes som si kupila ten alchemilkovy čaj a idem sa pomaly pripravovať na stimuláciu a 3 IUI🙂

gelinka75
2. okt 2012

@janap76 jasne, ja peciem vsetko z celozrnnej, obcas miesam s polohrubou, ale niekedy davam cistu celozrnnu, spaldovu, ovsenu, alebo psenicnu, mam cely arzenal, teraz som kupila aj celozrnnu krupicu 😀 cez vikend som piekla babovku z celozrnnej muky, dost experimentujem s tym, ale zatial sa vsetko dalo zjest 😀

gelinka75
2. okt 2012

@klaudia001 no na 11DC to ma dost maly, bude mat ovulku tak 16-17 DC, mne ked dr. vystihol folikul tak mal na 11DC az 22 mm ale mne praska tak 13DC

gelinka75
2. okt 2012

@klaudia001 no tak tu kupelku ti zavidiiiiiiiiiiiiiim, ale v dobrom doprajem 😀 😝

gelinka75
2. okt 2012

@lubanka mna muz prehovoril do noveho domu, ze mi namontuje do spalne na stenu telku, ja sa tomu dost branim, lebo viem, ze do toho budem cumiet a zbohom spanok..ale tak dala som si povedat, lebo niekedy chce on ine kukat a ja ine tak potom sa len prisposobujeme 😝

lubanka
2. okt 2012

kokos... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 som naštvaná jak doberman 😠 😠 azzura má veľmi tolerantného mm... ten môj je.... joj už ani nepíšem, lebo zasa prečíta 😠 😠 som chcela, nech mi dá fotky tu 😠 😠 dala som mu foťák, že reku daj toto a toto tu na stránku, nastavila som mu to a ja trúba som išla do sprchy... vyšla som von a vyletel na mňa, že čo ja tu s cudzími babami rozoberám naše súkromie a problémy ohľadom keksu... a že začo ho vlastne mám 😠 😠 kokos 😠 😠 máme suprovú atmošku doma... keď som sa spýtala, či to tu dal, tak na mňa tak zazrel... vzal kľúče od auta, tresol s dverami ... takže mám vybavené 😠 😠 to je tak ješitný chlap toto! a vraj baby sú urážlivé 😠 😠 až idem čítať stránky do zadu, čo som tu vlastne písala, že sa tak rozježil 😠 😠 toto už nevyžehlím 😖

gelinka75
2. okt 2012

@lubanka joj, ale ved kazda tu piseme svoje problemy 😖 nevidim na tom nic zle...