icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

klaudia001
3. okt 2012

@gelinka75 hm......tak asi sa tie atb nemôžu užíévat pri tehu

klaudia001
3. okt 2012

baby nenakopte mi, ale zasa sem spapinkala 🙂 konzervu jednu...ani nepíšem čoho, ja za to nemožem, ale mám na to strašnu chut, je mi to divné... žeby ? 😉 a cibulku tak fajnovo osolenu

janap76
3. okt 2012

@klaudia001 hmmm ja som práve zjedla klobásu, 3 chleby a pol fľaše jajnej kyslej čalamády 🙂 ....inak to brucho mám aj ja také nafúknuté, resp podbruško ale u mňa je to podľa mňa utroš ... u teba .... žeby ? 😉 máš viac možností ....môžeš si urobiť cez víkend ttest - to nechceš - alebo ísť k lekárovi ? to bude ono ?

klaudia001
3. okt 2012

@janap76 hej ked mi to brucho neprejde tak pojdem k dochtorovi, lebo bych aj len spala, neviem, ale ryby som nikdy takto nezjedla.....že 3 krabičky denne, preboha......testovat určite nebudem...až ked mi bude meškat 2 týždne resp. viac ako 10 dní.....ale šak ten utrogestan neješ tak dlho aby si bola z toho pažravá...no neeee, či je to vedlajší produkt pažravost po tom ? čo to vlastne je ? len z netu viem, že na udržanie tehotnosti......

klaudia001
3. okt 2012

vieš Jani ja som už dost stará na to abych si namýšlala......nechcem byt potom sklamaná, radšej takto budem čakat čo sa udeje, ale aj ten výtok, ty koxo, nikdy som to takto pred menzesom nemala....ja som mala vždy ploché bruško aj počas menzesu, aj to žranie rýb moje, no šak to neni normálné, bud mi fakt chýba nejaký ten vitamín....alebo....šak uvidíme 😉

janap76
3. okt 2012

@klaudia001 to je hormón progesteron .... a myslím že aj lubanka vravela že bola z neho pažravá / prepáč lubanka to slovné spojenie 🙂 / aj precitlivelá ...ja to mám tiež. Cítim sa inak ako inokedy, ale keďže beriem ten utroš ...to je preto 🙂 a inak ja som pažravá vždy 😀 😀 😀 len teraz ešte viac 😀 včera som si kúpila 7 ks syra na vyprážanie, pekne som si obalila a dala do mraziaku .... to bude paráda, keď bude mm na nočnej, budem jesť syr a k tomu tatarka z lidlu ... mňam ... 🙂 dúfam že budem spať lepšie ako včera ... kedy pôjdeš k dokimu ?

klaudia001
3. okt 2012

@janap76 aha, v pondelok by som chcela ist

klaudia001
3. okt 2012

@janap76 a možno to neni kvoli utrošu.... 😉

klaudia001
3. okt 2012

mojej kamarátke sa narodilo dievčatkoooooooooooooooooooooooooooooooooo

gelinka75
3. okt 2012

@klaudia001 no nemozu, budem to brat az ked porodim 😀 😀 😀 😀 🙄

gelinka75
3. okt 2012

@klaudia001 ja som mala pol rio mare, mnam 😀

janap76
3. okt 2012

@klaudia001 ako sa volá ?

janap76
4. okt 2012

Dobré ránko všetkým 🙂 ako sa dnes máte ? 🙂

gelinka75
4. okt 2012

@janap76 ahoj, celkom dobre, uz ma trocha presla ta nasratost na tie vcerajsie vysledky, co uz, inak vcera som si spravila krupicnu kasu z celozrnnej spaldovej krupice, fakt odporucam 😝

klaudia001
4. okt 2012

@janap76 dobré ránečko Janka aj tebe aj všetkým....volá sa Hanička, Hanka 😉 , podrobnejšie info neviem, dneska idem kočíkovat so sudedou má mailnkaté bábatko, včera sme sa dohodli 🙂

janap76
4. okt 2012

@klaudia001 jeeej ideš kočíkovať 🙂 to je paráda 🙂 ... inak pekné rýdzo slovenské meno Hanka 🙂 a bruško a dnes ako ?

janap76
4. okt 2012

@gelinka75 🙂 dnes poobede idem do kaufiku na tie múky 🙂 a nemôžeš mi tak laicky povedať ten zlý výsledok ? čo to je ? je to mykóza ?

klaudia001
4. okt 2012

@janap76 nooo po obede, že potom jej zaspáva, no nafuklá som stále, ale bolesti nejako ustupili, necítim bolest v podbrušku 🙂 , a ty jakoš ?

janap76
4. okt 2012

@klaudia001 aspoň že tie bolesti ti ustúpili ... ja OKI DOKI 😉 🙂 len sa mi dnes nechce robiť 🙂 tak pekne svieti slniečko 🙂

klaudia001
4. okt 2012

@janap76 veru peknunko dneska bude, milumem takéto typické jesenné počasie, a zimné ešte viac.....leto mna nejak neoslovuje, jako more cez leto je fajn, ale zima a sneh a šetko okolo toho..... ináč mne včera povedal moj, že či sa nechcem otestovat....nooo fakt, že pozri či sa dozvieš výsledok o týžden skorej alebo neskorej, alebo po 2 týždnoch.....hm porozmýšlam nad tým

janap76
4. okt 2012

@klaudia001 no ja si tiež myslím ... s tým testovaním ... ale každý je iný. Ja napríklad si ho urobím skôr ako pôjdem na krv, lebo keby som čakala do utorka, mala by som zbytočnú nervozitu...urobím si ho v piatok alebo v sobotu. KE´bude negatívny výsledok, tak v utorok nebudem nepríjemne prekvapená ... možno iba keď tak príjemne 🙂.... aj keby bol ttest pozitívny, tak aj tak budem normálne čakať čo ukáže krv. Hotovo 🙂
ty si v akom znamení narodená ? ja mám veľmi rada zimu a jaro a jeseň a leto nemusím .... som kozorožec 🙂 rohatá koza 😀 😀 😀

gelinka75
4. okt 2012

@janap76 neviem moja, ze to vyslo pozitivne na urea a mykoplazmy, ale ci to je to iste ako mykoza, tak to fakt neviem, budem brat ATB 20 dni

klaudia001
4. okt 2012

@janap76 ja som májový bejk, občas aj idem hlavou proti muru.....to mi povedalo vela ludi, nedokážem sa dlho hnevat, ale na druhu stranu ked mi niekto ublíži, tak neodpustam a vymažem ho zo života....myslím opakované ubliženie, urobila som to tak s 2 velmi dlho ročnými kamoškami, načo mat okolo seba vela ludí a falošných , k čomu by to bolo dobré ? mne stačí fakt pár ludí ale , že mám problém a poradia , pomôžu, nepotrebujem hafo kamarátok , s ktérými sa budem bavit o počasí a tak, mám 3 kamošky a jedna z nich je mamulienka moja a druhá švagrová / bračekova žena /.
takže v sobotu hodíš testíkom, bud pripravená, že nemusí nič ukázat......aj v prípade tehotnosti....

janap76
4. okt 2012

@gelinka75 a vieš ako sa tie antibiotika volajú ?

klaudia001
4. okt 2012

@janap76 načo tlačit na pilu v mojom prípade, budem si žit svoj život a ked mi bude meškat menštruácia dlhšie.....no tak potom sa testnem, ved očami na tom teste nenamalujem // 🙂

azzura
4. okt 2012

ahoj babky, dnes idem alergologicke s tym mojim kaslom 😒

gelinka75
4. okt 2012

@janap76 neviem, lebo dnes ideme pre recepty, ale sestricka vravela, ze to bude tetracyklin, mm zahlasil, ze to uz podla nazvu mu je z toho zle

janap76
4. okt 2012

@klaudia001 až mi vyšla husia koža, keď si napísala že dokážeš vymazať človeka pretože ti opakovane .... inak to nie je bežné a ja to mám tiež ... mám takto ukončený jeden 8 ročný a jeden 5 ročný vťah ..... inak zo zaujímavosti ti poviem, ten 5 ročný vzťah som ukončila pretože, on sa po 5 rokoch rozhodol že už deti nechce, mal totiž z predchádzajúceho manželstva, hlavne že 4 roky hovoril že áno a keď prišlo na to že som povedala že tak poďme už naostro, nastalo prekvapeni ....povedal že neee ...tak mi 4 roky trepal bludy .... pol roka som to ešte spracovávala a potom som mu dala zbohom 🙂 a jak dobre som urobila 🙂 inak by som nebola stretla môjho mm 🙂 🙂 🙂

azzura
4. okt 2012

@gelinka75 hej je v tych ATB tetracyklin, ale uz si nepamatam nazov, to by som musela pozriet do karty

janap76
4. okt 2012

@azzura no tak nech sa doki na alergologii pekne snaží a zistí príčinu tej záhady ....držím prsty ...a ešte nech mu to netrvá dlho 😉