Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura , tak nech Ti nasadí liečbu, ktorá zaberie !!! 😉
@klaudia001
@gelinka75
@azzura o a zabudla som Vám povedať že sa mi snívalo s Jiřinou Bohdalovou 😀 😀 😀 😀 😀 😀 išla som s ňou na koči do nejakých hôr 😀 😀 😀 😀 to už je jaká haluz 😀 😀 😀 😀 mne už asi prepína celkom 😀 😀 😀 😀 😀
@janap76 , heeeej podobne, ja som mala jediný vztah pred týmto....12 ročný, a na bábo sa cítil stále mladý , tak som povedala zbohom a bez výčitiek.....a vdaka bohu, teraz mám vedla seba naozaj chlapa, ktorý stojí za to !!!
@janap76 tak teda Jiřinka ti behá po hlave,hm hm hmmmmmmm 😀
@azzura neviem či Ti poradím, ale brat je alergický a velmi mu pomohlo pit čaj, čo piju tehotné aby mali dostatok mlieka....neviem jak sa volá, ale tiež kašlával ....aj brával lieky, ale čo pije ten čaj je to ovela lepšie, to mu poradil dr. v BA
no co baby dnes spite?
tak baby som zdrava ako ryba, tetuska ma napochala a nista, potom som fukala do 2 pristrojov a nista 😀 😀 chcela mi dat dake lieky ale ked som povedala že sa snazime o babo, tak mi dala nejaky inhalator.
Ja som daka cudna.....som zdrava a pritom ............... 😠
@klaudia001 tak mi zisti ten caj ...dik
@gelinka75 no už som vstala, to je dobrunko,
@azzura oukej, bráchovi večer cinknem a potom dám vediet, bud rada že si zdravá jak repa 😉
a hovno mi to prechádza, furt sem nafuklá a furt mna bolí podbruško a pichá vo vaječníku, tak sem si pospala, reku prejde to , no co si myslíte co sem mala ráno na ranajky a na obed, nebudem písat radšej, sem sa kukla na výsledky testov z krvi a biochemického rozboru, volala som dr do BA - tomu nášmu známemu, že akurát je so ženou na chate, tak som mu povedala teda, že čo ma trápi a teda, že či mám dost vitamínov, pamatal si na mna aj na priatela / je to náš rodinny velmi dobrý známy / že tie testy boli v poriadku, no ale ja tapa som chcela počut, že mám dost vitamínov......tak som mu to poslala na mail.....mi volal naspátky, že áno všetky vitamíny a minerály máte v norme , a že aj kys. listovu, tak som mu podakovala a že sa budeme revanžovat 😉 , musíme pred vianocami za ním zájst s domácim medíkom 😉
@gelinka75 možno, že menzes nedostaneš.....nad tým si uvažovala ? čo potom ? a tie atb ?
@klaudia001 neviem moja, nevidim z toho vychodisko..budem to riesit az keby neprisla mrcha, ale ja take stastie nebudem mat
toto mavaju aj v tehotenstve a ATB beru az v druhom trimestri, teda ovsem ak to do toho trimestra dojde
@gelinka75 .......nebudeme predbiehat, počkáme si či teda dojde alebo jako......takže by si eventuálne nejedla prvých 12 t....a potom hej, ale ved to by ti potom lekár šetko povysvetloval čo a jako by si užívala
@klaudia001 je tu super ze som zdrava, ale aj tak ta to serie že mas vselico a nevedia zistit priciny. Dik vopred za nazov caju 😉
@klaudia001 aj ja si myslim že možno si v TOM, ale nepredbiehajme veci 🙂 🙂 juj ako by som sa tesila 😀 😀
@azzura v čom je väčšia pravdepodobnost u umelého opl . ? teda vytiahnu zo ženy vajko a spoja to so spermiou muža a tie bunky potom daju do tela ženy......no ved azzura ked si zdravá, máš ovuláciu, dozrievajuci folikul....muž má sprema oukej.....tak potom to isté sa aj u teba v tele udeje.....načo umelé....dávat so seba tie stimuly hocijaké....chápem Ta , že 2 roky.....ale ked si po tejto stránke zdravá, tak to isté sa udeje aj u teba v tele neeeeeee ?? či neco uplno zle chápem ?
@azzura nemáš vubec zač, šak to je maličkost.... 😉
@azzura áno nepredbiehajme , ešte mám 3-5 dní do menzesu, iba kebych ten báchorček nemala taky nafuklý, a to mám ist cez víkend že na oslavu, šak ja nedopnem gate a skušala sem si šaty, kokooooos brucho mi trčí, musím si dat gate, gombík si rozopnem a dám si taku bluzku ktorá mi zakryje ten gombík, a to sem sa chcela tak pekne obleknut.....a hovno , a co urobím si vlasy ináč, a namalujem sa 😉
@klaudia001 chapeš to dobre, ale ono je to tažke na psychiku každy mesiac cakat a uz nie sme najmladsi...mm ma 45 a ja budem mat 36, proste ked uz tvoj gynekolog povie že uz nevie nijak pomoct a posle ta do Car, roky utekaju a nechcem prist o možnost ist na to. Ja som nad tym tiež uvazovala a zvazovala to zo vsetkych stran, ale nakoniec som sa zmieril a z touto myslienkou, proste vyskusat
@klaudia001 kup si stahovacie nohavicky a budes ako modelka 😀 😀
@azzura takže toto je taká istota, to umelé, že ked sa nezadarí prirodzene, šak je tu ešte umelé áno ?
moj má kamoša a jeho žena, teda podarilo sa to na 8 pokus ....mali 2-3 pokusy ročne

@janap76 dakujem odovzdam......lebo s tym kaslom je to cim dalej horsie 😖