Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura odkaz odovzdaný, tiež sa snažia, tiež len krátko....tiež má vyše 35
teraz čítam, že herečka Zuzana Kanocz potratila v 5mesiaci.......
@klaudia001 🙂 dufam, že im to dopadne dobre....a to im doktor nepovedal cca ze kedy bude ovu? Lebo mne vzdy povedal že kedy sa snazit
@azzura nie nepovedal jej nič, len že folikul ešte musí narást a potom praskne a potom sa usmial, má toho istého čo ja , Jankovského z TN. toto isté povedal aj mne 🙂 , že potom praskne a usmial sa....tak ja som pochopila, že treba sexíkovat....tak sme aj urobili, ja som mala 21 mm folikul a sliznicu tuším 10 mm....na 11 DC
@klaudia001 mne vzdy doki povedal co a ako, lebo aj sliznica je dolezita, co z toho ked mas ukazkovy folik a na prd sliznicu, lebo potom sa nema kam uhniezdit, ale ona to ma ok, je to cca spodna hranica, uz si moc nepamatam
@azzura no šak jej povedal sliznicu 7 mm....a ja som mala 10 mm, ale má 😉 , moja mamka mala sliznicu 5 mm a pri mojom aj bračekovom otehotnení , a žiadne komplikácie počat tehotenstva, že aj lekár vtedy bol taký prekvapený...a že pol roka brala proveru na upravu cyklu, lebo že ho nemala pravidelný a , že ani nevie kedy mna aj bračeka počala 🙂
@klaudia001 stastna to zena tvoja mama 😀 😀 😀
@azzura nooo aj ja jej to furt vyprávam, že jaké má detičky vychované, obaja sme na poriadku, braček už má 2 detičky, dievčatká 5 a 2 ročné, tak že teraz sa čaká na mna 😎 , maminka so mnou šetko prežíva, je to moja najlepšia kamarátka, poradí, pomôže, pohladka ked treba.....lubim ju jak kona.
@klaudia001 aj moja maminka so mnou preziva, ale snazim sa ju moc nezatazovat
juuj zabolelo ma pod pupkom jak fras ☹ tak snáď sa neblíži ta mrcha mrchavá 😠
@klaudia001 jéééj teraz som mrkla akú máš kúpelňu... my máme presne takú istú iba bez bidetu a trošku väčšiu ( 9mx5m ) a máme tam ešte aj odpočívadlo s TV a ešte vstavané regále na uteráky... ale presne v takých farbách a presne takto riešené 😉 😉 ešte povedz, že aj ty máš výrivku a totálka 😵 😵
@janap76 počuj odpočíváš ???
@lubanka ty máš v kupelke telku ? ja skapem, to ležíš ve vani a kukáš telku ? to jakože to jakuzzi ?? neee to nemáme....na to chodíme do bešenovej 🙂
@klaudia001 s tou telkou to bol nápad môjho mm 😖 tá kúpelňa je viac menej jeho (ja mám svoju modrú) on sa bez telky ani nevytoto... doslova 😀 my máme telku v obyváku, spálni, jeho pracovni, v hosťovskej, v kúpelni aj v kuchyni... a cez leto aj na terase... áno viem, nie je to normálne, ale každý máme nejakú úchylku a môj mangel má takúto... 😝 😀
@klaudia001 áno, šak skoro nič nerobím ...teda fyzicky....pracujem ale ja mám takú robotu že sedím pri počítači a ešte si sem tam aj ľahnem 🙂
@lubanka heeej aj ten moj je na najmodernejšie výdobytky.....ja som mu povolila len porádnu telisko do obyvačky, a v spálni máme pc monitor, taký väčší....tam nechcem žiadnu veliku telisko.....prečo nie, ked je taký maniak na toto....daj foto aj ja bych chcela policu....vstavanu vedla bidetu tam...šupni sem foto
@janap76 no ale vypni od práce.....lažkaj si a kukni sa nejaku komediu....hlavne bud opatrná na seba !!!
@klaudia001 idem, dám si povdať ...aspoň na hoďku 🙂 ...tá kúpeľňa sa mi fakt páči 🙂
@lubanka šupni aj foto tvojej modrej, ja teraz zhánam predložky do kupelky, mám tam zaital také obyčko, ale chcela by som nejaké pekné dve pred umývadlá a jedno pred sprchu také menšie.....poznám jedine taku lepšiu stránku blancheporte, odtial som si objednala do záchoda, ale do kupelky sa mi tam nelubi nic....neporadíš mi hm ?? 🙂
@janap76 áno šupki , lebo aj pri práci sa človek namáha, aj ked nerobí fyzicky....odpočívaj pekne 🙂 , myslím na teba neboj !
@klaudia001 odfotené to už mám, ale musím počkať na mm, lebo ja v tých technických veciach nie som vôbec zručná, resp. treba kábel aby som stiahla do PC, tak čakám až dôjde mm, potom to tu dám... 😉
podložky kde zohnať ti veľmi neporadím, lebo ja som skoro všetko kupovala v PL, tam sa mi zdá, že majú krajšie veci ako je možné dostať u nás, takže keď som niekam šla a niečo mi "zarezalo", tak som to kúpila 🙂
@janap76 jasne, ja peciem vsetko z celozrnnej, obcas miesam s polohrubou, ale niekedy davam cistu celozrnnu, spaldovu, ovsenu, alebo psenicnu, mam cely arzenal, teraz som kupila aj celozrnnu krupicu 😀 cez vikend som piekla babovku z celozrnnej muky, dost experimentujem s tym, ale zatial sa vsetko dalo zjest 😀
@klaudia001 no na 11DC to ma dost maly, bude mat ovulku tak 16-17 DC, mne ked dr. vystihol folikul tak mal na 11DC az 22 mm ale mne praska tak 13DC
@klaudia001 no tak tu kupelku ti zavidiiiiiiiiiiiiiim, ale v dobrom doprajem 😀 😝
kokos... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 som naštvaná jak doberman 😠 😠 azzura má veľmi tolerantného mm... ten môj je.... joj už ani nepíšem, lebo zasa prečíta 😠 😠 som chcela, nech mi dá fotky tu 😠 😠 dala som mu foťák, že reku daj toto a toto tu na stránku, nastavila som mu to a ja trúba som išla do sprchy... vyšla som von a vyletel na mňa, že čo ja tu s cudzími babami rozoberám naše súkromie a problémy ohľadom keksu... a že začo ho vlastne mám 😠 😠 kokos 😠 😠 máme suprovú atmošku doma... keď som sa spýtala, či to tu dal, tak na mňa tak zazrel... vzal kľúče od auta, tresol s dverami ... takže mám vybavené 😠 😠 to je tak ješitný chlap toto! a vraj baby sú urážlivé 😠 😠 až idem čítať stránky do zadu, čo som tu vlastne písala, že sa tak rozježil 😠 😠 toto už nevyžehlím 😖

@klaudia001ma to dobre, sliznica je ok a folik este narastie...tak len sa snazit obden 🙂