Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 si môj človek 🙂 a kde si kupuješ ten arzenál múk ? poraď mi a aj značku môžeš 🙂 ja napríklad som nevedela schudnúť, to som mala 17 - 18 a na múdru radu som začala variť bez zapražky ... tak to ostalo dodnes, pravdu poviem že ju ani neviem urobiť 😉 všetko zahusťujem iba škrobom. A nikto to nereklamuje, dokonca svokra / bývalá kuchárka / povedala že varím lepšie ako ona ... účelom tohto nie je samochvála ....ale ja som vtedy každy mesiac schudla kilo a konečne som mohla jesť koľko som chcela. A teraz chcem začať používať iba špeci múky aspoň na 80% . Palacinky z ktorej ? a napríklad mäso obaľuješ v ? alebo napr piškótové cesto ? ...mňam 😀
@gelinka75 no veď som sa mu to snažila vysvetliť, že to my tu rozoberáme čo nás trápi a on hneď, že ako by sa mne páčilo, keby s chlapmi rozoberal naše súkromie 😠 a ešte na mňa vyskočil, že keď on pred nedávnom dal na facebook našu fotku, tak som jačala, že ja si neprajem, aby niekam na verejné stránky trepal naše(moje) fotky, aby to okamžite vymazal a teraz odrazu mi to už nevadí.... či si nemá ľahnúť do vane a zapózovať mi 😠 😠 do čerta aj s fotkami 😠 😠 to ja mám stále také úžasné nápady 😠 😠 a on je tak ješitný... joj! som taká...načo som ho tu pustila! tak mi treba, lebo sa mi trebalo chváliť hlúpou kúpelňou 😠 😠 aspoň keby to bolo niečo dôležité, ale pre takú volovinu sa pohrýzť 😖 no nič, dnes mám voľný večer 😒
@lubanka bude to dobre neboj, ved zasa nic take tu nepiseme, nepozname sa, ale podporujeme sa a to je dolezite...nemyslim, zeby tu niekto vedel zneuzit to co piseme, ved kazdy ma svoje problemy..prejde ho to..ale ta kupelka fakt klobuk dole a povedz mm, ze tisko zavidim, ze si take daco mozete aj dovolit, lebo to v dnesnej dobe nie je len tak, takze vas aj obdivujeme..asi aj viacere, ale doprajeme, my budeme mat uplne jednoduchu a prakticku kupelku, nam to staci 😉
@janap76 no najlepsie sa mi osvedcili muky z kauflandu BIOMILA tie su vsetky dobre, mne najviac chuti ta celozrnna spaldova, ja vsetko zahustujem tiez len celozrnnou mukou, aj knedle z toho robim, aj buchty, aj rozne kolace, ale tam miesam casto s polohrubou, lebo inak to tak nenarastie, to cesto je take ine, ale da sa nato zvyknut, ja davam vsade aj o moc menej cukru a zacala som pouzivat steviu, palacinky normalne tiez z hociktorej celozrnnej muky, je to mnam 😀
@gelinka75 ale ved folikul rastie 2 mm za den....ked mala 16 na 11 DC....tak na 13 DC bude mat 20 mm folikul a ten praskne ...či mýlim sa ??? lebo mne povedal, že praská aj 20 mm folikul....
@gelinka75 vieš ked človek je v práci velmi dlho , tak si aj zarobí , tak si aj dopraje, ved to je na celý život , aaach jaaaj objednávam umývačku riadu z netu a ešte mi neprišiel potvrdzovací mail ....tak čakám a čakám....
@klaudia001 a aku objednavas? tiez kukam po nejakej, lebo do domu chceme kupit, teraz nemam, lebo tu nemame na nu miesto
@lubanka ....je mi luto, že som ti spôsobila problémy....neeee nemusíš sem nič dávat, ked je na to tvoj háklivý, aj tak neviem o nijakej tu , že čo je, kto je, odkial je....je to tu celé anonymné....tak nechápem čoho sa bál, ale nechaj tak, on sa ukludní a bude dobrunko 😉
@gelinka75 Whirlpool ADG 9590, ja som to zistovala týžden, porovnávala som, obtelefonovávala, chodila sa pozerat osobne....tak toto je vítaz...priaznivá cena 394€ cez mall.sk....na predajni stojí tuším vyše 500€
@klaudia001 no moze, je to indi vindi, ale 20mm je este maly, pri IVF bola spodna hranica 18mm a to este neboli zrele az potom sa pichal pregnyl takze do odberu este narastli tak 4mm isto
@klaudia001 diky popozeram, mame vsetko whirlpool tak asi aj umyvacka bude 😉
@gelinka75 a môže teda prasknut aj 20 mm folikul ? mne povedal lekár že áno
@klaudia001 teoreticky ano, ak je dozrety 🙂 mne dr. povedal, ze aj pri sexe sa moze folikul uvolnit, ze aj to sa stava
@gelinka75 jeeeeeej aj my máme šecko whirlpool 😉
http://www.mall.sk/eco-vstavane-umyvacky/whirlp...
tu ich maju na sklade na mall.sk
cez andrea shop, sme čakali na ruru aj indukciu aj mikrovlnku 2 mesiace...lebo nás zavádzali...
@gelinka75 ja už neriešim folikuly som z toho už jelen 😀
@gelinka75 no a dneska sme boli na nákupe ale boli sme len v tesku, tak tu makrelu som si nekupila, ale kupila som si bryndzu, že mnaaaaaaaaaaaaaaaaaam, celé balenie som zožrala a potom som si dala konzervu rybyčiek, že mnaaaaaam, musí mi niečo chýbat, ked takto bez omachu žeriem ryby...hm....
@klaudia001 v tescu nemaju pekne makrely, skus v kaufaci, su vakuovo balene platy, ja som tiez mala pol kelimku bryndze na veceru, najlepsia je ale LIPTOV v kocke 😀
@janap76 aj mna si adoptujteeeee 😀 😀 😀 , skoro by ste mna poslalai dom 😀 😀 😀
no nic mi nedošlo na mail, idem drichmat, papa dobru nocku
dobré ránko, zobudilo mna pichanie vo vaječníku a to brucho nafuknuté, nic nedopnem 😀
@klaudia001 kedy ma prist mrcha? 😕 dufam, ze uz nepride, ja som prave po ovulke
@azzura co povies? takyto stupajuci graf som nemala davno, vzdy bol jasny rozdiel ze po ovulke stupla viac, ale mala som ju vcera ma od obeda bolela tusim aj maternica http://www.fertilityfriend.com/home/gelinka75
@gelinka75 za 4 -6 dní má príst / ja nemám pred menzesom nafuknuté brucho , nemávam ten PMS /, tak ste to patrične využili...máš ho stupajuci pekne
@klaudia001 no tak to je na dobrej ceste, ked nezvyknes byt nafuknuta, ja som skoro stale a uz mi to lezie na nervy, ani sme to moc nevyuzili naposledny bolo snazilkovanie na 11DC lebo mm nejak nemohol, bol unaveny 😠
@gelinka75 ale ved spermie prežiuju aj vyše 3 dní....aj viacej
no neviem, neviem, ale opät som zožrala rybaciu krabičku už o 6 hod ráno a je mi na grc idem si urobit kávu, asi na mna neco leze.....neviem, alebo že by ? 🙂
mám chut na masové gule v paradajkovej omáčke....možýno si to len namýšlam
@klaudia001 ty mas teda chute 😀 vsak ked ti to chuti tak jedz, je mozne, ze lezie tehu 😀 😀
@gelinka75 bodaj by 😉
minule, ked to nedopadlo dobre /v 4-5 tt / tak som mala hroznu chut na gule v paradajkovej omáčke furt, neviem či to boli hormony, ale cítila som sa neskutočne vyrovnaná osobnost, ten pocit mi chýba, som vyrovnaná ale vtedy to bolo užasné...také iné
no a ten potvrdzovací mail z mall.sk mi nedošiel....
@klaudia001 pozri, ak si gelinka adoptuje mňa, tak poviem že bez teba nejdem 🙂 🙂 😀 😀 dobre ? 😉

@lexus77 jooj mrcha jedna mrchaňovska mrchaná hnusná 😒 ale že cyklus máš asi jak hodinky ... tak aspoň to 🙂 ZATIAĽ 😉