icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

klaudia001
3. okt 2012

@janap76 😀 😎 , já som ale tvrdohlavý bejk 😉 , že echt bejk, jako sa dneska cítiš ?

janap76
3. okt 2012

@klaudia001 som sa ťa minule pýtala či nemôžeš byť tehu 🙂 pamätáš ? 🙂 no veď uvidíme, pekne musíme vydržať 🙂 ja som raňajkovala salámový chlebík ... mňam ...inak gule v paradajkovej omáčke milujem 🙂 mňaaaam ...... na víkend spravím 🙂 a aj ja mám 4 - 6 dní do mrchy ...nezabudni na azzuru čo povedala ...šak sme na mrchu vyhlasili prohibíciu 😀 😀 😀

janap76
3. okt 2012

@klaudia001 bejku 😀 😀 😀 ja som v noci strašne zle spala, bolo mi horúco, všetko mi vadilo / chudák môj mm /, raz som sa zobudila na to akoby mi ťahalo maternicu a vkuse som sa budila....inak ja zvyknem spať ako drevo....ale inak v poho 🙂 🙂 🙂

klaudia001
3. okt 2012

@janap76 hej, hej, áno pýtala si sa mna....sme narovnako, ja to neviem robit, a moj to ani nelubi, pre mna by ma to nebavilo......aj ty máš výtok ? ja jak hovado, taký biely hustý....
včera som si kupila, drevenu lucerničku, tužila som po nej......chcem ju mat na okne, ale moj povedal, že až na zač. decembra ju mám dat.....žče potom bude okukaná....no a coooooo, ja sa chcem z nej tešit každý den....

klaudia001
3. okt 2012

aj ja vyhlasujem prihibíciu na menštruáciu.....na takých 9 mesiacov .....potom je vítaná....počkajte niečo vám tu skopírujem, teraz mna to napadlo, enem kde sem to videla....momeeeeent 😉

azzura
3. okt 2012

@gelinka75 fakt zvlastny graf.......a este si to aj citila, tak to je super, hlavne ze ste snazilkovali 🙂

azzura
3. okt 2012

@klaudia001 ty mas vytok???????????????? cica a nie si.............. 😉

janap76
3. okt 2012

@klaudia001 ja si dávam ten utrogestan 2 x denne 2 tablety do pošvy :( takže zo mňa ide nonstop toto...tak neviem 🙂
tak tak kukaj na ňu a teš sa 😀 😀 😀 keby si bývala bližšie, tak gule by sa ušli aj tebe 😀 😀 😀

klaudia001
3. okt 2012

@azzura mám a moc takého bieleho, vlastne ho mám jak mna začalo bolet to podbruško a nafuklo sa mi bruško, neviem neviem, ja vobec nedopnem rifle a to som bola v páse chudá, neviem, enviem či to takto má byt, že pred tehu má byt výtok takýto a takto moc....šak to neni ani v príznakoch tehotenstva písané, všade je písané, že napuchlé prsia, ale to ja nemám, mám ich trošku citlivé, ale to nič neni

azzura
3. okt 2012

@klaudia001 kedy cca mas ne-dostat mrchanu?? Ten vytok je zaujimavy ..........no uvidime co sa zneho vykluje 🙂

klaudia001
3. okt 2012

@azzura za 4-6 dní, ale testovat nic nebudem.....nek, až ked bude meškat tak 14 dní.....

azzura
3. okt 2012

@klaudia001 hmm, to je este daleko.....jasne, netestuj, naco byt zbytocne sklamany

klaudia001
3. okt 2012

@azzura áno presne azzura, čo má príst to príde.....stále tu hladám niečo, čo vám tuna chcem skorírovat, ale nedá sa mi to nájst....už si nepamatám ten nick...som kukla aj do uživateliek...ešte budem hladat, lebo je to krásneeeeeeee

azzura
3. okt 2012

@klaudia001 tak hladaj 😀

klaudia001
3. okt 2012

@janap76 a ked si to tam dáš, tak si lahni nech ti to nevyteče, nech tam tá látka zostane

azzura
3. okt 2012

@klaudia001 utroš vyteka cely den samovolne, to by si musela furt lezat, @janap76, pouzivaj intimky

klaudia001
3. okt 2012

@azzura to som teda nevedela, ale šak už viem teda 😉

azzura
3. okt 2012

@klaudia001 ja viem že vsetko clovek nemože vediet 🙂 ani ja som to netusila, pokial som utros nebrala 😎

janap76
3. okt 2012

@azzura
@klaudia001 presne, celý deň mám intimku, kúpila som always - sú celkom dobré, nevadia mi....už si našla čo si chcela ? 🙂

klaudia001
3. okt 2012

@janap76 ale nek.....ale ja to nevzdám, je to moc krásne, na to aby som to vzdala....

janap76
3. okt 2012

@klaudia001 😀 😀 😀 my s azzurou čakáme 😀 😀 😀

azzura
3. okt 2012

@janap76 aj ja som tie pouzivala

azzura
3. okt 2012

@janap76
@klaudia001 dnes som sa rano v robote tak vytocila, že som svihla telefonom.....som dnes potrebovala rychlo po robote ist prec, zial sefka zvolala komisiu 😒 som nadavala ako kočiš...až ma rozbolelo bruchu. Nakoniec sa vzdy utvrdim, že raz ked budem tehu, musim byt doma

klaudia001
3. okt 2012

@azzura klídek, co sa rozčuluješ, dneska bude pekne...aaach slniečko

azzura
3. okt 2012

@klaudia001 ja som rychlo vytačacia 🙂 pretože dnes som mala nieco naplanované. Ona ked nieco ma, tak to riesi tak že to hodi na mna a ide prec a ja ked som povedala že to nevyhovuje tak povedala, že ona tu vydava prikazy a že ona je sefka....tak som bachla dverami

klaudia001
3. okt 2012

@azzura rýchlaňa si teda 😉 , no šak ale šefka je šefka, neeeee

byby možno ste to už aj čítali...ale ja to tu chcem dat....ne a neee to najít

klaudia001
3. okt 2012

Tu to jeeeeeeee -

Predstav si otehotnenie ako hosťa do domu. Tak ty toho hosťa nemôžeš násilím nútiť, aby k tebe domov prišiel, nemôžeš ho uniesť a zavrieť u teba doma, nemôžeš ho tahať za rukáv alebo ho oklamať. Čo môžeš urobiť, je upratať, začať variť niečo voňavé, nechať poodchýlené dvere a žiť svoj život. Ani sa nenazdáš a hosť príde sám od seba a bude sa u teba cítiť dobre.

klaudia001
3. okt 2012

aj toto tam mala - a teraz konecne tie vychytavky

stimulacia ovulky

ako nahrada clostilu mozu sluzit sojove isoflanovoidy, uzivaju sa v podobnych dnoch cyklu - 3–7 dc, 4–8 dc, 5–9 dc, pricom plati, že 100 mg sojovych isoflanovoidov = 1 tbl clostilu

uprava cyklu

sarapis -prvych 10 dni sa beru 3 tobolky denne, druhych 10 dni –2 tobolky denne, potom po 1 tobolke denne

Femi kvapky

Femigard

Gynex

Plodny hlienik

caj z maliniku -pije sa od ms po ovulku pije sa aj pred porodom

grepovy dzus100% ny z ruzoveho grepu minimalne 5 dni pred ovu 3–5 dcl denne

vystelka maternice

caj z alchemilky-kontryhel od ms po ovu 2× denne po 2dcl horuci, nesladeny, maximalne 3 cykly po sebe, potom pauza

po ovulke na uhniezdenie

ananas- odporuca sa nakrajat na 5 kruzkov 1–5 dpo zjest jeden, dolezity je stred

bromelain- uziva sa 1– 5 dpo do 1000 mg denne

janap76
3. okt 2012

@azzura aj ja som rýchlo vytáčacia ... a to ako nakoniec nemôžeš odísť ? ja už teraz pracujem z domu...ale pokiaľ som sedela v kancli - tá atmosféra tam bola taká , že presne ako ty vravíš, určite by som musela byť doma .. a aj ty budeš 🙂 a potom si šéfka spomenie 😉 uvidíš 😎

janap76
3. okt 2012

@klaudia001 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 veľmi pekné, keď ma zas bude chytať zúfalstvo, tak si to budem čítať 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂