Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
troška popri práci na nete, aj kukám na bylinky a našla som pakost smradlavý....nikdy som o nom nepočula, idem si to prečítat....
@klaudia001 ten citat som si musela prisvojit
@azzura ouki douki , šak to ani neni z mojej hlavy, tiež som to odkopírovala.......ale mi trvalo než som to našla. išla som poctivo v užívatelkách od A.......a skončilo sa to pri S...tak si vieš predstavit, neskutočné, ale stálo to za to že ? krásne to je..... 😉
ozaj , či už su udobrení u lubanky po včerajšku......
@klaudia001 krasne, a hlavne pre nas dlhorocne snazilky asi aj pravdive
@klaudia001
@gelinka75 aj ja na to od rána myslím....na lubanku 🙂
@janap76
@gelinka75
@klaudia001 akurat som si dočitala co sa tu vecer odohralo s lubankou ☹
asi za to možem ja.....ale ked ja sem chcela vidiet jej kupelku, že bych sa inšpirovala
@azzura
@gelinka75
@klaudia001 šak to že chlapi to inak vnímajú, jemu podľa mňa tak nevadili tie fotky / šak to mali byť podľa mňa iba interiérové - nie osobné / podľa mňa jemu vadili tie staršie príspevky kde bol spomínaný on ... no uvidíme čo povie lubanka ...snáď teda ešte medzi nás príde !!! klaudi ty za to nemôžeš ... oni to fakt berú inak ...šak chlapi 😉 Lubanka čakáme ťa 🙂
@janap76 ja si nepamatám čo tu lub. spomínala o jej manž......nechce sa mi stránkovat dozadu....ja sem sem dala foto, šak tam neni nič konkrétne iba kupelka a kuchyna...mne takto posielali baby inšpiráciu z facebooku na moj mail.....ked sme sa zariadovali....nooo asi je háklivý na sukromie ako má zariadené, chce aby to zostalo utajené pred cudzími ludmi, tak mi to príde, moj vie, že som tuna na konovi, aj ked tomu neni priklonený mi otvorene povedal, ale že ked myslíš....tak je to na tebe, to bolo celé vyjadrenie mojho. a vobec nemá záujem si tu čítat, keby chcel tak číta vie heslo.....už nech sa udobria, cítim sa tak trochu vinná.
@klaudia001 podla mna zato nemozes, ved aj lubanka mysli dost vela zo srandy a väcsinou srandujeme, kazda tu napise aj nieco sukromne, moj mm necita, aspon o tom neviem...aj keby nemyslim, zeby sa nejak extra urazal, vie sam ake mame problemy tak nie je zaco sa ofucovat
@klaudia001 a este jednu vec si myslim, podla mna nemal sancu extra nejak vyhladat jej prispevky dozadu medzi tou horou textu, ved to trva aj par minut...
@gelinka75 no ved preto....on sa urazil na to, že sem chcela šupnut fotky....za tu chvilku čo sa sprchovala by nestihol nič a ešte ked sem nechodí tak nevie tuna čo a jako......tak si myslím, že to boli tie fotky, je mi to luto moc, kurník šopa, kebych na nu nenaliehala, tak by si nič nefotila, ja som to nemyslela v zlom, len nech sa dneska prihlási, lebo nezaspím bez toho aby sme si to vysvetlili....nemá chut sem ist, preto tu neni.....ach jaj
je mi do plaču, takto sa kvoli mne pohádali, takýto pocit som nemala ...ani neviem kedy naposledy....je to na prd takto, ten pocit viny
@klaudia001 neplac, snad sa coskoro ukaze... @lubanka
@gelinka75 furt je neaktívna
@janap76 kedy ideš presne na krv ?
@klaudia001 asi je v praci, vies na jednej strane ho chapem, ze sa boji o ich sukromie, ked je v nejakom lepsom postaveni, lebo neprajnikov je dost, zas by mal doverovat jej, zeby neurobila nejaku hlupost, ale ved co je na nejakej fotke z kupelky, ktora nikomu nepovie nic, len by sme ju mohli asi tak pochvalit a inspirovat sa...
@gelinka75 nooooo ved to, len foto kupelky , bez mena, bez adresy , bez fotky, bez popisu, len obyčko foto......anonymné foto....
ved aj ten moj má dôležité postavenie, a ked som mu povedala ,že jedna holka má taku istu kupelku jako my, tak bol prekvapený, že rovnaký štýl, žiadne výčitky, že čo dávaš foto, ved mi dôveruje predsa.....tiež neni na facebooku, nikde
@klaudia001 neboj ona tu určite nie je, nie preto že nemá chuť, ale pre to že nemá čas a možno nás sem tam jedným očkom aspoň prečíta 🙂
@klaudia001 pôjdem asi v utorok , no isto v utorok ... mám z toho také motýle v bruchu...z toho očakávania 😉 @lubanka sa ozve jak dode z roboty 🙂
baby ja mám zas cestoviny a konzervu rýb, toto neni s kostolným poriadkom....toto veru neeee

@klaudia001 ja som soju brala , aj grepak pred ovu a ananas po ovu