icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

klaudia001
3. okt 2012

@mates777 áno že ? nepamatala som si nick...tak som porade išla užívatelkami....od A až k S.....

azzura
3. okt 2012

@gelinka75 ale brat ich musis, iba sa rozhodni kedy a hlavne ich ber po jedle, lebo ti bude zle

azzura
3. okt 2012

@mates777 a ja som si ten citat privlastnila......strasne sa mi pacil

klaudia001
3. okt 2012

@gelinka75 začneš ich hned jest ?

gelinka75
3. okt 2012

@azzura ano to mi vravela sestricka, ze po jedle, zajtra ide mm vybrat recepty tak to asi nasadim hned, neviem co mam robit, co ked by som mala byt tehu a supnem tetracyklin @klaudia001

azzura
3. okt 2012

@gelinka75 ja som mala tiez dilemu, ale nasadila som az ked dosla mrcha, nechcela som riskovat. A stym jedlo je to pravda, odskusala som to na lacno a hned som utekala na WC a aj v praci som blvala 😀

gelinka75
3. okt 2012

@azzura tak mam pockat? ide cca o 10 dni ☹ potom skoro cely dalsi cyklus budem na ATB

janap76
3. okt 2012

@klaudia001 zaujímavé s tým chodením to mám aj teraz nejako divne 🙂

lubanka
3. okt 2012

@gelinka75 a to si len tak išla zobrať krv? ako sa zistilo, že máš tie pliagy? či ti niečo bolo? a to si už brala antibiotiká na toto a zasa to máš? a nerozumiem, tak ty si išla na IVF a oni ti počas toho trepli antibiotiká? (alebo som niečo nepochopila?)
PS: na margo toho sexu... hovoríš mi z duše, ale ja už len tak nenápadne teraz píšem, lebo neviem aký hurikán dorazí z práce 😝 😝 😝 keby vo večerných správach hlásili, že Slovenskom sa dnes poobede prehnal tajfún... tak aby ste vedeli, že to bolo u nás doma 😀 😝 😉

gelinka75
3. okt 2012

@lubanka robili mi stery ked sme zacali chodit do GF a potom mi dali ATB take gulicky na streptokoky a teraz pred druhym IVF mi znova porobila dr. nove stery, ci tam nieco nebude a vyslo mi to pozitivne na urea a mykoplazmy, ale kde som to chytila to neviem...dnes som volala kvoli vysledkom a skoro ma prekotilo co mi sestricka hovorila do telefonu, takze musime sa preliecit
ahaa takze ten tajfun bude ten vasnivy sex...budem tisko zavidiet .-D

klaudia001
3. okt 2012

@janap76 možno že aj tie ryby mna naduvaju, ja neviem, ked ich teraz na kilá žeriem a musia byt porádne olejové, fuj neviem ale mám to furt nafuklé

lubanka
3. okt 2012

@gelinka75 moment, moment... to ešte neviem, buď to bude sex alebo hádka... ale na pokojnú hladinu to nevidím 😀
to je blbé, že teraz ešte aj musíš tie voloviny do seba trieskať, ako keby pri stimulácii toho nebolo dosť 😠 a to si chcela, nech sa telo vyčistí a že snáď vyskúšaš fytosóju... no neviem, teraz cca mesiac antibiotiká, potom kontrola, či je všetko o.k. musíš nechať telo vydýchnuť.... to nie je možné, to ty si taká smoliarka ako ja dofrasa... vždy niečo a keď už myslíš, že už je pokoj zasa sa niečo v plnej paráde dostaví a ešte aj s fanfárami 😠 😠 😠
a keď máš teraz po ovu... nevieš, či náhodou motyka nevystrelila... nemôžeš počkať s tými liekami?

lubanka
3. okt 2012

@klaudia001 počuj... na zadnej časti tela... na ktorej zvykneš sedieť... tak odtiaľ vytiahni štuplík a uvidíš, že sa ti uľaví a sfúkneš... 😀 😀 😀 😀 😉

lubanka
3. okt 2012

@klaudia001 dúfam, že si sa neurazila 😉 ja len srandujem... 😉

klaudia001
3. okt 2012

@lubanka 😝 , bodaj by to išlo, hned bych ho vytiahla......ale som nafuklá

lubanka
3. okt 2012

@klaudia001 to je dobré znamenie... o pár dní tu máme oficiálne potvrdenú prvú tehuľu!!! 😵

klaudia001
3. okt 2012

@lubanka 😝 , neviem či to je dobré znamenie, citim sa jak balon, hotovo sem rozhodnutá, jak mi to neprejde to pondelka , tak idem ku gyn. , toto neni možné, ale aj podbruško mna pobolieva....idem spat , asi mi šibe, včil sem plakala, že jak vták pekne lieta vysoko, drbe mi už, načistooooooooo, nadobrooooooo ten gyn. mna rovno pošle nekam......... 😀

lubanka
3. okt 2012

@klaudia001 no moja zlatá to už, keď vysoko letiaci vták teba rozplače... choď si len ty radšej pekne ľaškať 😉 to už si prepracovaná... 😀
nie vážne, to môžu byť hormóny resp. bereš utroš že? ten robí hrozné "divy" s telom a psychikou... keď to nie je tehu, tak keď ho vysadíš... opäť zistíš, že ešte vždy patríš k tým normálnym... 😉

gelinka75
3. okt 2012

@lubanka pytala som sa ci treba potom kontrolne stery a povedala, ze nie...tak uvidime, no ved to, ze som chcela sa ocistit a len mi pridavaju a este take co zatazuje zaludok, ved mi bude zle z toho, asi pockam uz do mrchy, ale celych 10 dni ci kolko budem teraz rozmyslat, ze to mam v sebe a chcem sa toho co najrychlejsie zbavit

ja to vidim na to prve u vas 😀

klaudia001
3. okt 2012

@lubanka to čo je utroš ? neeeee ja neberiem nic, len kys. listovu inak vobec nic , to co je ten utroš ?

azzura
3. okt 2012

@gelinka75 cicka, neodpisala som, mala som komisiu....neviem ti poradit, že kedy zacat jest ETB, to musis rozhodnut ty, ale 20 dni je strasne dlho?? Mne uz 10 dni bolo vela

azzura
3. okt 2012

@lubanka ja si myslim to iste o @klaudia001 😉

klaudia001
3. okt 2012

už viem utrogestan , to je na podporu tehotnosti, šak to má aj jana, neee toto nemám, jak sem sa fajnovo vyspinkala

klaudia001
3. okt 2012

@azzura hej, mám ist k lekárovi s tým bruchom ? može to byt aj z rýb v konzerve ? také napučané brucho, aj to bolestivé podbruško aj pravý vaječník, tak občas zabolí, a to som chcela dneska si dat pilates, ale mne sa nechceeeeeeee, tak sem si dala tie bake rolls slaninkové

gelinka75
3. okt 2012

@azzura no tak to povedala 10 dni a dalsich desat znizena davka 🙄 kks ja sa tych tabletiek asi nikdy nezbavim, este nech mi predpise pred IVF antiku a budem jasna..

gelinka75
3. okt 2012

@klaudia001 aj mna tlaci odvcera podbrusko 😝 ale mne sa tam ktovieco prehana a nie mimi, este by bolo skoro po ovu

klaudia001
3. okt 2012

@gelinka75 a jako vieš že nic ?? to ešte predsa nevieš.....nepočkáš s tými liekmi tých 10 dni ešte ?

gelinka75
3. okt 2012

@klaudia001 no budem musiet pockat :( takto by som mala 2 cykly rozhadzane a ked pockam tak to zasiahne 1 cyklus, inak co sa snazime o babo v gf viem na 1 ruke poratat cykly od decembra, ktore sme mali aku taku sancu, z celeho roka, chapete? to je ine snazenie toto

klaudia001
3. okt 2012

@gelinka75 no ale aj teraz máte šancu, šak ste vystihli ovulku.....ale neni mi jasné čo potom s tými atb ? budeš ich brat aj napriek tomu, že by si bola tehu ?

gelinka75
3. okt 2012

@klaudia001 no ved prave, nijak to neni dobre...