Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
no a ja tiež budem mat 36 v máji ale popravde o umelom som neuvažovala....no neuvažovala
@klaudia001 umele možeš podstupiť len 3x a to do veku 39 rokov. Ja som uz skusala aj inseminaciu a nic, to je to že ti vstreknu precistene spermie priamo do maternice
@klaudia001 ale teraz su vselijake satocky co zamaskuju vsetko 😉
@azzura no ale ona mala tolko, šak jej mama mi to povedala.....
@azzura nevytvára tvoje telo protilátky proti spermiám ? boli ste na podbronom vyšetrení ?
@azzura hej su, ale mne sa lubi jednoduchá línia, žiadne nazberané.....až taký do elasticka materiál, dám si tie gate a tu bluzku
baby poradte, rozmyslam teraz, ze zacnem brat tie ATB uz dnes, lebo aj tak neviem ci budem tehu a aj keby tak plod nie je napojeny na obeh matky v prve tyzdne, lebo ked by som cakala na mrchu a potom nahodou by som bola tehu, tak ta infekcia moze ohrozit plod, to by som mala ine nervy, ze ci bude vsetko ok
@gelinka75 čo to znamená prvé týždne ? kolko to je ?
@gelinka75 cim skor , tym lepsie , mozes ich uzivat
@klaudia001 no to prave neviem, len som citala, ze prvy mesiac to tak je, asi to risknem 😀
nooo dneska vozit nejdem , susedkyna malinká furt plače, ale jako fuuuuuha, tak že bude iba predo dvermi hojkat na mieste nech je na lufte malá, kokooooooooos ale počujem ju až dovnutra , to je rev 😀
@nativanativa jeej ty si tu? davno som ta nevidela prispievat, uz to mas za par 🙂 no ved to, ze cim skor tym lepsie, som prave po ovulke tak o nic nejde a nahovarat si, ze budem tehu to som uz z toho nejak vyrastla
@klaudia001 robili nam aj postkoitalny test....negat.
kedy začína byt plod napojený na obeh matky ? v ktorom tt ?
@klaudia001 vygooglila som 9tt, neviem ci to je spravne
@azzura to jako do 9 tt to čo zje alebo nezje matka neohrozí plod ?
@klaudia001 asi tak, vsak si to hod do googla...ja nie som lekar 😀 😀 😀 . i ked sa niekedy tak tvarim 😝
@azzura hm , tak prečo teda kážu hned jak žena zistí že je tehotná, tak hned užívat listovku a ostatné veci.....ved to je predsa nejaký 4 tt ked to žena zistí.....a to už nemôže lieky na bolesti hlavy, takto to mala moja kamoška, čo včera porodila dievčatko, že liek si dat nemože, lebo že to prejde do plodu....nechápem, no ale aspon viem, čo sa mám popýtat u svojho gyn., píšem si priebežne poznámky......
@klaudia001 listovka by sa mla uzivat cca 3 mesiace pod zacatim snazenia. Uz sa tesim s cim dojdes, chudak doki ked pred dnim vytiahnes svoj dotaznik 😀 😀
@azzura no jasne , mám taký malinkatý diarek, a tam si to prepíšem, ale šak nevím či sa nebudem hambit, je fešák veliký 🙂
@klaudia001 pamatam si aka si z neho bola mimo 😀 😀 😀
@gelinka75 a teraz si idem dať pizzu a som zvedavá s kým sa mi bude snívať túto noc 😀 včera po klobáse to bolo s Bohdalkou 😀 inak bola som v kauflande a kúpila som celozrnnú hladku / inú nemali / a kukuričnú polohrubú ... tak cez víkend budem experimentovať.
@gelinka75
@azzura
@klaudia001
@lubanka
@lexus
@matess
prosím Vás nemáte recept na tvarohové lokše ? 😉 😉 😉

@azzura mám sťaháče, ale necítim sa v nich dobre, tahá mna to