icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

klaudia001
3. okt 2012

@janap76 takže 10.9. no ty už budeš vedet na čom si, to budeš tak cca v 2 týždni neee, beriem to tak že tehu, nepočítam to od začiatku menzesu.... ale ja si potom ešte týžden - 10 dní počkám až potom testnem, noo ked dovtedy nedojde červenoarmejec 😀

gelinka75
3. okt 2012

@klaudia001 ty uz budes aj smrdiet rybacinou 😀

klaudia001
3. okt 2012

@gelinka75 😝 , šak toto neni možné, a ešte 2 cibule k tomu, fuuuuu no dneska musí aj moj cibulu, lebo páchnem nadaleko 😀 , teraz sa mi dovaril kurací vývar s moooc mrkvičkou a kalerábkom, to si dám zachvilku, teraz pijem kofolku, mnaaaam

klaudia001
3. okt 2012

baby ja viem, že ste mi poradili, ale ja to brucho mám furt také, mne sa nezmenšuje, a tahá mna tak dole jakokeby, nevím či nemám zájst ku gyn......toto sem nemala nikdy, ja aj počas menzesu som bola plochá, žiadne prevrtané bolesti nič, len uplno jemnunko, musím ist do obchodu a šecky gate nedopnem, musím si dat teplače

klaudia001
3. okt 2012

http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/ekonomika/cesk... - to fakt už nic neni zdravotne nezávadné ??? !!!! kua....mám doma ten bertoli...a kukala som sa je tam že balené v taliansku.....

janap76
3. okt 2012

@klaudia001 09.09.12 poobede medz 14,00 a 15,00 budú výsledky !!! ak nedojde ta mrcha hnusna, tak budeme vedieť 9.9.12 že čo a ako 🙂 😉 😎 😖 ...najradšej by som tu dala teraz všetkých smajlíkov lebo mám všetky pocity 😖

klaudia001
3. okt 2012

@janap76 no ešte ani počítat neviem, idem si lahnut, strašne ma berie na spanie papa všetkým

janap76
3. okt 2012

@klaudia001 idem aj ja kuknúť na ten olej do komory :( k tomu bruchu ...sorry za otázku, ale na wecko chodíš dobre ? 😉

gelinka75
3. okt 2012

aj ja citim vselico a to som len 1DPO 😀 baby nesledujte si priznaky, lebo fakt to moze aj nemusi nic znamenat, aby ste potom neboli smutne, dufam, ze budete tehu

janap76
3. okt 2012

@klaudia001 pekne si oddýchni 🙂

janap76
3. okt 2012

@gelinka75 ak mám povedať pravdu, tak či ja budem alebo nebudem sledovať "príznaky" tak budem smutná jak hovado ☹ tak či tak 😉 ...určite ti to nemusím vysvetľovať 😉 mne už niet rady 😉 🙂 bože prosím nech sme tu všetky tehuuuuuu 🙂 ....možno ma počul 🙂

klaudia001
3. okt 2012

@janap76 no už som vstala, no ráno nechodím jak som chodievala, tak neskôr po obede chodím, ale chodím každý den, ale teda trvá mi to.....

klaudia001
3. okt 2012

@gelinka75 ja neeeee, ja sa nesledujem, len to brucho....na šetkých nohaviciach a rifliach musím mat gombik rozopnutý, jednoducho ho nezapnem......kokos nafukuje mna, ale šak sem také nic nejedla, to co vždycky

klaudia001
3. okt 2012

@janap76 počuj ty čo už dávaš jaké smutné hubiny tuna haaaa ???? 😉

gelinka75
3. okt 2012

zla sprava musim brat antibiotika 20 dni, lebo mi vysli pozitivne stery na ueraplazmy a mykoplazmy, rozmyslam skade som to dostala, lebo stery na jar mi vysli na toto negativne, tak neviem ci zacat brat az ked pride mrcha, alebo uz aj ☹ a to mam prave po ovulke

azzura
3. okt 2012

@gelinka75 dostat si to mohla kdekolvek, od bazenov, saun....aj ked ti robili IVF, mohli zaniest infrkciu. ja som to mala po IUIckach. Lebo som sa cudovala že odkial to mam, ved sme si verny a vtedy mi bolo povedane že to može byt aj z toho, alebo ci sme neboli vo welnese

lubanka
3. okt 2012

čaute baby 😉 neprežívajte to tak... tak sa urazil a čo 😝 sa urazil, tak sa odrazí... a keď nie, tak môžme mať tichú domácnosť... včera došiel, vôbec sa so mnou nerozprával, dnes ráno odišiel skôr ako som sa stihla zobudiť... hmmm tak vlastne neviem na čom som a čo ho tak vytočilo... tiež som rozmýšľala, koľko toho stihol prečítať... nestopujem, koľko mi trvá kým sa vyrochním, oholím kopytá, a všetko čo treba 😝 ... akurát, že som sa trošku zdržala s trhaním obočia a dala som si aj masku... ale kašlem už nato... nie je to ničia vina (že Klaudia 😉 ), že ja si poznám manžela a predsa ho provokujem... niektorá povedala, že je býk... aj môj mm je a presne tak reaguje na podobné veci (ako bola táto) ako býk na červené... 😝

gelinka75
3. okt 2012

@azzura nebola som nikde na bazene, iba ak ked sme boli v prahe na jar tam som bola v bazene ☹ stve ma to..neviem ci pockat teraz do mrchy, alebo je to jedno

gelinka75
3. okt 2012

@azzura a brala si ATB? inak aj to je mozne, ze to je darcek od GF o tom som uz citala

klaudia001
3. okt 2012

@gelinka75 no takže jedla by si antibiotiká, v prípade tehotenstva sa môžu na toto jest ?

azzura
3. okt 2012

@gelinka75 hej brala, ale len 10dni.....a bolo mi z nich fest na grc, aj mm ich bral

klaudia001
3. okt 2012

@lubanka jeeeeeeeej oukej, ulava na duši, pokojný spánok večer 😀 😝

klaudia001
3. okt 2012

@lubanka no ja som býk

mates777
3. okt 2012

@klaudia001 zlatko ty dostanes k Vianociam dve ciarky // na teste a nie dve podlozky do kupelne!!!! 😀

klaudia001
3. okt 2012

@mates777 jeeeeeeeej to by bylo dobré aj dvje podložky aj tie čárky 😀

gelinka75
3. okt 2012

@azzura no to mi ani nehovor ☹ mne kazali 10 dni 1 kazdych 12 hod a dalsich 10 dni 1ks kazdych 24 hod, no takze toto mohol byt aj dovod preco sa nam embryjka vsetky stali anjelikmi ☹ ☹ ☹

gelinka75
3. okt 2012

@lubanka dobry sex to spravi 😀

mates777
3. okt 2012

@klaudia001 to je krasne klaudi....to sa oplatilo hladat!!! 🙂

azzura
3. okt 2012

@gelinka75 ja som brala len kazdych 12 hod po 1 tabl a len 10 dni...mohol a nemusel byt dovod

gelinka75
3. okt 2012

@azzura ale som z toho aj tak hotova